suna misho !modigliani scrie: Este intre mine si mine treaba asta , Nu explic , nu justific , nu dau explicatii nimanui .
.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Normal ca e o mare diferenta intre ce facem noi si ce faceti voi.Practic ..... cam asta-i diferenta de prioritati intre ceea ce faceti voi si ceea ce facem noi
mai bine ca nebun ca Gerula decat asa tinemodigliani scrie:Pike , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii sau de pe oriunde ! Eu personal am constiinta impacata ca n-am facut nimic rau . Este intre mine si mine treaba asta , Nu explic , nu justific , nu dau explicatii nimanui .pikeman scrie:...... insa un neghiob de la Cuca Macaii care le vede nu se va uita la stadiu de avariere al pestelui ci la sacu si ligheanu in care trebuie sa il puie indiferent de dimensiune
Poze ? De altfel ? Avem cateva . Insa marea majoritate a pozelor facute de noi , atat acolo , cat si prin alte parti pe unde ne-am mai intalnit , vor sa ilustreze legatura de exceptie de-am reusit s-o avem . Practic ..... cam asta-i diferenta de prioritati intre ceea ce faceti voi si ceea ce facem noi .