TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Ian 2011, 22:08

rine scrie:motivez postarea , prin faptul ca urmaream cu mare interes ,disputa Tristian versus kuinta .disputa care s-a taiat brusc .si am gasit in topicul asta oareshce iexplicatii :cry:
Disputa s-a taiat brusc din cauza ca Michael a editat ceva mesaje... :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Ian 2011, 23:13

Fario_nebunu scrie: Nuuuu, am prea mult timp liber..... :lol: cel putin asta seara! Daca i-am enervat pe Gerula plus fanul lui cel nespalat sunt happy!
' wish you to be happy all the time !!! :lol: :lol: :lol:

Sunt dispus , macar sa-mi pot permite , sa te tin pe salariu ( venit ) acasa pret de-o luna-ntreaga ! O luna in care sa nu faci altceva decat sa compui d-astea !!!!!

Timp sa-ti fac , dispozitie sa ai ! Ca motivatie si ,, target " ..... berechet !

......................................

p.s. --- Scuzati-mi limbajul ..... ,, cocalaresc " ( in viziunea marelui , grandelui , ucigatorului ...... ziarist si om de litere Fixp.ula , pe care , fie vorba-ntre noi , mai mult decat sa care baloti de ziare-n redactie ..... nu-l vad in stare sa faca ) . Atata pot si eu , atata ma pricep sa scriu , sunt modest dar bine intentionat . Nu vreau decat sa-mi depasesc conditia , in vreme ce altii ca el , avand o pozitie social dobandita prin nastere ( copil de ,, securisti " , intretinut si razgaiat peste masura , devenit astazi printul narcisismului ) , nu fac decat sa si-o ,, autodinamiteze " intr-un mod absolut descreierat , caracterizat de-un masochism incomensurabil si total lipsit de simtul penibilului ! Este alegerea lui in viata catre ce anume tinde .

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Ian 2011, 23:43

trebuie sa remarc ca v-ati abtinut destul de bine, in comparatie cu ce au facut fanii xxxxxx.
Si e chiar bine daca s-a umblat la curatenie :wink: Asa nu s-au incins spiritele mai tare, chiar daca la rating poate nu da prea bine :oops:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2011, 00:11

leba scrie:
1. de ce palmele lui sunt mereu mai mari decat ale altcuiva?:shock:
2. de ce ultimii lui pesti sunt din anul 2008 si aia sunt vai de capul lor?:shock:
3. de ce nu se vede fata subiectului in multe dintre "fotografii"?:shock:
deci

1.pe linga faptu ca palmele lui sint mai mari decat la oricine , au si 25 cm , una , nu amindoua impreuna cum sugereaza boababu :lol: (de ce nu dai link la dicutie mincinosule , stii bine ca o cer demult , sa fie ca nu mai exista pe forumu unde nimic nu dispare :shock: )
2.tinde la minus infinit.toata lumea incet incet prinde mai mare dupa cum trece timpu si in general lumea isi imbunatateste recordurile ! Asta ii ceva normal ! Insa el nu-i normal , si visu lui ii sa prinda pesti cu minus in fata , de ex. salau de minus 2 kile !
3. pe vremea aia inca lucra la Gandu si l-o prins CTP cu clone ,drept pedeapsa Niculae o trebuit sa-si dea jos mustata ! Ii lesne de inteles de ce o vreme nu apareau poze intregi , ce fel de terminator ii ala fara mustata :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2011, 00:32

modigliani scrie:
Baaaaah ! Miezule .... pescuitor de marlite , mai ai tupeu sa te iei de mine ????? Cu pozele astea ?????????

Ti-am mai spus , ce-i prins tu-n toata ,, cariera " ta de ,, pescar " ..... am prins eu intr-o juma' de zi la Dabuleni ( si nu doar acolo ! ) . Si ca sa te doara grav , ...... spinningul nu este punctul meu forte !!!
Asta doare :lol: Da tre sa stii niste chestii ! Nici in cazu lui spinningu nu-i punctu lui forte !
Japca si bomba insa da ! Rasucea cirligele la jiguri si mergea pe mal sa mangaie nefericitii chinezi pe spate :lol: :lol:
Vezi ca are acolo la el in aprozar un topic despre pescuit marin ! O fost in Grecia , unde o facut scufundari (el :lol: ) la 12 m :shock: :lol: :shock: :shock: :shock: si s-o luptat cu niste caracatite cat paianjenu , printre babe cu colacu care evident i-au apaludat vitejia :lol: :lol: Caracatitele cu furca , normal , cel mai mic harpon de pescuit subacvatic tre sa tragi 25 de kile catre tine , ii minimu pentru ca sageata sa si penetreze si sa aiba totusi o traiectorie ! Insa s-a dovedit a fi peste puterile Gerulozaurului :lol: :lol:
Cand snorkelingu in apa de jumate de metru il obosea , prea des tragea pe mal la umbra , si pur si simplu dadea la bomba :shock: :shock: cu piine ca ultimu tzaran :twisted: :twisted:
Mi-o trimis o poza pe mail ca sa-mi demonstreze ca apa ii adinca , poza facuta din camera hotelui la care se presupune ca era cazat , daca nu cumva ceva de pe net :lol: :lol: :lol: Am crezut ca ma sparg de ras :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Ian 2011, 06:53

SF scrie: Vezi ca are acolo la el in aprozar....
Hmmmm ..... io i-as spune mai degraba ..... VULCANIZARE !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Ian 2011, 14:07

@rine, eram doar on-topic, aici ar trebui sa te plangi cand un forum e "necenzurat", acuma ca toti il injura pe Fan... nici aia nu-i rau HAHAHAHAHA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 14:58

ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

http://www.rapitoriii.info/forum/download ... &mode=view

is doar o greseala a tineretii

desi la varsta voastra :oops:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Ian 2011, 15:02

pikeman scrie:ma baieti, amu fara suparare, dar pentru ca pescuitu ne leaga intr-un fel sau altu (mai putin pe gerula care nu stie cum se prinde peste)

sper ca pozele astea 2

http://www.rapitoriii.info/forum/downloa ... &mode=view
http://www.rapitoriii.info/forum/downloa ... &mode=view

is doar o greseala a tineretii

desi la varsta voastra :oops:

:oops: :oops: :oops: :evil: :(
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2011, 15:05

hai ma ca asta ultima nu ii asa grava, niste obleti foarte patrunsi si usturoi cu mamaliga mai mananca si tzaranu din mine

dar juma de somotel ala , dao dreq , are 500 gr saracu , e ca si cand ai prinde o icra de caras

si marla aia care nu o apucat sa guste si ea un baboi de 300 gr ca nu ii incapea in gura...ii de bun simtz no

sau mai sti, poate acestia dau drumu la aia mari si mai tin cate un dasta mic :lol: :lol: :lol:

Închis