taicanoe scrie:
Sunt batran dar n-am imbatranit la usa ta.
Taicule , imi promisesem sa nu mai raspund acestei situatii . Insa prin ce urmeaza sa scriu o fac .
Insa , inainte sa ma asiguri pe mine , asigura-te pe tine ca ai sa citesti cu atentie tot ce am de spus . Odata cu tine convoc pe toti cei ce m-au ,, lovit " sa faca acelasi lucru .
............................................................
Imi spui ( si nu doar tu ) sa vin cu explicatii asupra a ce s-a intamplat la Dabuleni . Am facut-o !!! Si asta vara , si acum . Si nu doar eu , ci si cativa useri cu state vechi pe acest forum , oameni ce-au participat la acel evenim ent . Ori n-ai acultat , ori ati vizitat discutiile respective ,, joi si la patru " , ori .... vorba lui Andrei Riga , din ce ne spuneti noua ,, Hoitari " , din aia dati dovada de un asemenea comportament , aruncandu-va avizi asupra unuia care-i chiar ,, lovit " de situatia creata , fara a va pune elementara intrebare ...... : ,, Mai nene , chiar asa o fi ? Chiar o fi ca-n pozele gasite de dement ? Ia , inainte sa dau cu piatra .... sa pun mana sa ma interesez " .
...............................................................
Stiti cu totii ca tembelul presei Romanesti este in stare , mai ales in ceea ce ma priveste , sa faca orice-i in stare sa loveasca . A reusit sa intre-n posesia unor foto compromitatoare . Fara discernamant , fara niciun ragaz de analiza ati tras ,, concluzia cea dreapta " si-ati contribuit la alterarea imaginii mele pe acest forum si chiar dincolo de ,, granitele " acestuia .
...............................................................
Va spuneam ca : ,,
nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo" pentru ca nimic din ce s-a intamplat acolo nu incrimineaza nici pe mine si nici pe amicii mei apropiati . Insa , tot eu am spus ( asta se pare ca n-ati vazut ) ca ,,
personal cunosc indivizi care au facut colo abuzuri " dar ca pur si simplu nu am avut ce face .
................................................................
O marlita-n lighean , un somotei langa ea , ..... va arunca direct la concluzia ca-s capturate si retinute de mine personal ? Ceva din acele poze va poate demonstra FARA ECHIVOC faptul ca EU PERSONAL retin asemenea capturi ??? Ce dracu' , mai nene , zici ca esti om batran , imbatranit pe forumuri !!! Asta ai invatat din atatea forumuri ? Ca un forum iti poate ilustra adevarul absolut ??? Daca sustii asta ..... ai imbatranit degeaba ..... pe forumuri , iarta-mi ,, superioritatea " , insa asta-i parerea mea .
..................................................................
Mai spuneam ca ,,
mi se rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii . Da spuneam , dar o faceam in contextul in care ,, tipu' de la Cuca Macaii " rezulta ca-i Gerula . Ori cititi intreg contextul unui topic , ori va tineti la distanta prin echidistanta inainte sa loviti fara scrupule si discernamant in ORICARE ari fi acel in care dati . Da , sustin in continuare , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii , mai ales in situatia in care acel cineva este Fixp.ula al nostru , cel mai retard personaj in viata , cel mai prost pescar din intreaga istorie a pescuitului pe Terra !
Un retard care confunda 20 de obleti insirati pe-o nuia cu puietul de salau , iertati-ma , ar trebui sa dea la peste-n vidanja . Nu mai ar putea avea loc asemenea confuzii , n-ar prinde decat kkt . In diferite stadii de tarie sau moliciune . Acolo nu-i locul in care sa incurci speciile ( poate doar el sa se laude vreodata ca a prins kkt cu labe )
...................................................................
Niciodata , dar absolut niciodata , n-am lovit vreun membru al Rapitorilor fara a avea un foarte serios si bine pus la punct argument . Cu Gerula-i altceva , e cretin , agramat si infatuat , mi-a dedicat un topic prin Hazna.info , am razboiul meu personal cu el , si cu ajutorul lui Dumnezeu , dupa ce mi-a ,,terfelit " sotia si a incercat sa-mi publice date personale , acest ,, razboi depaseste glorios granitele Netului .
Insa dumneata , om batran zici , in baza a ce , a carui considerent , de la ce anume iti permiti sa cataloghezi o intreaga masa de oameni ca fiind ,, Hoitari " ? Cine , vreodata de acolo te-a deranjat cu ceva ? Ce stii despre noi ? Ca daca nu stii .... si dai aiurea din taste pe net , .... stai sa-ti spun eu :
- avem o multime de ecologizari
- avem la activ multe repopulari
- avem o gramada de transferuri de puiet din ape alterate catre ape curate
- avem ..... mult mai multe la activ decat acest pescuit care acum faca ca noi doi sa putem ,, dialoga " .
In situatia in care dai vreodata la peste-n-tro apa curata si limpede , adu-ti aminte ca poate n-ai facut cate-am facut eu ca acea apa sa poata fi limpede si sa poata fi un mediu sanatos pentru pestii per care-i eliberezi sau duci acasa . Asa ,, hoitar " cum sustii fara judecata . In acest caz , daca ceea ce fac eu si colegii mei se numeste ,, Hoitareala " , mai nene , ..... sunt mandru ca-s Hoitar !
....................................................................
Si mai spuneam ca nu tin cont de parerea nimanui ! Daca stati putin sa ganditi , si-mi place sa cred ca v-ati invatat cu stilul meu de a scrie , nu-i deloc superioritate ! Ci pur si simplu nu tin cont de parerea nimanui tocmai pentru ca simt ca ce-am facut pentru pescuit , pentru ape , nu-si gaseste rasplata decat in sinea mea . N-o fac cu mare pompa , nu fac nush ce poze la ceea ce fac , nu etalez ostentativ actiunile noastre , ci doar incerc ca prin asta sa am cugetul impacat in momentul in care TOTUSI FAC UN BORS DE PESTE PE MALUL DUNARII ! Ei bine , aceste borsuri de peste sau saramuri cu pesti obtinute din capturile proprii EXISTA !!! Putini insa posesori de permis de pescuit , din 5 kg de peste / zi , cat le permite legea , retin doar cat pot manca pe durata unei tabere . O zi , doua zile , sau chiar o saptamana .
Ori pentru acest ,, abuz " de a-mi pregati mie , sotiei mele , amicilor si partenerilor mei de iesire ..... un baboi gatit ..... chiar ca nu dau explicatii nimanui , si mai ales NU AM PENTRU CE SA-MI FAC SCRUPULE ( macar , vorba Melcului , puneti in balanta zecile de actiuni la care-am participat inspre curatirea apelor ) .
Boul ala de Gerula , acel ultra kkt in ploaie , ,,acel degeaba-n existenta lui" , acel vierme ce-si permite sa consume gratuit din oxigenul familiei mele si-al amicilor mei , isi permite , infectu' dracu' sa critice un foc in care ardeam cateva Peturi si ca nu le-am pus in saci sa le duc la ghena . Insa , imbecilu' , inainte sa faca aceasta critica sa se intereseze , jegu' , ca aveam DEJA PE MASINA ......... 14 SACI MENAJERI , dimensiune maxima ( 100 litri ) cu care-am plecat catre prima ghena . Acele peturi ..... nu mai aveam unde sa le punem !!!!! Au trebuit arse ! Asta a fost situatia !!! Cand vreodata , natia ma-sii de zdreanta imputita , a facut el asta ?????
........................................................................
Iertati-ma fratilor ca va spun , sunteti oameni de forum , oameni cu judecata . Insa prea usor v-ati lasat influentati de cateva ,, injectii " facut de fraieru' asta . Recunosc cinstit , acele poze sunt denigratoare la adresa mea . Insa pe el il cunoasteti mai bine decat pe mine , trebuia sa stiti ca-i in stare , jegosul , sa creeze un asemenea context compromitator la adresa mea . Ati tratat asta cu superficialitate si-ati lovit in mine !( si asta fara sa ma fi intrebat inainte , public sau prin MP , daca pot combate acea acuzatie . Pe MP am mai spus-o unuia dintre voi , o fac si aici : meritam , zic eu , sansa de a putea lua pozitie inainte de a lua amploare acest ,, scandal " .
........................................................................
Ori , domnilor , acesta superficialitate cu care-ati tratat subiectul ..... chiar ca m-a durut . Si repet , nu este drept .
.........................................................................
Taica noe spune ca mi-am angajat ,, avocati " Te intreb , Taicule , om batran , nu ai amici in viata ca sa-ti ia apararea neconditionat cand esti ,, bagat la colt " pe nedrept ? Nu stii ce-s alea relatii de prietenie ? Acei ,, avocati " sunt oameni care CUNOSC situatia , au fost prezenti atat la Dabuleni cat si la multe alte pescuieli ale mele . Spre deosebire de tine , care vorbesti din plictiseala lipsei de pescuit sau din ipocrizie ( iarta-ma ca spun atat de dur ) acei oameni au vorbit IN DEPLINA CUNOSTINTA DE CAUZA . ..... AU FOST ACOLO SI-AU VAZUT CU OCHII LOR ce-am prins , ce-am eliberat , ce-am gatit . Nu era absolut firesc sa ia pozitie in favoarea mea ??? Ba chiar daca i-am influentat cumva la telefon sau live ..... m-am straduit sa-i temperez , sa nu facem sa escaladam conflictul . Iarta-ma ...... dar esti batran degeaba . Punct !
............................................................................
Alt user spune ,,
dusmanul dusmanului meu de prietenul meu . Eu spun ca asta era valabila pe vremea lu' Gerula . Astazi ..... trabuia sa gandeasca macar 2 secunde inainde de a da ,, trimite " postarii in care ma loveste fara scrupule .
.............................................................................
Dupa ce vati citi asta , multi va veti grabi sa reactionati prin actiune . Faceti-o , sau n-o faceti . Cum vreti . Insa va rog ... , nu atat datorita mie ci datorita justetei pe care ziceti c-o aplicati , ...... ganditi-va macar doua secunde inainte de ,, trimite " .
Ce spun nu-i sfidare , nu-i indemn , nu-i nimic decat o spusa . Fireste ..... fiecare face cum considera . Asa cum eu n-am scrupule vis-a-vis de maniera mea de a pescui intr-un mod , nu neaparat ,, sportiv " , dar cu siguranta ,, elegant si respectuos " dpdv al pestelui si-al naturii , asa va doresc voua , ca prin cum veti raspunde sau reactiona la acest post ...... sa nu aveti scrupule . Sa fiti siguri ca n-aveti pentru ce .