TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Ian 2011, 19:35

modigliani scrie: Este intre mine si mine treaba asta , Nu explic , nu justific , nu dau explicatii nimanui .
.
suna misho ! :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Ian 2011, 21:13

Practic ..... cam asta-i diferenta de prioritati intre ceea ce faceti voi si ceea ce facem noi
Normal ca e o mare diferenta intre ce facem noi si ce faceti voi.
noi= fraierii astia cu spinningul in tartacuta
voi = aia cu iesiri de 3-5-7- zile cu tabara, cu ceaun, cu bors etc.

noi mergem cu sandvisuri la pescuit si chiar daca mai si ducem acasa cate un peste nu borsuim stiuculite de 3-400 de grame.

poate totusi vrei sa ne explici "ranile" acestui exemplar capital pentru ca in cele doua poze se vede clar ca nu e ranita deloc ... ca despre justificari nu poate fi vorba.
http://www.rapitoriii.info/forum/download ... &mode=view
http://www.rapitoriii.info/forum/download ... &mode=view
S'altare și bunăstare !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Ian 2011, 21:27

SF scrie: Lasa-o cum o cazut ,
Pai ce-mi ramane de facut ? O las cum a cazut . Asta e ! :oops: :oops: :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 21:32

modigliani scrie:
pikeman scrie:...... insa un neghiob de la Cuca Macaii care le vede nu se va uita la stadiu de avariere al pestelui ci la sacu si ligheanu in care trebuie sa il puie indiferent de dimensiune
Pike , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii sau de pe oriunde ! Eu personal am constiinta impacata ca n-am facut nimic rau . Este intre mine si mine treaba asta , Nu explic , nu justific , nu dau explicatii nimanui .
Poze ? De altfel ? Avem cateva . Insa marea majoritate a pozelor facute de noi , atat acolo , cat si prin alte parti pe unde ne-am mai intalnit , vor sa ilustreze legatura de exceptie de-am reusit s-o avem . Practic ..... cam asta-i diferenta de prioritati intre ceea ce faceti voi si ceea ce facem noi .
mai bine ca nebun ca Gerula decat asa tine :wink:
macar ala nu o facut rau nimanui, voi da...
pacat ca din pozele voastre nu reiese "legatura de exceptie" ci "neghiobia" de exceptie ... tre sa ai o perspectiva buna ca sa intelegi hilaru sumbru al pozelor postate ca sa nu zic ridicolul situatiei

daca nu iti pasa de pareri atunci nu inteleg de ce te mai conversezi cu unu si cu altu , da-i acolo in felu tau, pe linia ta ingusta de gandire alaturi de "satra" intelegi? nu intelegi... n-ai cum , ca nu iti pasa

nu poti sa te scoti ca te-ai afundat , drept urmare e simplu sa zici ca nu iti pasa

io ti-am dat niste sugestii , nu ti-am dat in cap, tu ti-ai dat singur cu expresiile folosite .. ce sa zic, cum iti asterni asa dormi ... pe saltea :lol: :lol: :lol:

P.S. daca e intre tine si tine treaba asta, tine-o in tine , ca e pentru tine :lol: :lol: :lol:

una peste alta pozele alea trebuiau sa dea un exemplu intr-un fel, adica zici tu ca le-ai pus deam'pixulea pe net si apoi tot tu zici ca reiese "gasca de exceptie" din ele

daca reiese si foamea dupa niste alevini, nu mai conteaza "parerea unora" in cazu asta :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Ian 2011, 21:52

si uite asa jubileaza Gerula.
si uite asa iti pui intrebarea: daca toti "o face" ..io de ce nu ?
si uite asa intelegeti ca toti avem bune si rele....

poate totusi o sa iesim si la umbra aia de toleranta la care indemnau unii cu ceva timp in urma...aci sau aiurea..pe alt forum...

si uite asa poate data viitoare marlitele o sa ia drumul apei...sa mai creasca

Si din nou...poate nu :evil:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2011, 06:58

In lungul drum spre culmile virtutii supreme in pescuit :lol: ,exista doua posibilitati:stagnezi sau inaintezi....Acuma, fiecare trebuie sa stie DE UNDE pleaca...Unii, nici macar nu constientizeaza.... :cry: Altii,iritati de critica celor din jur,fac numai de-al naibii in continuare,iar altii,in care lucra nitel constiinta ,stiu ca greseala lor este punctul de plecare spre mai bine...

Numai cretini ca Gerula pot arunca o asemenea "lumina"asupra situatiei incit sa desconsidere si sa desfiinteze pe cel vizat.Scopul lui este sa impunga ,nu sa il ajute pe Pictor sa inteleaga ca a gresit....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Ian 2011, 08:30

@gigi
pina la partea cu greseala pictorului, zisasi foarte corect. pictorul a zis clar ca nu considera ca a gresit si a si motivat. nu sint in masura sa zic daca a facut bine sau rau, dar vreau sa-l intreb pe cel care zicea ca se duce la pescuit cu mincare de acasa: daca acea mincare contine carne, care e difenta intre mirlele bagate pictor la bors si animalele care au fost omorite ca sa avem noi ce minca? in plus, ca unul care a vazut sute de poze ale pictorului, pot sa spun ca omul nu si-a facut un obicei din ceea ce ati vazut in doua poze. hai sa mai admitem si faptul ca pictorul e traistar,dupa cum au zis unii, am avea super-ape daca toti ar fi traistari ca el. e foarte bine ca unii reactioneaza promt si violent cind vad asemenea poze pe forumuri, dar as vrea sa-i vad reactionind la fel si pe malul apei cind se petrec live astfel de scene.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Ian 2011, 08:49

Cred ca (aproape) toti cei care am inceput pescuitul pe malul apei, nu de pe net, am facut genociduri, la scara mai mare sau mai mica. Imi amintesc si culmea cu placere de sentimentele de mandrie cand prindeam peste (amu ii zic puiet) si-i duceam pe toti acasa. E adevarat ca eram copil si paznicul cu vanatoarea si pescuitul din zona ne lauda ca ce faina pesti am prins :oops:
Aproppo de stiuci, intr-un an am facut macel pe un canal de aprox 500m. Si au fost prinse cu "saci de pescuit" Am mai povestit pe undeva asta, cert e ca in ziua de azi cu toate cunostintele pe care le-am acumulat in decursul anilor nu as mai fi facut asta. Cel mult as fi mutat stiucile din canal, in paraul de dincolo de dig unde aveau sanse sa traiasca linistie fara riscul de a seca canalu'
Acum care din noi nu a dus acasa peste sub limita legala?
Faptul ca nu mai duc (aproape) de fel peste (sub sau peste limita) acasa se datoreaza celor de aici, de pe forum. Educatia mea in legatura cu respectul pt peste s-a format format pe forumul rapitori.ro
Acum fiecare dintre noi face ce-l indeamna constiinta. Dar pe apa nu am intalnit pe nimeni care sa-mi spuna ceva bun in sensul eliberarii pestilor. Cel mult faze de genu: ba da faina peste o aruncat inapoi bou ala, mai bine mi-l dadea mie
PS hai sa nu mai dam cu pietre in pictoru sa in altii. Care nu a gresit poate sa spuna ceva dar care din noi am gresit...
PPS Plus ca ei au petrecut mai multe zile pe malul apei, asa ca e undeva de inteles atitudinea lor. Daca nu a intrat mai mare...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Ian 2011, 09:25

ma baieti, nu ii vorba de greseala, sa fim intelesi, si io am gresit si altu, dar tu cu sacu tau Luci , ai spus aci franc ca ai comiso, corect, si eu am comiso, nu ii bai, dar daca iti zic io acum ca mi se rupe de parerea ta ca am comiso, e clar ca mi se rupe nu?

si 2. ai pune poze pe net cu actiunea "sacu de rafie"? aproape toti am fost copchii prosti sau influentati de cei din jur la un moment dat, dar creca ne dam sama cand am comiso si recunoastem daca am fost prinsi cu "matza in sacu de rafie", sau o dam cotita ca nu noi (variata esec)

3. daca te afli intre 10 hoti si bagi si tu mana in "sacu de rafie", crezi ca daca te prinde Politia si zici, domne io is om cinstit dar i-am vazut p'astia si am facut ca ei , o sa faca vreo diferenta???

greseala recunoscuta ii pe jumatate iertata :lol:

cat despre cap de melc Gerula, el sa taca acolo cu galeria lui de 2 lei si sa nu mai faca pe ranitu cu chitacii de pe rapitori :lol: :lol: :lol: sigur io dus la matza :lol: :lol: :lol:

P.S. Luci, sper ca nu te superi amu pe "sacu de rafie" dar e hilar :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Ian 2011, 09:36

ma creca ideea e asa :
ai facut prostii ?

Da

iti pare rau ?

Da

Mai faci?

Nu

asta e varianta NOT FAIL .... :roll: