TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Ian 2011, 00:04

:lol: :lol: :lol:

Bai Gerula , stiam o multime de lucruri despre tine , da nu stiam bre ca esti orb :lol: :lol: :lol:

Restu lumi ....pictoru o insusit mesaju , asa ca puteti termina , sau puteti merge la pescuit :wink: , nu-mi stricati ziua :)

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 23 Ian 2011, 00:05

Adelin ,celebra deja poza, cu obletii, nu e asta!!!e aia pe care doar putini au avut norocul sa o vada...si sunteti prea multi acum, care vreti sa o vedeti :wink: :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2011, 00:13

Pai despre care poza se vorbeste totusi?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Ian 2011, 00:14

Tavi scrie: Probabil ca sunt off-topic rau de tot, dar ma roade curiozitatea:
de ce sa ascunzi naluca in care "au dat" niste fitofagi ?
Jig intors , tipic pentru japcarii cu acte in regula :wink:

Adelin , astia is de pe vremea cand inca prindea , anu trecut cel mai mare o avut o palma si l-o prins la bomba in Grecia ! :twisted: :lol: :lol:

Sincer Gerula , daca stau sa ma gandesc , care ii totusi cel mai mare peste al tau prins la naluci , nu japca si bomba ? Ai te rog amabilitatea sa ni-l areti ? Sper sa nu fie salul ala de 1,7 zici tu , indelung contestat de restu lumii :lol: :lol:

Restu lumii ce zice , care ii cel mai mare peste aparent legal (nu busa la japca , peste pe care l-o prins prea des ca s afie accident :wink: ) cu care a fost surprins in poza Nicu Piramida lu Keops :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Ian 2011, 00:18

@adelin
@gigi
din pozele postate de voi nu reiese ca aia sint pesti sub dimensiune. speram sa fiti obiectivi. daca gepula (aceeasi problema cu rrr-ul) are palmele de minim 25 cm, rezulta ca minerul lansetei UL de 2,10 e de minim 80cm, de unde rezulta ca pestii erau perfect punctabili. corect? va cereti scuze?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 23 Ian 2011, 00:36

http://pescuitul.3xforum.ro/post/2656/1/Chipsuri/

Este chiar prima poza...fara pictoru'...Toate sunt obleti...Concluzia...Gerula ori minte ori nici macar nu cunoaste speciile de pesti...Eu cred ca amandoua sunt valabile :)
Dece nu pune poze handilaul si cu modigliani si indian , cand sunt impreuna in aceasi poza? Nu e greu de gasit pe net...mai ales de un guru al netului ....Oare?. Se darama teoria conspiratiei..si o sa pluteasca un semn mare de intrebare peste toate inchipuirile/ minciunile lui despre clone inchipuite??????????????

Stati ca pun eu aici, imediat ..doar daca pictoru' si Larry sunt de acord...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2011, 00:36

Pai bine ma melcule, hai sa iti explic, uite, Nicu Piramida se lauda prin targ ca isi da 25 la la.ba :shock: ...da, da, nu beli ochii, ca atata se lauda cu la.ba si asta facuta cu degetele apropate. Acuma nu imi pot imagina cum o face si cu degetele depatate, da o sti el ceva daca a zis.
Ca sa vezi ca are dreptate uite si dovada:
Imagine
Imagine

Deci la un calcul simplu in raport cu la.ba de 25, prima stiuca are odata 25X2 + inca vre-o 30 sau 35cm(distanta dintre maini) + capul cam 15cm + coada tot cam 15cm = 115cm :shock: :shock: :shock: :shock:

MAMA CE STIUCA O PRINS ASTA FRATE!!!!

Pot sa intreb unde a fost capturat monstrul?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Ian 2011, 00:42

te rog frumos, sa fii atent...eu am specificat, minim 25cm. da?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 23 Ian 2011, 00:47

Pictore ,hai fi barbat :roll: :roll: ...aia mah, in care esti in slip si cu cizme de cauciuc... pana la genunchi :lol: :lol: :lol:
Sa moara Veta de nu te "bantuie" blestemul, alevienilor(obletilor)...trasi in teapa!!! :wink: :wink: :wink: ...si tu te tot miri ,de ce ti se-ntampla :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 23 Ian 2011, 06:19

Lasa-l Tica,,ca iar al ia prostata,oricum nu tine cont de nici o parere si una-doua se pisa si pe tine si pe pareri.......all around!!!Eu l-am crezut mai om insa sta ca si curva la colt si da cand are ocazia!!

Închis