TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 19:37

P.S.

urmeaza ceva stire "Pikeman pe care nu l-as trimete dupa tzigari da o noua dovada de lipsa coloana vertebrala si se contrazice pe el insusi" :lol:

bre, esti plictisitor deja, adica ti-am invatat tactica si esti previzibil...hai bafta :lol:

P.S.2 vreu si io hobleti :D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Ian 2011, 20:11

georgica scrie:.... obletzii aia trasi pe tzapusha... tavalitzi un pic prin faina asha... si prajitzi in ulei mult, cu mamaligutza si mujdei de usturoi........ pfuaaaaaaiiiiiiii
Si aia-i o reteta ,, de-ti lasa gura apa " , insa aia din poza sunt , cum le spunem noi , ,, chipsuri " . Se insira pe nuia , se cresteaza , se dau cu sare si mirodenii , si se tin in caldura ( nu-n jar sau deasupra lui ) cateva ore . Se usuca temeinic si , abia dupa masa de seara , se ,, rontaie " la bere .

Crede-ma Georgica , ...... sunt bestiali !
Taicanoe scrie:Pictore te aprinzi degeaba si in agitatia momentului cred ca-ti cam scapa tastale.
Despre mine , taicule , poti spune ce vrei , existand o anumita probabilitate sa ai dreptate . Insa nu si despre ,, scapa tastale " ( vezi ca tocmai ai scris ,, tastale " . Si eu am cateva greseli , insa la o postare de ,, kilometri " .... este , zic eu , scuzabil . Viteza , deh ! Si nu ma intereseaza de cati ani ai permis , repet , .... ASTAZI ce faci pentru pescuit .... in afara de a pescui ? Astazi , cand apele si pescuitul lasa de dorit , cand sunt alterate si abuzate ca niciodata ! Si din atatia ani de pescuit atat ai cumulat ? Lupta gratuita cu alti pescari ? Modalitatile ,, hoitaresti " , vb lui Andrei , de a te arunca perfid asupra unuia bagat in corzi ? Mai nene , repet , degeaba ai cati ani ai . Eu in locu' tau m-as inscrie la ,, inc-o tura " .)

Si-a mai venit si Tuica Daniels , inregistrat pe 04 12 2010 , cu prima postare astazi , sa s-apuce de mine . Baaaaah , puti a tuica clonata ..... tocma' din ,, Tenesi " , de unde ai pretentia sa credem ca esti stabilit . Mars :arrow:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 20:46

ce sa zic mai G , de la tine nu pot invata decat sa "scormon in rahat" :lol:

o fi jigodism, dar de bine de rau , mai palesc cate un peste pe apele astea tulburi, tu ... nu :lol:
chestia ii ca nu te deosebesti cu nimik de ridicolu si absurdu jurnalismului din ziua de azi, pentru tine stirile de la ora 5 si OTVul unde se trateaza (recunosc nu ma uit la TV decat la sport ca de astia m-am lamurit) subiecte suficient de inteligente pentru masa manelarilor in plina expansiune , sunt motiv de stiri mondene

imi mentin parerea ca esti destept asa in felul tau dar iti canalizezi actiunile spre scopuri destructive nu constructive, cauti marul discordiei pana si in faptele bune ... deci esti un zero absolut, fapte nu ai doar cuvinte spalacite :lol:

dafapt daca ma gandesc, nici nu ai cum sa faci ceva vreodata :lol: ca nu sti cum e sa pui in practica :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2011, 20:48

Cine nu a retinut niciodata o marla sau o moaca subdimensionata sa arunce primul piatra!

Bine, nu se pune in discutie cel mai de fara coloana vertebrala, cunoscut si sub numele de Nicu Piramida, in a carei galerie gasim de la bibani subdimensionati pana la marle si avatei care stau lejer in:" juvelnicul de albitura" cum spune chiar autorul.

Imagine
Imagine
Imagine

...sau, dece nu, sa ne reamintim cu deosebita placere de celebrul LOT PANTELIMON, probabil cei mai mici bibani intalniti vre-odata in iarba.

Imagine

Imagine

... si nu in ultimul rand sa ne reaamintim de perioada in care Nicu Egipteanu descopera japca si pride primii sai fitofagi de exceptie
Pacat ca nu ne poate insa arata si trebuia sa cenzureze montura, care in nici un caz nu are legatura cu TRIPLA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow:
Imagine
Imagine
Imagine

...si ca sa nu zica lumea ca el da numai la japca, a tzinut mortzis sa ne arate cativa rapitori prinsi, dupa spusele lui, REGULAMENTAR....bine bine, dar toti au dat in ziua aia la jig?!...ok, dar nici macar un salau pashnic-subdimensionat nu s-a aratat?!...bine explicatia ar putea fi : ca era toamna tarziu, apa era rece si a 'nebunit crap-carasu'.
Imagine

Asta e Niculai, ce sa-i faci?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 20:51

ce sa zic mai G , de la tine nu pot invata decat sa "scormon in rahat" :lol:

o fi jigodism, dar de bine de rau , mai palesc cate un peste pe apele astea tulburi, tu ... nu :lol:
chestia ii ca nu te deosebesti cu nimik de ridicolu si absurdu jurnalismului din ziua de azi, pentru tine stirile de la ora 5 si OTVul unde se trateaza (recunosc nu ma uit la TV decat la sport ca de astia m-am lamurit) subiecte suficient de inteligente pentru masa manelarilor in plina expansiune , sunt motiv de stiri mondene

imi mentin parerea ca esti destept asa in felul tau dar iti canalizezi actiunile spre scopuri destructive nu constructive, cauti marul discordiei pana si in faptele bune ... deci esti un zero absolut, fapte nu ai doar cuvinte spalacite :lol:

dafapt daca ma gandesc, nici nu ai cum sa faci ceva vreodata :lol: ca nu sti cum e sa pui in practica :lol: :lol: :lol:

P.S. tzi ciuda ca pe betzele alea doua is insirati mai multi pesti decat ai prins tu in toata cariera ta de pescar
P.S.2 daca esti necenzurat, lasa bre toata postarea , ca lumea sa nu isi faca opinie dupa cum deformezi tu realitatea, penalule, tipic jurnalistilor de 2 lei din romania, extrageti din context, restu e informatie redundanta dar care poate modifica perspectiva :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 20:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha ha

cap de melc nicu piramida , ce galerie ai, aaa, cum ii , pozele vorbesc la tine???

trist :lol: :lol: :lol: cautai tu paiu din ochiu altuia dar sedeau 2 arbori sequoia pe ochii tai :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Ian 2011, 21:00

imaculatul gerula face asa ceva? nu pot sa cred :roll: :lol: :wink:
El a dat pozele cu pictoru ca exemplu pt asa nu se face :?:
Nu trebuia sa se strofoace cu ceva despre pictoru... erau de ajuns si poz(n)ele lui. Cel putin "pescarii hoinari" au folosit pt consumul imediat ce era in sac, nu pt a se lauda cu niste poze ca-s mari pescari... Pozele alea mi-au lasat impresia ca fac parte din jurnalul respectivei iesiri pe malul apei pt pescuit si nu numai. Si sunt convins ca or fost si alti pesti prinsi si eliberati...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Ian 2011, 21:06

Bah, deci neste obleti de-aia pe tepusa suna extrem de bine, lasati naibii certurile pe teme aiurea.
Probabil ca sunt off-topic rau de tot, dar ma roade curiozitatea:
de ce sa ascunzi naluca in care "au dat" niste fitofagi ?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 21:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bine ma ,chiloti da piele si avateii aia???N-au avut multe oase???S-au ia mincat pisica...????Da nah,trebuia sa dovedesti lumii ca stii sa prinzi...pesti...Tu vorbesti,de altii,tu,care nu esti capabil sa prinzi decit pesti sub dimensiunea legala....Nici nu ma murdaream pe miini cu asa mirlite.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Ian 2011, 21:29

Tavi scrie:Bah, deci neste obleti de-aia pe tepusa suna extrem de bine, lasati naibii certurile pe teme aiurea.
Probabil ca sunt off-topic rau de tot, dar ma roade curiozitatea:
de ce sa ascunzi naluca in care "au dat" niste fitofagi ?
Buna intrebare...sa vedem reactia.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis