TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Ian 2011, 15:18

pikeman scrie:hai ma ca asta ultima nu ii asa grava, niste obleti foarte patrunsi si usturoi cu mamaliga mai mananca si tzaranu din mine

si nici prima ;si-a scos omu carrassu sa faca pish si voi gramada ;ca nu-i voie in public :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 16:21

rine scrie:
pikeman scrie:hai ma ca asta ultima nu ii asa grava, niste obleti foarte patrunsi si usturoi cu mamaliga mai mananca si tzaranu din mine

si nici prima ;si-a scos omu carrassu sa faca pish si voi gramada ;ca nu-i voie in public :lol:
:lol: :lol: :lol:

ma na, nu ar fi bai, dar is unele poze cu care nu te lauzi asa in public, poate le faci noh la mijto , dar ii rusine sa apari cu ele asa peste tot, vorba aia, totdeauna poti fi prins intro ipostaza hilara, stupida, prosteasca dar nu insamna ca te lauzi cu asta, eventual mai razi intr-un cerc restrans de pretini despre cum a fost atunci :wink:

:lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Ian 2011, 16:32

pikeman scrie:ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

http://www.rapitoriii.info/forum/downloa ... &mode=view

is doar o greseala a tineretii

desi la varsta voastra :oops:
Din pacate, sunt in totalitate de acord cu tine. Sper doar ca cei in cauza sa ne arate ca totusi astea sunt exceptii... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 20 Ian 2011, 16:45

leba scrie:
pikeman scrie:ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

is doar o greseala a tineretii

desi la varsta voastra :oops:
Din pacate, sunt in totalitate de acord cu tine. Sper doar ca cei in cauza sa ne arate ca totusi astea sunt exceptii... :roll:
ai vazut ma pike?!?nimanui nu ii place sa fie de acord cu tine! :lol:
adevarul e ca pestii aia meritau sa inoate in continuare :oops:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Ian 2011, 17:07

leba scrie:
Mai fratilor , cand am venit pe acest forum am venit tocmai datorita acestui episod . Andripopa75 s-a repezit ca c.uru' nostru sa ne muste ( el o fi pontul lu' Gerula ??? ) Si-am explicat atunci clar ce s-a intamplat , o repet acum . Nu-i normal sa fim urmariti de o imagine falsa :

S-a prins . Si mic si mare . In parte am retinut , in parte am eliberat . Insa exemplare mici ( marlite si somotei ) ,, avariate " total de catre naluci sau carlige , au fost retinute .

Sunteti pescari de rapitor . Nu vi s-a intamplat niciodata sa rupeti falca vreunei marlite ??? Nu vi s-a intamplat sa rupeti esofagul vreunui somotei ??? Sigur vi s-a intamplat . Iar daca in acea stare le-ati fi dat drumul ..... tocmai nu era normal . Stiti bine ce vreau sa spun , stiti legea ( atat cea scrisa cat si cea nescrisa ) a normelor de eliberare .

Si inca ceva : mergeti mult la peste . Noi mergem , stam cu zilele si gatim foarte mult . Va spune ceva ,, bors de trei pesti " ? Pentru care nu stie care-i treaba , asta se face cu mai multe feluri de peste , si de preferat puietul se pune primul la fiert .

Nu-i scuza ce-am spus , este explicatie . Imi place sa cred ca o veti lua cum trebuie si poate in urma acesteia nu ne veti mai judeca atat de mult . Cert este ca la respectiva iesire ..... s-a eliberat mult peste . Si nu doar la aia .

Cat despre aceste poze ? Pozele sunt publice . Nu avem nimic de ascuns , nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo . Cunosc insa personal multi ipocriti care slavesc pe forumuri pescuitul sportiv iar la iesirea de pe garla duc acasa galeti intregi de baboi si marlite .
Da , am fost , poate , 30 de pescari acolo . Era imposibil sa nu ,, distrugem " cateva marlite si somotei . Si le-am pus in bors . Asa , si ?

Ca pozele au nimerit pe mana Protejatului si le foloseste impotriva mea ? E alta poveste !!! E un ordinar fara scrupule , disperat ca nu are cu ce sa bage-n corzi , si recurge dement la orice modalitate . Da' sa-i spuneti ca mi se rupe ! :D :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 18:08

cap de melc scrie
Pokemoane, tu zici de mine ca n-am treaba cu pescuitul :lol: :lol: :lol: , dar nu vezi ca mai mult de jumatate dintre astia din ultima poza (cea cu foametea pe malul garlei) sunt puieti de SALAU? :o
ma na, acu daca ma uit atent ii posibil sa ai dreptate , cel putin primii dinspre mana par a fi ceva rapitori dupa forma , ultimii 5 seamana cu babusca/rosioara

explicatia am dato la mijto, ce sa zic, sa le fie rusine daca or facut asa ...

drept e ca nu am reusit sa prapadesc(avariez) atatea marle / somotei intro partida ... si nici nu cred ca s-or avariat toate asa grav...

e tipicar tie sa iti bagi tentaculu cu ochi pe varf in astfel de detalii , dar macar nu ai combatut lipsa activitatii numita "pescuit" de care esti acuzat
:lol: :lol: :lol:

P.S. pozeleeeeeee

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 18:14

din pacate io din ce ai scris mai sus am retinut
Cat despre aceste poze ? Pozele sunt publice . Nu avem nimic de ascuns , nu avem scrupule fata de ce s-a petrecut acolo . Cunosc insa personal multi ipocriti care slavesc pe forumuri pescuitul sportiv iar la iesirea de pe garla duc acasa galeti intregi de baboi si marlite .
Da , am fost , poate , 30 de pescari acolo . Era imposibil sa nu ,, distrugem " cateva marlite si somotei . Si le-am pus in bors . Asa , si ?
daca nu ai nimica de ascuns permite-mi sa iti zic ca gestul tau e f grav ... pozele alea nu spun cat de avariati sunt pestii insa un neghiob de la Cuca Macaii care le vede nu se va uita la stadiu de avariere al pestelui ci la sacu si ligheanu in care trebuie sa il puie indiferent de dimensiune

Nu-i scuza ce-am spus , este explicatie . Imi place sa cred ca o veti lua cum trebuie si poate in urma acesteia nu ne veti mai judeca atat de mult . Cert este ca la respectiva iesire ..... s-a eliberat mult peste . Si nu doar la aia .
cert este ca - cu asta nu aveti poze? de ce? era rusine , ca alea de mai sus nu par a fi :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Ian 2011, 18:46

pikeman scrie:...... insa un neghiob de la Cuca Macaii care le vede nu se va uita la stadiu de avariere al pestelui ci la sacu si ligheanu in care trebuie sa il puie indiferent de dimensiune
Pike , mi se fix rupe de parerea unuia de la Cuca Macaii sau de pe oriunde ! Eu personal am constiinta impacata ca n-am facut nimic rau . Este intre mine si mine treaba asta , Nu explic , nu justific , nu dau explicatii nimanui .
Poze ? De altfel ? Avem cateva . Insa marea majoritate a pozelor facute de noi , atat acolo , cat si prin alte parti pe unde ne-am mai intalnit , vor sa ilustreze legatura de exceptie de-am reusit s-o avem . Practic ..... cam asta-i diferenta de prioritati intre ceea ce faceti voi si ceea ce facem noi .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2011, 19:25

modigliani scrie:
S-a prins . Si mic si mare . In parte am retinut , in parte am eliberat . Insa exemplare mici ( marlite si somotei ) ,, avariate " total de catre naluci sau carlige , au fost retinute .

Sunteti pescari de rapitor . Nu vi s-a intamplat niciodata sa rupeti falca vreunei marlite ??? Nu vi s-a intamplat sa rupeti esofagul vreunui somotei ??? Sigur vi s-a intamplat . Iar daca in acea stare le-ati fi dat drumul ..... tocmai nu era normal . Stiti bine ce vreau sa spun , stiti legea ( atat cea scrisa cat si cea nescrisa ) a normelor de eliberare .

Si inca ceva : mergeti mult la peste . Noi mergem , stam cu zilele si gatim foarte mult . Va spune ceva ,, bors de trei pesti " ? Pentru care nu stie care-i treaba , asta se face cu mai multe feluri de peste , si de preferat puietul se pune primul la fiert .

Avem prea mult in bransa incat sa luam de bune ce ai scris pe aici ! Bransa pescareasca , nu a chefurilor si betiilor pe mal ! Lasa-o cum o cazut , nu te mai zbate :wink:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 20 Ian 2011, 19:30

n-as fi vrut sa intervin,,insa cred ca macar acum sa ajungi la concluzia ca pozele cu stiuci tinute de oki,,insirate pe sarme trecute dintr-o parte in alata prin oki,,pesti sub dim. legale,salai(unii respectabili) pozati pe mal,,in chiuveta ................etc nu dau bine deloc pe un site de pescuit care se vrea sportiv!!!Nu pot face decat rau,,cu toate ca unii cred ca asa-i bine si mai mult---ca asa-i normal!! :! :cry:

Închis