TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Ian 2011, 23:07

Gerula, esti un cadavru metafizic!
Fan Gerula, esti o mizerie metepsihotica!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Ian 2011, 23:47

Din pacate am fost plecat la Brasov in interes de servici si am pierdut show-ul.Am intrat de pe telefon doar 5-10 minute si am sters mizeria facuta de Fan Niu Piramida.
Lumea mai are si altceva de facut decat sa se razboiasac pe forum.Deci erai gata sa te demasti la Timisoara?!...de ce tocmai acolo, nu au fost suficienti eroi in '89?!Vezi pt data viitoare cand vi, iti reamintesc ca esti un membru de club LRS , asta ca sa nu trimiti cine stie ce victima de coleg carea are drum in banat (ma refer la regiune nu la ban-ul pe care o sa-l iei curand). Mi-ai spus intr-un post mai vechi ca ne cunoastem, asa ca sper ca nu o sa vi cu alte tromboane...

...si iti repet pt a nustiu cata oara: ce am avut sa iti spun am spus-o cu voce tare, nu e nevoie sa ti-o spun prin tr-o clona....nu as mai avea nici o satisfactie....s-ar pierde toata savoarea.Asta e ceea ce tu nu ai inteles, pt ce sa ma ascund?!...de banat nu ma baneaza nimeni, simpatia ti-am declarat-o public, de ce naiba sa dau: Autentificare si Iesire [ Adelin ] ?!....ar fi prea mare deranjul pt unul ca tine.

De ce nu-l intrebi pe Tudor despre clonele mele?!...doar ai vazut ca ti-a fact jocul, sau mai exact a cazut in plasa ta si ti-a dat buletin de Sibiu si Timisoara....ce nu stie insa Tudor, e ca buletinul tau e FALS! :lol: :lol: :lol: :lol:....sau daca ti-ar spune ca Semlecan Ghe si Fario nu sunt clonele mele, de data asta o sa zici ca nu se pune?!!! :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 22 Ian 2011, 01:14 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Ian 2011, 23:54

P.S.
Nu te chinui sa ne mai raspunzi oricum vad ca scri cu cerneala simpatica si dupa un timp postul tau devine invizibil....scrie mai bine aclolo la tine pe fitzuica, oricum noi nu o sa intram sa vedem ce baliverne spui. :lol: :lol: :lol:

...si inca ceva, io nu te-am injurat de mama, nu-mi face placere si nu o sa fac asa ceva, deci ce scrie Gigi e problema lui, insa chiar daca suntem in aceeasi tabara nu inseamna ca sunt de acord cu ce a scris.Deci in numele taberei din care fac parte iti cer scuze pt ciobania colegului meu.

Drum bun clona prapadita! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 01:10

@fan gepula( imi cer scz, dar tastatura nu bate corect rrrrr-ul)
daca nu te desconspiri de sub gramada de kkt, eu promit ca voi onora invitatia in ring a lui gepula. si poti sa-l asiguri pe maistrul tau ca am saij' de kile ud si cu ceasu' la mina...asta ca sa mai prinda curaj!
hai...va bagati?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 01:19

aaaaaaaaaa, am uitat sa spun...daca te desconspiri in urmatoarele doua ore. :wink:
dar si miine daca o faci, eu ma tin de promisiune.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 01:32

melculbeat scrie:@fan gepula( imi cer scz, dar tastatura nu bate corect rrrrr-ul)
daca nu te desconspiri de sub gramada de kkt, eu promit ca voi onora invitatia in ring a lui gepula. si poti sa-l asiguri pe maistrul tau ca am saij' de kile ud si cu ceasu' la mina...asta ca sa mai prinda curaj!
hai...va bagati?

am vrut sa zic...daca "tu" te desconspiri! sper ca ai inteles! desi nu ma astept!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Ian 2011, 01:34

melculbeat scrie:
melculbeat scrie:@fan gepula( imi cer scz, dar tastatura nu bate corect rrrrr-ul)
hai...va bagati?

am vrut sa zic...daca "tu" te desconspiri! sper ca ai inteles! desi nu ma astept!
hai ca esti clona! clar! uite nah dovada! or iel nu se bate cu clone domle... nu-i frumos... :lol: :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 01:35

NU! ba tu esti clona, clono! :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Ian 2011, 01:38

melculbeat scrie:NU! ba tu esti clona, clono! :lol: :lol: :lol:
noooooo lasa vrajealaaaaa!!! te-ai dat de gol, gata! CLONA!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Ian 2011, 01:39

ba tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis