dar zai care ie leprele, cu bube hidoase, nu ne lasa asaANDREI RIGA scrie:Dupa cum vezi, a avut bun simt, s-a facut mic si a iesit din peisaj. Spre deosebire de alte lepre, cu bube mult mai mari.Si din chestii din astea se vede caracterul unui om! Dar pentru unii e mai greu, stiu
!
Sincer , eu unul sunt uimit de faptul ca nu au aparut pe aici 2-3 persoane stiute de mine care ar trebui sa spuna " Bai ,aaaah, adevarul e ca pestii aia erau ai mei...". Da ma rog , viata e o curva !

sa facut mic si a iesit din peisaj pentru ca, eu i-am zis ca ii pacat de pozele alea si sper sa fi fost o greseala a tineretii...apoi o dat duma, ca lui nu ii pare rau de ce a facut si d'astea , semn ca o sa mai faca asta
si a ingrosat gluma cand a zis ca nu ii pasa de parerea noastra, apoi ma fratilor , la ce veniti cu texte d'astea "ca era pestii altora, ca au fost niste circumstante atenuante, etc etc" daca nu iti pasa, nu iti pasa si gata
te afisezi asa odios si apoi zici ca nu iti pasa dar o dai cotita si vrei sa ne arati ca tu esti altfel de om cu alte poze si filmulete, daca iti pasa iti si parea rau de alelalte,,,ii cam simplu
de exemplu acu ceva ani, aveam o poza (pe langa altele cu pesti cadavrisiti) in care erau vro 10 avati intre 2 si 4 kile, cert e ca erau prinsi in 4 persoane dar nu m-am agitat sa ma disculp(desi am poze cu toti protagonistii), intre timp viziunea mea asupra pescuitului sa mai schimbat, am evoluat (vreau eu sa cred) si mi sa facut scarba de pozele alea care nu il reprezentau pe "noul eu" , dar dintre toate, cea cu 10 avati a ramas in galerie pe forumul respectiv ca sa imi demonstreze mie ca odata am fost asa "mai prost", intelegi, ca sa nu uit , sa imi fie sila cand o vad si sa ma bucur ca nu mai sunt natangul ala din poza

si ma uit si acum cu regret la pozele cu o stiuca de 8 kile care ar fi putut inota inca libera, crek e pestele pe care il regret cel mai mult ca nu l-am eliberat
hai o zi faina sa aveti
Gerulaaaaaa , hai bre cu pozele de la pescuit

saitu tau a ajuns de tot rahatu, aici e site de pescuit la rapitori, la tine ii site de pescuit clone, pacat ca mai sunt 2-3 oameni cu caracter pe el, ca altfel l-as defini ca site-ul de hiene

Ma , tu rapesti identitatile oamenilor de pe forumuri si ii faci clone,,,cam astea is ultimele stiri in materie de pescuit pe un site dedicat pescuitului necenzurat, detinut de unu care are vro 6500 (mi lene sa ma uit - baneaza-ma de info falsa) din postari insumand 1/3 din total si care totodata nu are mai mult de 10 iesiri la pescuit de cand sia infintat forumu ala