TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Ian 2011, 07:03

melculbeat scrie:@adelin
@gigi
din pozele postate de voi nu reiese ca aia sint pesti sub dimensiune. speram sa fiti obiectivi. daca gepula (aceeasi problema cu rrr-ul) are palmele de minim 25 cm, rezulta ca minerul lansetei UL de 2,10 e de minim 80cm, de unde rezulta ca pestii erau perfect punctabili. corect? va cereti scuze?

Io n-am pus poze aici....Adelin ii" vinovatul".....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Ian 2011, 07:04

Gunoi de gazetaras,mincinos pina la infinit....Si te miri ca mai sustine ca in federatia lu peste sportivi n-or mai fi stresati de bani ca in sistemul actual....mincinosii mincinosilor...

Modigliani ,nu fi suparat pe el,la citi salai a vazut in viata lui ,normal ca nu stie exact cum arata specia aia..Japcar de Capitala..inteleg un fitofag,se mai intimpla,da carasi si crapi luati la gramada...probabil erau la depunere de i-a gasit gramada..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Ian 2011, 10:48

ULK scrie:Este chiar prima poza...fara pictoru'...Toate sunt obleti...Concluzia...Gerula ori minte ori nici macar nu cunoaste speciile de pesti...
O da la-ntors jigodia , spune ca am postat poze cu obleti pe nuia ..... cu ALT OM ! I-am mai pus inca doua poze sa se lamureasca imbecilu' . De fapt sunt aceleasi poze , dar de data asta sunt intregi . Sunt facute in 10.10.2009 pe Ara ...... si port un tricou negru c-o broasca ce face un semn obscen . In ultima poza din topicul respectiv port acelasi tricou in data de ..... 17.05.2006 .

Si broasca respectiva face acel gest INCA DE ATUNCI catre cel ce dovedeste ASTAZI ca este cel mai retard si penibil utilizator de net al tuturor timpurilor .

Odata cu gestul broastei .... il las in mila Domnului . Cu asta nu se poate , nene . E mult prea prost .

Na Gerula , handicapatule , poze cu ..... ,, ALT OM " !

http://pescuitul.3xforum.ro/post/2656/1/Chipsuri/

ModigliMuianus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ModigliMuianus » 23 Ian 2011, 11:38

sunt modigliani undercover zis mihai partzu perversu' alias curva masculina dupa cum m-a recunoscut si un fost user de pe 3x

nu stiu , nu stiu eu de-astea

sunt un mic pervers intrigant in delirum tremens / sunt un mic pervers intrigant in delirum tremens
nu arata niciodata celor cu care joci ca stii sa trisezi

nu stiu , nu stiu eu de-astea / nu stiu , nu stiu eu de-astea

vreau sa ma razbun dar nu stiu pe cine /vreau sa ma razbun dar nu stiu pe cine

cineva mi-a spart rozeta si nu stiu cine / cineva mi-a spart rozeta si nu stiu cine

toate prietenele mele de pe acest site care au vreo o banuiala sa apeleze la mine / toate prietenele mele de pe acest site care au vreo banuiala sa apeleze la mine

vreau sa ma razbun dar nu stiu pe cine / vreau sa ma razbun dar nu stiu pe cine

sunt un intrigant patologic si va prostesc pe fata / sunt un intrigant patologic si va prostesc pe fata

toate pozele pe care le-ati vazut sunt trucate de Gerula / toate pozele pe care le-ati vazut sunt trucate de Gerula

unde este pixelul albatru Gerula ? /unde este pixelul albastru Gerula ?

RUSINE Gerula patriciu !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Ian 2011, 12:36

"toate pozele pe care le-ati vazut sunt trucate de Gerula / toate pozele pe care le-ati vazut sunt trucate de Gerula"
Drept pentru care noi cei de aici, de pe forum
Il invitam sa ne suga ......................
Exact cand prin marele tunel
Va trece patrula! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Ian 2011, 12:38

Pictore, zi drept: obletii aia de Dunare nu sunt cumva pe post de supozitoare furazolidon pentru Gerula si Fanu-sau, ca tot au ei probeleme cu constipatia si le iese kktul pe cavitatea bucala? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Ian 2011, 12:56

ModigliMuianus- :arrow: origini :arrow: clona :arrow: :arrow:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Ian 2011, 13:07

:lol: :lol: Dracie , acuma m-am prins de ce nu o dat la peste in Germania ( aia mai vechi isi maintesc ca Gerula cerea niste informatii despre pescuit in Germania ) , pai acolo se cere examen si printre altele la examen tre sa recunosti pestii ! Tare ma tem ca extemporalu lui Nicu Piramida o ramas in analele nemtesti mai degraba ca perla , decat o lucrare demna de cum se crede el :lol:
De ce ai cazut Nicule ? Ti-o aratat aia o platica si ai zis ca-i curcubeu , sau ce ai ispravit de nu ti-o dat permis :lol: :lol:
Da las ca te-ai razbunat tu pe nemti , si te-ai dus in Grecia unde ai dat la bomba , pescar adevarat :lol: :lol:

Mai Nicule , daca tot intri zilnic pe aici , de ce nu-ti faci timp si dai click stanga sus , unde scrie ”Pestii Rapitori” , si macar inveti si tu care-s aia , singurii care ii recunosti is din neamu crapilor , preferatii tai :lol: :lol:

Am plecat la peste , ne vedem diseara , si vezi de nu te mai edita singur ca s-ar putea sa fi prins cu mata-n sac :wink: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2011, 14:41

Daca are probleme la recunoasterea obletelui, nu mă mir ca nu e instare sa prindă un peste...saracu nepriceput. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

sabinu
junior
junior

Mesaj de sabinu » 23 Ian 2011, 17:48

Adeline,cred ca am avut halucinatie azi,ti-am vazut azi clona la pod cum se andrepta spre tine :lol:

Închis