georgica scrie:.... obletzii aia trasi pe tzapusha... tavalitzi un pic prin faina asha... si prajitzi in ulei mult, cu mamaligutza si mujdei de usturoi........ pfuaaaaaaiiiiiiii
Si aia-i o reteta ,, de-ti lasa gura apa " , insa aia din poza sunt , cum le spunem noi , ,, chipsuri " . Se insira pe nuia , se cresteaza , se dau cu sare si mirodenii , si se tin in caldura ( nu-n jar sau deasupra lui ) cateva ore . Se usuca temeinic si , abia dupa masa de seara , se ,, rontaie " la bere .
Crede-ma Georgica , ...... sunt bestiali !
Taicanoe scrie:Pictore te aprinzi degeaba si in agitatia momentului cred ca-ti cam scapa tastale.
Despre mine , taicule , poti spune ce vrei , existand o anumita probabilitate sa ai dreptate . Insa nu si despre ,, scapa tastale " ( vezi ca tocmai ai scris ,, tastale " . Si eu am cateva greseli , insa la o postare de ,, kilometri " .... este , zic eu , scuzabil . Viteza , deh ! Si nu ma intereseaza de cati ani ai permis , repet , .... ASTAZI ce faci pentru pescuit .... in afara de a pescui ? Astazi , cand apele si pescuitul lasa de dorit , cand sunt alterate si abuzate ca niciodata ! Si din atatia ani de pescuit atat ai cumulat ? Lupta gratuita cu alti pescari ? Modalitatile ,, hoitaresti " , vb lui Andrei , de a te arunca perfid asupra unuia bagat in corzi ? Mai nene , repet , degeaba ai cati ani ai . Eu in locu' tau m-as inscrie la ,, inc-o tura " .)
Si-a mai venit si Tuica Daniels , inregistrat pe 04 12 2010 , cu prima postare astazi , sa s-apuce de mine . Baaaaah , puti a tuica clonata ..... tocma' din ,, Tenesi " , de unde ai pretentia sa credem ca esti stabilit . Mars