orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

sabinu scrie:Adeline,cred ca am avut halucinatie azi,ti-am vazut azi clona la pod cum se andrepta spre tine

Asa e, am pescuit pe acelas mal si am zis ca daca tot e acolo hai sa mai schimbam niste iei despre salai in direct.Nu sti o luat ceva, ca daca o luat chiar ma enervez...sa prinda salai clona, in ce vremuiri traim dom'le...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

Sabineeee....

nu ma da de gol...Adeline....ai ratat niste avati...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

''de Gerula pe Ianuarie 23rd, 2011, 4:25 pm
Ar fi o utopie sa-si inchipuie cineva ca Federatia ar putea sustine peste noapte competitii la toate categoriile de varsta. IDEAL ar fi ca, in prima faza, sa poata sustine integral ORGANIZAREA competitiilor deja existente. Mai mult de atat ar insemna deja vise.
Restul, din aproape in aproape.
Sincer, nici macar nu cred ca la spinning ar fi oportun sa se sustina doua divizii din primul an. Cu actuala criza care se tot lungeste, nu sunt convins ca vor mai exista prea multi competitori dispusi sa participe la divizia a doua, fie si in conditiile in care vor avea de suportat numai transportul, cazarea, masa si cheltuielile inerente unei asemenea competitii (naluci pierdute etc).
Nu stiu ce parerea ai tu de chestia asta (stiute fiind discutiile pe care le-am avut anul trecut) dar cred ca ar trebui sondata foarte serios "piata" concurentilor de divizia a doua inainte de a investi bani in asa ceva.. '''
Noroc ca nu depinde de ticniti ca tine...Bine ca are cine sa te traga de mineca...vezi-ti de gazetuta ta,mai bine....si invata sa deosebesti mai intii,obletele de salau...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

Poate o mai umflat colacul de salvare de-i e jena sa stea la bustu' gol...ca nu sta eczema pe asta.
...si cand ma gandesc ce holtei era cand prindea caracatitze cu furculitza de la hotel...ca tras prin inel, acuma inel, doaga de butoi, oricum trapezul era aproape dreptunghi, dar am impresia ca acum latura de jos e mai mare ca cea de sus.Poate asta sa fie motivul pt care o camasha descheiata te mai ajuta si da o forma unui fizic delasator.
Intradevar abia acum inteleg asocierea facuta de SF cu baobabul:

WSB CLUB
-
Adelin
- Moderator

Atentie personajul de mai sus nu este BRAN....din Stan si Bran, orice asemanare este pur intamplatoare!
WSB CLUB
-
Fario_nebunu
- veteran

Sadicu naibii!!! Cu ce bucurie demonica in ochi chinuie caracatita aia...bestia sangeroasa! Puhhhhh, grestos, etaleaza suncile si falcutele alea de harciog.

Pe bune, nici o femeie normala nu sta cu asta decat daca e baba sau platita!
-
Adi G
- veteran

-
ranga
- veteran

ANDREI RIGA scrie:
taicanoe scrie:.....ai personalitati multiple ?
Taica, a mai fost dezvoltata teoria asta, si aici si pe celalalt forum.... Hmmm, ai fost cumva pe la Timisoara zilele astea ?
Stai linistit, doar scot din context si ma joc cu cuvintele ! Dar daca as fii un fel de Vadim sau Gerula , as putea incropi niste scenarii de aici, mai ales ca esti unul dintr f putinii care mai scriu pe gerula.info Si poate s-ar gasi si unii sa infiga cutitul de filetat pana in plasele, tocmai cand te sprijini 'mneata de perete!
Sper sa ma intelegi !
Io am zis sa fiu mai gingas , dar tu i-ai dat-o in schimb !
Nu Taica , n-am personalitati multiple , sunt eu si atat . Teoria conform careia as fi clona a fost fumata de ceva vreme . Probabil nu ai doar o simpla relatie cu Cretinoidul , daca si tu coinsideri aceeasi chestie ...
PS: la 40 de ani ai tai , mai bine ne inveti cum se jmenuiesc ip-urile...

-
Fario_nebunu
- veteran

Ma tot uit la poza asta cu Gerula sublimul....oare el a pus-o pe net sau i s-a furat? E de pe wikileaks?

ca nu il avantajeaza deloc, da deloc!!!
Ce naiba are in sacul ala din spate, acolo tine bietele sepii? O sa i-o forwardez si lui CTP-ul sa vada si el ce fac subordonatii lui in timpul liber!

-
Fario_nebunu
- veteran

Si mai are si bratara aia groasa de manelist colorat! Offffff, ce om!