modigliani scrie:
Baaaaah ! Miezule .... pescuitor de marlite , mai ai tupeu sa te iei de mine ????? Cu pozele astea ?????????
Ti-am mai spus , ce-i prins tu-n toata ,, cariera " ta de ,, pescar " ..... am prins eu intr-o juma' de zi la Dabuleni ( si nu doar acolo ! ) . Si ca sa te doara grav , ...... spinningul nu este punctul meu forte !!!
Asta doare

Da tre sa stii niste chestii ! Nici in cazu lui spinningu nu-i punctu lui forte !
Japca si bomba insa da ! Rasucea cirligele la jiguri si mergea pe mal sa mangaie nefericitii chinezi pe spate
Vezi ca are acolo la el in aprozar un topic despre pescuit marin ! O fost in Grecia , unde o facut scufundari (el

) la 12 m

si s-o luptat cu niste caracatite cat paianjenu , printre babe cu colacu care evident i-au apaludat vitejia

Caracatitele cu furca , normal , cel mai mic harpon de pescuit subacvatic tre sa tragi 25 de kile catre tine , ii minimu pentru ca sageata sa si penetreze si sa aiba totusi o traiectorie ! Insa s-a dovedit a fi peste puterile Gerulozaurului
Cand snorkelingu in apa de jumate de metru il obosea , prea des tragea pe mal la umbra , si pur si simplu dadea la bomba

cu piine ca ultimu tzaran
Mi-o trimis o poza pe mail ca sa-mi demonstreze ca apa ii adinca , poza facuta din camera hotelui la care se presupune ca era cazat , daca nu cumva ceva de pe net

Am crezut ca ma sparg de ras