TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Ian 2011, 15:03

Indian Larry scrie: ... ... ... Zau asa , esti om batran .. :lol: Saluta-l pe Gepula(plagiat melcul) din partea noastra . :lol:
Sunt batran dar n-am imbatranit la usa ta.
Cat despre salutari daca tii neaparat sa-l saluti n-ai decat dar nu-mi trasa mie sarcini ca nu-s angajatul tau.
Cand eu il injuram pe Gerula tu n-aveai habar de existenta acestui forum si daca acum il salut sau nu e doar problema mea.

PS
cand ai spus "din partea noastra" te-ai referit la tot forumul sau ai personalitati multiple ? :lol:

PS2
**tui vremea *ulii mele ca nu pot sa merg sa pescuit :evil:
S'altare și bunăstare !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Ian 2011, 17:04

taicanoe scrie: Sunt batran dar n-am imbatranit la usa ta.
Taicule , imi promisesem sa nu mai raspund acestei situatii . Insa prin ce urmeaza sa scriu o fac . Insa , inainte sa ma asiguri pe mine , asigura-te pe tine ca ai sa citesti cu atentie tot ce am de spus . Odata cu tine convoc pe toti cei ce m-au ,, lovit " sa faca acelasi lucru .

............................................................

Imi spui ( si nu doar tu ) sa vin cu explicatii asupra a ce s-a intamplat la Dabuleni . Am facut-o !!! Si asta vara , si acum . Si nu doar eu , ci si cativa useri cu state vechi pe acest forum , oameni ce-au participat la acel evenim ent . Ori n-ai acultat , ori ati vizitat discutiile respective ,, joi si la patru " , ori .... vorba lui Andrei Riga , din ce ne spuneti noua ,, Hoitari " , din aia dati dovada de un asemenea comportament , aruncandu-va avizi asupra unuia care-i chiar ,, lovit " de situatia creata , fara a va pune elementara intrebare ...... : ,, Mai nene , chiar asa o fi ? Chiar o fi ca-n pozele gasite de dement ? Ia , inainte sa dau cu piatra .... sa pun mana sa ma interesez " .

...............................................................

Stiti cu totii ca tembelul presei Romanesti este in stare , mai ales in ceea ce ma priveste , sa faca orice-i in stare sa loveasca . A reusit sa intre-n posesia unor foto compromitatoare . Fara discernamant , fara niciun ragaz de analiza ati tras ,, concluzia cea dreapta " si-ati contribuit la alterarea imaginii mele pe acest forum si chiar dincolo de ,, granitele " acestuia .

...............................................................

Va spuneam ca : ,,nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo" pentru ca nimic din ce s-a intamplat acolo nu incrimineaza nici pe mine si nici pe amicii mei apropiati . Insa , tot eu am spus ( asta se pare ca n-ati vazut ) ca ,, personal cunosc indivizi care au facut colo abuzuri " dar ca pur si simplu nu am avut ce face .

................................................................

O marlita-n lighean , un somotei langa ea , ..... va arunca direct la concluzia ca-s capturate si retinute de mine personal ? Ceva din acele poze va poate demonstra FARA ECHIVOC faptul ca EU PERSONAL retin asemenea capturi ??? Ce dracu' , mai nene , zici ca esti om batran , imbatranit pe forumuri !!! Asta ai invatat din atatea forumuri ? Ca un forum iti poate ilustra adevarul absolut ??? Daca sustii asta ..... ai imbatranit degeaba ..... pe forumuri , iarta-mi ,, superioritatea " , insa asta-i parerea mea .

..................................................................

Mai spuneam ca ,, mi se rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii . Da spuneam , dar o faceam in contextul in care ,, tipu' de la Cuca Macaii " rezulta ca-i Gerula . Ori cititi intreg contextul unui topic , ori va tineti la distanta prin echidistanta inainte sa loviti fara scrupule si discernamant in ORICARE ari fi acel in care dati . Da , sustin in continuare , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii , mai ales in situatia in care acel cineva este Fixp.ula al nostru , cel mai retard personaj in viata , cel mai prost pescar din intreaga istorie a pescuitului pe Terra !
Un retard care confunda 20 de obleti insirati pe-o nuia cu puietul de salau , iertati-ma , ar trebui sa dea la peste-n vidanja . Nu mai ar putea avea loc asemenea confuzii , n-ar prinde decat kkt . In diferite stadii de tarie sau moliciune . Acolo nu-i locul in care sa incurci speciile ( poate doar el sa se laude vreodata ca a prins kkt cu labe )

...................................................................

Niciodata , dar absolut niciodata , n-am lovit vreun membru al Rapitorilor fara a avea un foarte serios si bine pus la punct argument . Cu Gerula-i altceva , e cretin , agramat si infatuat , mi-a dedicat un topic prin Hazna.info , am razboiul meu personal cu el , si cu ajutorul lui Dumnezeu , dupa ce mi-a ,,terfelit " sotia si a incercat sa-mi publice date personale , acest ,, razboi depaseste glorios granitele Netului .
Insa dumneata , om batran zici , in baza a ce , a carui considerent , de la ce anume iti permiti sa cataloghezi o intreaga masa de oameni ca fiind ,, Hoitari " ? Cine , vreodata de acolo te-a deranjat cu ceva ? Ce stii despre noi ? Ca daca nu stii .... si dai aiurea din taste pe net , .... stai sa-ti spun eu :

- avem o multime de ecologizari
- avem la activ multe repopulari
- avem o gramada de transferuri de puiet din ape alterate catre ape curate
- avem ..... mult mai multe la activ decat acest pescuit care acum faca ca noi doi sa putem ,, dialoga " .

In situatia in care dai vreodata la peste-n-tro apa curata si limpede , adu-ti aminte ca poate n-ai facut cate-am facut eu ca acea apa sa poata fi limpede si sa poata fi un mediu sanatos pentru pestii per care-i eliberezi sau duci acasa . Asa ,, hoitar " cum sustii fara judecata . In acest caz , daca ceea ce fac eu si colegii mei se numeste ,, Hoitareala " , mai nene , ..... sunt mandru ca-s Hoitar !

....................................................................

Si mai spuneam ca nu tin cont de parerea nimanui ! Daca stati putin sa ganditi , si-mi place sa cred ca v-ati invatat cu stilul meu de a scrie , nu-i deloc superioritate ! Ci pur si simplu nu tin cont de parerea nimanui tocmai pentru ca simt ca ce-am facut pentru pescuit , pentru ape , nu-si gaseste rasplata decat in sinea mea . N-o fac cu mare pompa , nu fac nush ce poze la ceea ce fac , nu etalez ostentativ actiunile noastre , ci doar incerc ca prin asta sa am cugetul impacat in momentul in care TOTUSI FAC UN BORS DE PESTE PE MALUL DUNARII ! Ei bine , aceste borsuri de peste sau saramuri cu pesti obtinute din capturile proprii EXISTA !!! Putini insa posesori de permis de pescuit , din 5 kg de peste / zi , cat le permite legea , retin doar cat pot manca pe durata unei tabere . O zi , doua zile , sau chiar o saptamana .
Ori pentru acest ,, abuz " de a-mi pregati mie , sotiei mele , amicilor si partenerilor mei de iesire ..... un baboi gatit ..... chiar ca nu dau explicatii nimanui , si mai ales NU AM PENTRU CE SA-MI FAC SCRUPULE ( macar , vorba Melcului , puneti in balanta zecile de actiuni la care-am participat inspre curatirea apelor ) .

Boul ala de Gerula , acel ultra kkt in ploaie , ,,acel degeaba-n existenta lui" , acel vierme ce-si permite sa consume gratuit din oxigenul familiei mele si-al amicilor mei , isi permite , infectu' dracu' sa critice un foc in care ardeam cateva Peturi si ca nu le-am pus in saci sa le duc la ghena . Insa , imbecilu' , inainte sa faca aceasta critica sa se intereseze , jegu' , ca aveam DEJA PE MASINA ......... 14 SACI MENAJERI , dimensiune maxima ( 100 litri ) cu care-am plecat catre prima ghena . Acele peturi ..... nu mai aveam unde sa le punem !!!!! Au trebuit arse ! Asta a fost situatia !!! Cand vreodata , natia ma-sii de zdreanta imputita , a facut el asta ?????

........................................................................

Iertati-ma fratilor ca va spun , sunteti oameni de forum , oameni cu judecata . Insa prea usor v-ati lasat influentati de cateva ,, injectii " facut de fraieru' asta . Recunosc cinstit , acele poze sunt denigratoare la adresa mea . Insa pe el il cunoasteti mai bine decat pe mine , trebuia sa stiti ca-i in stare , jegosul , sa creeze un asemenea context compromitator la adresa mea . Ati tratat asta cu superficialitate si-ati lovit in mine !( si asta fara sa ma fi intrebat inainte , public sau prin MP , daca pot combate acea acuzatie . Pe MP am mai spus-o unuia dintre voi , o fac si aici : meritam , zic eu , sansa de a putea lua pozitie inainte de a lua amploare acest ,, scandal " .

........................................................................

Ori , domnilor , acesta superficialitate cu care-ati tratat subiectul ..... chiar ca m-a durut . Si repet , nu este drept .

.........................................................................

Taica noe spune ca mi-am angajat ,, avocati " Te intreb , Taicule , om batran , nu ai amici in viata ca sa-ti ia apararea neconditionat cand esti ,, bagat la colt " pe nedrept ? Nu stii ce-s alea relatii de prietenie ? Acei ,, avocati " sunt oameni care CUNOSC situatia , au fost prezenti atat la Dabuleni cat si la multe alte pescuieli ale mele . Spre deosebire de tine , care vorbesti din plictiseala lipsei de pescuit sau din ipocrizie ( iarta-ma ca spun atat de dur ) acei oameni au vorbit IN DEPLINA CUNOSTINTA DE CAUZA . ..... AU FOST ACOLO SI-AU VAZUT CU OCHII LOR ce-am prins , ce-am eliberat , ce-am gatit . Nu era absolut firesc sa ia pozitie in favoarea mea ??? Ba chiar daca i-am influentat cumva la telefon sau live ..... m-am straduit sa-i temperez , sa nu facem sa escaladam conflictul . Iarta-ma ...... dar esti batran degeaba . Punct !

............................................................................

Alt user spune ,, dusmanul dusmanului meu de prietenul meu . Eu spun ca asta era valabila pe vremea lu' Gerula . Astazi ..... trabuia sa gandeasca macar 2 secunde inainde de a da ,, trimite " postarii in care ma loveste fara scrupule .

.............................................................................

Dupa ce vati citi asta , multi va veti grabi sa reactionati prin actiune . Faceti-o , sau n-o faceti . Cum vreti . Insa va rog ... , nu atat datorita mie ci datorita justetei pe care ziceti c-o aplicati , ...... ganditi-va macar doua secunde inainte de ,, trimite " .

Ce spun nu-i sfidare , nu-i indemn , nu-i nimic decat o spusa . Fireste ..... fiecare face cum considera . Asa cum eu n-am scrupule vis-a-vis de maniera mea de a pescui intr-un mod , nu neaparat ,, sportiv " , dar cu siguranta ,, elegant si respectuos " dpdv al pestelui si-al naturii , asa va doresc voua , ca prin cum veti raspunde sau reactiona la acest post ...... sa nu aveti scrupule . Sa fiti siguri ca n-aveti pentru ce .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 18:18

mai Pictore (sper ca nu esti indeajuns de suparat incat sa nu imi permiti a iti zice asa) io am fost sincer dezamagit de situatie, nu considera ca i-am luat partea lu Cap de Melc (hai ba cu pozele alea cu pesti odata) in cazul de fatza , ca mi se rupe de iel. Nu o interpreta ca ce zice ALA de dincolo ca el ii irecuperbail , insa la tine mi-era asa clar ca ai fost prins intr-o ipostaza mai proasta si na, nu ma asteptam sa fi asa transant vis-a-vis de situatie

si consider ca dupa primele posturi in care cel putin eu doar ti-am scris ca ii pacat sa apareti in astfel de ipostaze si ca poate o fu o greseala a tineretii... puteai sa expui altfel situatia, daca citesti si judeci la rece ai avut dreptul la replica si nu te-a judecat nimeni cum te plangi tu, dar na , tu ai ripostat gandindu-te furios ca ti-a copto ALA , asta nu ai suportat tu defapt

ma multumeam cu asta
Iertati-ma fratilor ca va spun , sunteti oameni de forum , oameni cu judecata . Insa prea usor v-ati lasat influentati de cateva ,, injectii " facut de fraieru' asta . Recunosc cinstit , acele poze sunt denigratoare la adresa mea . Insa pe el il cunoasteti mai bine decat pe mine , trebuia sa stiti ca-i in stare , jegosul , sa creeze un asemenea context compromitator la adresa mea . Ati tratat asta cu superficialitate si-ati lovit in mine !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Ian 2011, 18:54

pikeman scrie:
gandindu-te furios ca ti-a copto ALA , asta nu ai suportat tu defapt
Fireste ca nu mi-a picat bine inscenarea , dar asa cum spui , de fraieru' ala mi se rupe . Reactiile voastre m-au durut . Ala-i un vierme . Insa cu voi chiar ,, dadusem noroc " , chiar am incercat sa ader la comunitatea voastra .

Foarte putini dintre userii acestui forum , si pe aceasta cale le multumesc sincer , mi-au ( ne-au ) luat apararea . Oameni care au judecat la rece si-au facut rational o analiza a intregii situatii si-a scenariului dement pus la cale de prinzatorul de Meduze de Nisip Egiptene Traitoare-n Kkt de Camila .

Ia sa recapitulam , sa vedem daca ce spui acum se potriveste cu ce-ai spus acum doua zile . Si dupa asta spune-mi tu daca am , sau daca nu am ..... motive sa fiu ,, transant " :
pikeman scrie:
si consider ca dupa primele posturi in care cel putin eu doar ti-am scris ca ii pacat sa apareti in astfel de ipostaze si ca poate o fu o greseala a tineretii... puteai sa expui altfel situatia, daca citesti si judeci la rece ai avut dreptul la replica si nu te-a judecat nimeni cum te plangi tu, dar na , tu ai ripostat gandindu-te furios ca ti-a copto ALA , asta nu ai suportat tu defapt
Asta a fost astazi . Oricum mersi . Ia sa vadem din cele spuse acum doua zile :
pikeman scrie:mai bine nebun ca Gerula decat asa ca tine
macar ala nu o facut rau nimanui, voi da...
pacat ca din pozele voastre nu reiese "legatura de exceptie" ci "neghiobia" de exceptie ...
pikeman scrie:una peste alta pozele alea trebuiau sa dea un exemplu intr-un fel, adica zici tu ca le-ai pus deam'pixulea pe net si apoi tot tu zici ca reiese "gasca de exceptie" din ele
daca reiese si foamea dupa niste alevini, nu mai conteaza "parerea unora" in cazu asta Laughing Laughing Laughing
Pike , in locul meu fiind , tu cum ai lua aceste spuse ale tale ?

Si nu am citat decat din ce scrii tu , nu am mai adus si din ale altora .

Jack Daniel's

Mesaj de Jack Daniel's » 22 Ian 2011, 19:08

MODIGLIANI ESTI UN PERVERS , UN MITOMAN SI SUFERI DE MEGALOMANIE PARANOICA

Nu-i poti spune unui om ca este pervers si prost , mai ales cand pentru el perversitatea este o virtute . Pentru acest om perversitatea si prostia sunt insasi ratiunea exitentei lui .
El isi va apara mitocania si mizeria abjecta a gandirii cu replici scrasnite printre dinti :

"- avem o multime de ecologizari
- avem la activ multe repopulari
- avem o gramada de transferuri de puiet din ape alterate catre ape curate
- avem ..... mult mai multe la activ decat acest pescuit care acum faca ca noi doi sa putem ,, dialoga " .

Si alta elucubratie debitata de o gandire tulburata de megalomania paranoica :

In situatia in care dai vreodata la peste-n-tro apa curata si limpede , adu-ti aminte ca poate n-ai facut cate-am facut eu ca acea apa sa poata fi limpede si sa poata fi un mediu sanatos pentru pestii per care-i eliberezi sau duci acasa . Asa ,, hoitar " cum sustii fara judecata . In acest caz , daca ceea ce fac eu si colegii mei se numeste ,, Hoitareala " , mai nene , ..... sunt mandru ca-s Hoitar !

Esti obsedat deconvingeri false si irationale , delirul tau te-a facut sa pierzi simtul realitati si al penibilului in care traiesti . Mergi cat mai urgent la un psihiatru

Daca prostia nu poate fi clar definita , prostul cauta intotdeauna sa iasa in evidenta , iar de cele mai multe ori reuseste .Pentru reusita actiiunilor sale el nu precupeteste nici un efort , minciuna si perversitatea fiindu-i cele mai la indemana .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 19:13

Nu nu, prima mea postare o fu asta
pikeman scrie:
ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

is doar o greseala a tineretii
si dupa am zis si ca niste obletzi pe batz ar manca si taranu din mine

replica ta a fost asta
Cat despre aceste poze ? Pozele sunt publice . Nu avem nimic de ascuns , nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo . Cunosc insa personal multi ipocriti care slavesc pe forumuri pescuitul sportiv iar la iesirea de pe garla duc acasa galeti intregi de baboi si marlite .
Da , am fost , poate , 30 de pescari acolo . Era imposibil sa nu ,, distrugem " cateva marlite si somotei . Si le-am pus in bors . Asa , si ?

crek analizam prea mult situatia , dao dreq

:wink:

asa o cazut, so lasam asa ca nom muri

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Ian 2011, 19:22

pikeman scrie:crek analizam prea mult situatia ................
asa o cazut, so lasam asa ca nom muri
Din toata "galeata" la care am contribuit toti, postarea stiucoiului :wink: e cea mai apropiata de adevar
Prea am vorbit vorbe spre bucuria lu' gerula&co, tensiunile astea dintre noi nu au nici un sens. Asa ca hai sa fim prieteni ca si pana amu :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Ian 2011, 19:26

Pictore te aprinzi degeaba si in agitatia momentului cred ca-ti cam scapa tastale.
imi promisesem sa nu mai raspund acestei situatii
bine faceai daca nu mai raspundeai si o lasai asa cum a cazut.

Nu ai stat putintel sa te gandesti ca poate au fost cateva posturi scrise asa, mai la plesneala, ca se te zgandare putin. Te-ai grabit si ai raspuns cu infatuare si aroganta ca si cum toata lumea ti-ar fi dusman.
Chiar ai impresia ca cine voia sa cunoasca toata acea isprava nu stia sa gasesca forumul vostru si sa vada toate fotografiile ? inclusiv acelea cu sacii de peturi.
Ori n-ai acultat , ori ati vizitat discutiile respective ,, joi si la patru " , ori .... vorba lui Andrei Riga , din ce ne spuneti noua ,, Hoitari " , din aia dati dovada de un asemenea comportament , aruncandu-va avizi asupra unuia care-i chiar ,, lovit " de situatia creata , fara a va pune elementara intrebare ......

Dar tu cum ai citit contextul in care eu am folosit expresia "pescarii hoitari" ? tot intre miercuri si cinci ? vrei sa-ti dau citatul intreg sau il cauti singur pe pagina 266 a acestui topic ... si poate vezi si ghilimelele.
Stiti cu totii ca tembelul presei Romanesti este in stare , mai ales in ceea ce ma priveste , sa faca orice-i in stare sa loveasca
Pai pictore de ce te-a mancat in c u r ? cand ai venit pe acest forum Gerula era de mult istorie aici. Singur te-ai bagat in lupte care nu erau ale tale asa ca acum ... dai si lupta si ca in orice meci uneori mai pierzi alteori mai castigi ... daca nu-ti place nu intri in arena, stai frumos pe margine.
mi-a dedicat un topic prin Hazna.info , am razboiul meu personal cu el ...
Chiar vrei sa analizam data la care ti-a dedicat topicul si data la care ai inceput tu sa-l pomenesti ?
Dar sti care-i faza - pe mine chiar nu ma intereseaza absolut deloc "razboiul" tau cu Gerula si nu sant purtatorul lui de cuvant sau aparatorul lui.
Eu pot discuta cu el, chiar daca ne-am "injurat" o lunga perioada.
Tu scrii hazna.info fara sa te duca mintea ca poate pe acel forum - in afara de admin - mai activeaza totusi cel putin 2-3 oameni pe care ii cam jignesti dar in schimb sari ca ars cand am zis eu "pescari hoitari" ... oare nu cantaresti cu balante diferite ?
Taica noe spune ca mi-am angajat ,, avocati "
pai cum se poate numi acel user cu nickul mircea_bacau ? ia soptit lui la ureche o vrabiuta ca pictorul este zeflemisit pe un forum si hop cu contul si cu prima postare de vajnic aparator ... jignind utilizatorii de pe doua forumuri ... altceva nu a avut de spus decat sa-i faca pe uni rahati si pe altii ipoocriti si cam ce-ai fi vrut ? sa-i astern covorul rosu pentru nemarginita onoare ce ne-o face vizitand acest forum si jignind de la primul post?
meritam , zic eu , sansa de a putea lua pozitie inainte de a lua amploare acest ,, scandal " .
bineinteles ca meritai o sansa, pe care ai si avut-o dar ai ales sa spui ca
nu tin cont de parerea nimanui
si apoi spui ca ai fost tratat cu superficialitate si ca te-a durut - pai la replici de genul "asa a vrut muschiul meu" cum credeai ca o sa fi tratat ? ca un filozof ?
Iarta-ma ...... dar esti batran degeaba . Punct !
Nu esti tu in masura sa spui daca am imbatranit cu folos sau degeaba; punct si virgula. Acum 40 de ani eu aveam permis de pescuit - tu ce faceai ?

o suta unu, o suta doi, o suta trei ... gata am trimis.

PS
pai eu ii spusesem indianului ca n-am imbatranit la usa lui si tu incepi postarea cu asta ? cum dreaqu ? dai in unul tipa altul ? intrebi pe unul raspunde altul ? aproape ca nu mai inteleg nimic :lol:
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 19:27

bre Gerula, tu sa mai zici de mine ca am sau nu am coloana vertebrala cand aduci dovada ca sti sa pescuiesti, adicatalea ca ai prins pesti mai multi si mai diversificati decat aia 23 din galerie de aici, asta e una

si a doua , ce nu intelegi tu ii ca in viata unii mai si greseste, intr-un fel sau altu, daca ai coloana vertebrala d'asta ca a ta, si iti ti prostia pana la capat, mori cu ea de gat...pentru tine e greu sa recunosti ca ai gresit, si pentru tine neste poze caracterizeaza un om, drept urmare iti zic ca esti fix pixu in materie de pescuit , si is prosti toti care te baga in seama incepand cu mine

nu am ce invata de la tine si de la saitul tau bashit , poate nici de la saitul asta, dar aici mi-am facut o mana de prieteni, cu care ma consult oricand si aflu informatii in materie de pescuit, incepand de la unde si ce merge si terminand la ultimele achizitii sau noutati in domeniu din SUA pana in Japan

deci iti urez BAFTA, tu asta cerebral si vertebralist, cel fara de greseala
retardule

:lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Ian 2011, 19:30

ce mi-a ramas mie-n cap.... obletzii aia trasi pe tzapusha... tavalitzi un pic prin faina asha... si prajitzi in ulei mult, cu mamaligutza si mujdei de usturoi........ pfuaaaaaaiiiiiiii :roll: as baga in mine pana mi se face rau! :lol: :lol: :lol:

Închis