Dispari !!!!!!
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- modigliani
- veteran

- modigliani
- veteran

- modigliani
- veteran

- modigliani
- veteran

Bahh ! ( o sa-mi iau cel putin avertisment cu postarea asta )
Esti cel mai prost organism in viata !!!!!!!!!!!!!!
Sa mor io dac-am vazut fiinta mai retarda ca tine ! Repet , ,, fiinta " , nu neaparat humanoid ! Si puricii cainilor mei au mai dezvoltat instinctul de supravietuire si simtul penibilului !
Spune-ne , te rog , posezi acea biluta pe varful gatului ? Judeci cu un organ destinat special acestui tip de actiuni ? Ne poti spune . Suntem indulgenti , si-n cazul in care gandesti cu scamele din buric ..... te vom lasa sa spui ce vrei . Macar sa te simti important . Grija noastra principala este sa nu te aruncam in depresii , sa nu-ti iei glandu' . P-orma .... cu cine dracu' ne mai jucam ???
Esti cel mai prost organism in viata !!!!!!!!!!!!!!
Sa mor io dac-am vazut fiinta mai retarda ca tine ! Repet , ,, fiinta " , nu neaparat humanoid ! Si puricii cainilor mei au mai dezvoltat instinctul de supravietuire si simtul penibilului !
Spune-ne , te rog , posezi acea biluta pe varful gatului ? Judeci cu un organ destinat special acestui tip de actiuni ? Ne poti spune . Suntem indulgenti , si-n cazul in care gandesti cu scamele din buric ..... te vom lasa sa spui ce vrei . Macar sa te simti important . Grija noastra principala este sa nu te aruncam in depresii , sa nu-ti iei glandu' . P-orma .... cu cine dracu' ne mai jucam ???
-
Ionut the carp
- veteran

@ modigliani
Sunt de acord cu tine in privinta faptului ca gerula a facut publica adresa ta... dar asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...
sincer... nu e razboiul vostru...
@fan
Cat mai dureaza pana ii iese lu' popescu avizul? s'ar putea sa mai inghete lacul de vreo 2 ori
Sunt de acord cu tine in privinta faptului ca gerula a facut publica adresa ta... dar asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...
sincer... nu e razboiul vostru...
@fan
Cat mai dureaza pana ii iese lu' popescu avizul? s'ar putea sa mai inghete lacul de vreo 2 ori
- modigliani
- veteran

,, Dragul " meu , Tudor este un tip cerebral si echilibrat care ,, conduce " impreuna cu ceilalti moderatori o masa de oameni cel putin ..... cat de cat cerebrali ...... SI PRINTRE ALTELE PESCARI !!!
Tot Tudor are un simt al umorului destul de dezvoltat , intratat cat sa se amuze copios la replicile mele catre puerilele si lipsitele de substanta tentative ale tale de a poza in biped .
Imi place sa cred ca va avea in continuare o pozitie absolut impartiala vis-a-vis de aceste topicuri in care te fac de cacao !
............................
Tudor , distractie placuta-n continuare !

Tot Tudor are un simt al umorului destul de dezvoltat , intratat cat sa se amuze copios la replicile mele catre puerilele si lipsitele de substanta tentative ale tale de a poza in biped .
Imi place sa cred ca va avea in continuare o pozitie absolut impartiala vis-a-vis de aceste topicuri in care te fac de cacao !
............................
Tudor , distractie placuta-n continuare !
- modigliani
- veteran

Nu-i razboiul nostru , suntem ,, trupe anexe " . Stiu !Ionut the carp scrie: asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...
Nu-i aduc injurii si bla-bla-uri , il penibilizez ! Si-am s-o fac pana-l ingenunchez !
Ajungem si-acolo . Daca el vrea neaparat ..... , pot sa ma dezic ? Macar sa-l vad io vreodata pe Ilustrul NonPescar BlueShit Eater ..... pe vreo garla .
-
fan G E R U L A
- utilizator constant

- modigliani
- veteran

Bah ! Esti normal ??????? Cu ce ..... am jignit pe toata lumea ????? Sau ..... TU esti ...... TOATA LUMEA ?????fan G E R U L A scrie: Cu vomitaturile astea ai jignit pe toata lumea.
Mai nene , ...... cat de deraiat esti ? Ca daca esti deja ,, sarit pe camp " ...... esti degeaba . Eu ies din joc . Chiar , la un moment dat , imi placea sa cred ca am , cat-de-cat , un ,, adversar " pe masura , Dar se vade treaba ....... ca ( treaba aia cu scamele din buric , stii tu ! )
-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Ai jignit pe toata lumea cu vomitaturile tale. Si acum, cu pozele tale de sacosar fomist la vedere, vad si dusmanii lui Gerula cu cine s-au facut frati.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p17808
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p17808