TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 10:16

ANDREI RIGA scrie:Dupa cum vezi, a avut bun simt, s-a facut mic si a iesit din peisaj. Spre deosebire de alte lepre, cu bube mult mai mari.Si din chestii din astea se vede caracterul unui om! Dar pentru unii e mai greu, stiu
!

Sincer , eu unul sunt uimit de faptul ca nu au aparut pe aici 2-3 persoane stiute de mine care ar trebui sa spuna " Bai ,aaaah, adevarul e ca pestii aia erau ai mei...". Da ma rog , viata e o curva !
dar zai care ie leprele, cu bube hidoase, nu ne lasa asa :lol:

sa facut mic si a iesit din peisaj pentru ca, eu i-am zis ca ii pacat de pozele alea si sper sa fi fost o greseala a tineretii...apoi o dat duma, ca lui nu ii pare rau de ce a facut si d'astea , semn ca o sa mai faca asta

si a ingrosat gluma cand a zis ca nu ii pasa de parerea noastra, apoi ma fratilor , la ce veniti cu texte d'astea "ca era pestii altora, ca au fost niste circumstante atenuante, etc etc" daca nu iti pasa, nu iti pasa si gata

te afisezi asa odios si apoi zici ca nu iti pasa dar o dai cotita si vrei sa ne arati ca tu esti altfel de om cu alte poze si filmulete, daca iti pasa iti si parea rau de alelalte,,,ii cam simplu

de exemplu acu ceva ani, aveam o poza (pe langa altele cu pesti cadavrisiti) in care erau vro 10 avati intre 2 si 4 kile, cert e ca erau prinsi in 4 persoane dar nu m-am agitat sa ma disculp(desi am poze cu toti protagonistii), intre timp viziunea mea asupra pescuitului sa mai schimbat, am evoluat (vreau eu sa cred) si mi sa facut scarba de pozele alea care nu il reprezentau pe "noul eu" , dar dintre toate, cea cu 10 avati a ramas in galerie pe forumul respectiv ca sa imi demonstreze mie ca odata am fost asa "mai prost", intelegi, ca sa nu uit , sa imi fie sila cand o vad si sa ma bucur ca nu mai sunt natangul ala din poza
:lol: :lol: :lol:
si ma uit si acum cu regret la pozele cu o stiuca de 8 kile care ar fi putut inota inca libera, crek e pestele pe care il regret cel mai mult ca nu l-am eliberat

hai o zi faina sa aveti

Gerulaaaaaa , hai bre cu pozele de la pescuit :lol:
saitu tau a ajuns de tot rahatu, aici e site de pescuit la rapitori, la tine ii site de pescuit clone, pacat ca mai sunt 2-3 oameni cu caracter pe el, ca altfel l-as defini ca site-ul de hiene :lol: tot un fel de rapitori si astia
Ma , tu rapesti identitatile oamenilor de pe forumuri si ii faci clone,,,cam astea is ultimele stiri in materie de pescuit pe un site dedicat pescuitului necenzurat, detinut de unu care are vro 6500 (mi lene sa ma uit - baneaza-ma de info falsa) din postari insumand 1/3 din total si care totodata nu are mai mult de 10 iesiri la pescuit de cand sia infintat forumu ala :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Ian 2011, 10:33

taicanoe scrie:"pescarii hoitari"

Parca am mai auzit la cineva expresia asta ... Fan ? :roll:

Om batran....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 10:58

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 11:09

@pikeman
daca tot vrei sa fii ala care da cu piatra...macar incearca sa cintaresti cu atentie. ar fi bine sa pui in balanta si actiunile de ecologizare organizate de pictor si miile de pesti eliberati etc etc
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Ian 2011, 11:34

melculbeat scrie:@pikeman
daca tot vrei sa fii ala care da cu piatra...macar incearca sa cintaresti cu atentie. ar fi bine sa pui in balanta si actiunile de ecologizare organizate de pictor si miile de pesti eliberati etc etc
sa fim intelesi, io nu am nimic cu omu, am avut nitel candva, apoi am zis ca poate nu ii chiar asa, mai ales ca scrie de te unge pe suflet, numa io am zis ca ii pacat ca lo prins Gerula cu pozele acelea si el a zis ca nu ii pasa de ce credem noi si ca el face asa, atunci mam infuriat

adica , sa zic asa, io ti-am sugerat finutz ca nu da bine , spre binele tau si tu ...

acum sti cum e, 1000 de fapte bune nu se vad ascunse fiind dupa o fapta rea :lol: :lol: :lol:

io am dat cu piatra numai dupa ce , urmareste putin firu epic
ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

is doar o greseala a tineretii
Cat despre aceste poze ? Pozele sunt publice . Nu avem nimic de ascuns , nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo . Cunosc insa personal multi ipocriti care slavesc pe forumuri pescuitul sportiv iar la iesirea de pe garla duc acasa galeti intregi de baboi si marlite .
Da , am fost , poate , 30 de pescari acolo . Era imposibil sa nu ,, distrugem " cateva marlite si somotei . Si le-am pus in bors . Asa , si ?
daca nu ai nimica de ascuns permite-mi sa iti zic ca gestul tau e f grav ... pozele alea nu spun cat de avariati sunt pestii insa un neghiob de la Cuca Macaii care le vede nu se va uita la stadiu de avariere al pestelui ci la sacu si ligheanu in care trebuie sa il puie indiferent de dimensiune
Pike , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii sau de pe oriunde !
aci "de pe oriunde" si parerea, pe care mi-o dadusem, mi s-a parut, nu stiu cum sa zic , creca poti citi si tu diferenta de nuanta intre mesajele mele care sau vrut o sugestie spre "o lume mai buna" si raspunsurile transante primite
daca la asta ultima a zis ca i se rupe de parerea mea, si mie mi so rupt sa arunc cu piatra , aia e :oops:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 11:52

daca tu ai fi fost in situatia lui, cu pozele de care chiar tu ai amintit, sint curios cum ai fi reactionat. eu zic ca e pacat de situatia in care s-a ajuns, e pacat ca s-a creat aceasta imagine unui om (care chiar merita respect pentru ce a facut si o sa mai faca - se poate vedea pe un anumit forum, nu vreau sa-i fac reclama). si e pacat ca a ajuns gepula (iar nu merge rrr-ul la tastatura) sa creada ca cine stie ce lucru bun a facut. as vrea sa-l vad pe gepula ca se duce si ridica macar un pet de pe malul dunarii sau ca e in stare sa creeze o comunitate care sa faca ceva vizibil pentru natura.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Ian 2011, 12:20

Indian Larry scrie:
taicanoe scrie:"pescarii hoitari"
Parca am mai auzit la cineva expresia asta ... Fan ? :roll:
Om batran....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e cumva expresia inregistrata ca marca la OSIM ? :lol: :lol: :lol:

si poate iti faci timp sa-ti schimbi avatarul pentru ca, contine cuvantul P U L A cuvant care daca-l scrii in postare nu apare ci apar stelute dar se pare ca la avatar poate sa apara. :lol:
S'altare și bunăstare !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2011, 12:22

pikeman scrie: Gerulaaaaaa , hai bre cu pozele de la pescuit :lol:
saitu tau a ajuns de tot rahatu, aici e site de pescuit la rapitori, la tine ii site de pescuit clone, pacat ca mai sunt 2-3 oameni cu caracter pe el, ca altfel l-as defini ca site-ul de hiene :lol: :lol: :lol:
Poti sa dai nume?!...sa stim si noi cine e de caracter si cine nu... :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Ian 2011, 12:43

taicanoe scrie:e cumva expresia inregistrata ca marca la OSIM ? :lol: :lol: :lol:

si poate iti faci timp sa-ti schimbi avatarul pentru ca, contine cuvantul P U L A cuvant care daca-l scrii in postare nu apare ci apar stelute dar se pare ca la avatar poate sa apara. :lol:

N-am de unde sa stiu , dar poate stiu altceva . :twisted: Las-o asa , sa ne mai distram nistel . :lol:
Sunt constient ca ai ceva cu Hoinarii , dar chiar sa te legi de un avatar ? :lol: :lol: Zau asa , esti om batran .. :lol: Saluta-l pe Gepula(plagiat melcul) din partea noastra . :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Ian 2011, 12:51

ANDREI RIGA scrie:
taicanoe scrie:Chiar era nevoie sa sune Pictoru' adunarea si sa-i apara laudatorii aici ?
Nu se mai poate disculpa singur si are nevoie de avocati ?
Taica... vezi asta-i o chestie pe care n-ai inteles-o dumneata. Tocmai, ca Pictoru NU ne-a cerut ajutorul, de-aia ne place de prietenul nostru...Dupa cum vezi, a avut bun simt, s-a facut mic si a iesit din peisaj. Spre deosebire de alte lepre, cu bube mult mai mari.Si din chestii din astea se vede caracterul unui om! Dar pentru unii e mai greu, stiu !
Sincer , eu unul sunt uimit de faptul ca nu au aparut pe aici 2-3 persoane stiute de mine care ar trebui sa spuna " Bai ,aaaah, adevarul e ca pestii aia erau ai mei...". Da ma rog , viata e o curva !
taicanoe scrie:...hoitari...
Pai hoitari sunt aia care se reped toti cand simt miros de sange si moarte sau animale muribunde si sar si rup bucati de carne aburinda din animalul cazut, chiar inca inainte sa moara... :(
Iar eu am cont de ceva vreme aici. N-ar trebui sa conteze , dar vad ca pentru unii e important .Chiar are importanta ca ala-i de pe forumul ala si altul de pe forumul asta? Trebe sa dam examen ca sa intram in vreo casta? Nu era trecut in regulamentul forumului! :shock:
Cinste tie pentru faptul ca aperi un prieten dar postul meu era adresat unui user nou al carui singur si prim post a fost cel citat de mine, post in care respectivul user a jignit atat utilizatori ai acestui forum cat si ai unui alt forum si mai ales nu cred ca un neica nimeni venit din neant cunoste "rafuielile" mai vechi sau mai noi de pe forumuri.

Pictorul a incasat "pietrele" nu atat pentru pozele respective cat pentru atitudinea si aroganta afisate.
nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo .
Era imposibil sa nu ,, distrugem " cateva marlite si somotei . Si le-am pus in bors . Asa , si ?
Pai o marlita din poze nu se prea vede a fi avariata si e pozata si pe o parte si pe alta.

si poate ne spune totusi mircea_bacau la cine se referea aici:
dar ma vad nevoit sa constat ca ipocrizia este la ea acasa, la cativa dintre voi.
si poate ma lamuresti si tu la cine faceai referire cu aceasta propozitie:
Spre deosebire de alte lepre, cu bube mult mai mari.
PS
Povestirile Pictorului cu pataniile de la pescuit chiar sunt scrise cu talent si cu umor ... asta asa ca sa vezi ca pentru lucrurile bune pe care le face e apreciat.
S'altare și bunăstare !

Închis