TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2011, 10:04

melculbeat scrie:@gigi
pina la partea cu greseala pictorului, zisasi foarte corect. pictorul a zis clar ca nu considera ca a gresit si a si motivat. nu sint in masura sa zic daca a facut bine sau rau, dar vreau sa-l intreb pe cel care zicea ca se duce la pescuit cu mincare de acasa: daca acea mincare contine carne, care e difenta intre mirlele bagate pictor la bors si animalele care au fost omorite ca sa avem noi ce minca? in plus, ca unul care a vazut sute de poze ale pictorului, pot sa spun ca omul nu si-a facut un obicei din ceea ce ati vazut in doua poze. hai sa mai admitem si faptul ca pictorul e traistar,dupa cum au zis unii, am avea super-ape daca toti ar fi traistari ca el. e foarte bine ca unii reactioneaza promt si violent cind vad asemenea poze pe forumuri, dar as vrea sa-i vad reactionind la fel si pe malul apei cind se petrec live astfel de scene.
Ba io am vazut ca pina la urma a zis ca o lasa asa cum a cazut,si a pus iconoita aia cu rusinea....Puneti-va in locul lui...Sa iti faca cineva un "scenariu" de felul ala ...nici unul nu ne-am simti bine..Cu cit el stie mai bine ca noi,care a fost realitatea...Nu zic ,asa este ,sa retii peste sub dimensiune cu sacii,nu-i tocmai bine ,dar halca aia de creier fara sinapse,i-a "regizat"un 'scenariu"mai mult decit rauvoitor... :cry: Si pozele alea din urma cu salteaua....Ce-i asa mare lucru ,daca iesi atitea zile ,sa dormi la umbra pe saltea...??Nu toata lumea isi permite concedii printre mumii...Sau poate ca unii descendenti din bunici doctorite,dorm pe malul apei intr-un baldachin din lemn de trandafir sculptat,cu draperii de matase,in timp ce Fan-ii si Vox-ii le fac vint cu frunze de palmier dosite prin valize la intoarcerea in tara....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Ian 2011, 10:49

io zic ca a fost lucrat intern :lol:

cineva din grupul exceptional a turnat, ca altfel nu inteleg de unde are cap de melc pozele :twisted:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Ian 2011, 10:55

pikeman scrie:io zic ca a fost lucrat intern :lol:

cineva din grupul exceptional a turnat, ca altfel nu inteleg de unde are cap de melc pozele :twisted:
te rog frumos, nu-i mai zice cap de melc!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Ian 2011, 11:01

pikeman scrie: P.S. Luci, sper ca nu te superi amu pe "sacu de rafie" dar e hilar :lol: :lol: :lol:
Nu ma supar din asta. Chiar nu as avea de ce ma supara. Sunt faptele mele pe care mi le asum... Nu-s motive de mandrie, dar e o etapa (de evolutie) din "cariera" mea de pescar recreativ.
Cat despre sacu de rafie e vorba de o unealta de pescuit traditionala. Nu am pus ghilimele pt ca stiu sigur ca pana si strabunicul, bunicul si tata au folosit ceva asemanator. Iar un om simplu care sa respecte animalele ca bunicul nu am mai vazut. Avea o vorba: Cine nu-i in stare sa aiba grija de un animal nu merita sa-l (aiba) Daca ar fi el in locul animalului macar o saptamana sa vada cum ii
Cei care sunt din crisana cred ca stiu cum arata si cum se foloseste un sac de pescuit. Ideea e ca tata arunca inapoi in apa pestii mici care ramaneau in plasa; io si prietenii nu prea am facut asta :oops:
Metoda asta de pescuit ofera niste sanse de scapare pestilor. E diferit intre a intinde o plasa sau a curenta. Si-mi povestea tata ca raurile si paraiele din jur erau pline de peste, chiar daca aproape toti prindeau pesti cu "sacu de pescuit" Undeva in decursul anilor am pierdut respectul pt ce ne )inconjoara (oameni, plante, animale, apa, etc :oops: :oops:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Ian 2011, 11:13

@luci_t
f bine punctat la faza cu respectul fata de ce ne inconjoara. am cam uitat ca fara mediul inconjurator nu am exista.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Ian 2011, 11:16

luci _t : tu pari om sincer...

si bag seama ca ti-ai traso singur de nush cite ori pina acu...

lasa ... ca toti am calcat strib

treci si tu mai departe si cind faci asta ai grija sa le arati la puradei tai ce-ti preda bunicul lor...

si gata !

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 21 Ian 2011, 11:30

nu doresc sa polemizez cu nimeni .
vad ca acest topic capata un grad normal de anormalitate.tine de patologic ca 90% din postari sa fie injurii,fiere si limbaj de boschetar.
la inceput a fost un forum .
walleye

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2011, 11:31

pikeman scrie:io zic ca a fost lucrat intern :lol:

Nu cred,si-a facut-o singur ,punind linku-ri spre poze din care ar reiesi ca nu este clona lui Indianu si nici invers..............Si cind te gindesti ca ,chiloti de piele sustine cu un suveran dispret ca el nu intra pe aici,iaca,stie toate ungherele... :lol: :lol: :lol:

Si este normal sa il atace pe pictor pentru ca acesta are talent nativ la scris cu carul,spre deosebire de dobitoc ,care cu toate scolile lui,si cu toate "situatiile lui prin care a trecut"are un stil arid si tembel de a prezenta lucrurile,basca faptul ca tortuteaza la propriu,biata noastra limba romana,cu expresii de genul"otevism cancanoid","branduire"etc...Imaginati-va cum ar arata,limba romana, daca ar mai fi vreo 10 "formatori de opinie"de teapa lui..

Ma intreb cum ar fi scris Pictorul daca ar fi avut scolile lui Gerula,si cum ar fi scris Gerula daca ar fi avut scolile lui Modiglianii..probabil ca ala cu gagicile"aaaa...aaaa...a....aa.a...aaaaaaaaaaaa..la tati femeile..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Ian 2011, 11:31

Eu zic, sa-l lasati pe Pictorul sa mediteze putin, peste ce a facut si a zis ulterior...Sunt sigur , ca o sa traga o concluzie pozitiva din toate astea...Pare un om deschis la minte.
Niciunul dintre noi, nu s-a nascut nici "green" si nici C&R-er..toti am ajuns la un punct cand s-a trezit constiinta in noi. Ca, din cauza unor influente din partea altora sau pur si simplu si-a dat seama ca nu mai merge asa.

Unii ajung doar acum, poate la concluzia , ca e timpul pentru o schimbare de atitudine...si nu e cu nimic mai vinovat, decat am fost noi inainte.

Insasi faptul, ca Pictorul a migrat spre forumul asta si a ramas, arata ca nu-i este total strain idea de baza.

Tot ce se asteapta de la el ar fi sa zica...da, am invatat ceva din greseala..........Si eu il vad in stare;)

Pe de alta parte dusmanul dusmanului meu..e prietenul meu ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2011, 11:32

adrian frunza scrie:nu doresc sa polemizez cu nimeni .
vad ca acest topic capata un grad normal de anormalitate.tine de patologic ca 90% din postari sa fie injurii,fiere si limbaj de boschetar.
la inceput a fost un forum .

Du-te pe pirt.info....Acolo,.... celebritatile se gratuleaza reciproc....Nici io nu dores sa polemizez cu nimeni...

.

Închis