TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:04

Mars si fa un dus ! Spala-te pe dinti !!! Dupa ce halesti atat kkt ...... indraznesti sa ne vorbesti ???? Putoare ordinara ce esti ! Clona fraiera si zdrentuita !

Dispari !!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: [Puti !!!!!!!!!!!!!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:05

Mars si fa un dus ! Spala-te pe dinti !!! Dupa ce halesti atat kkt ...... indraznesti sa ne vorbesti ???? Putoare ordinara ce esti ! Clona fraiera si zdrentuita !

Dispari !!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: [Puti !!!!!!!!!!!!!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:15

fan G E R U L A scrie: Ii cer public si lui Tudor si o sa-si cer si pe privat sa-mi publice IP-urile chiar aici.
Esti mai fraier decat imi puteam imagina !
Tu chiar nu poti , chiar nu vezi , chiar nu intelegi ca sunteti ciuca bataii de joc pe acest forum ..... cu acordul moderatorilor ??????????

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:23

Bahh ! ( o sa-mi iau cel putin avertisment cu postarea asta )

Esti cel mai prost organism in viata !!!!!!!!!!!!!!

Sa mor io dac-am vazut fiinta mai retarda ca tine ! Repet , ,, fiinta " , nu neaparat humanoid ! Si puricii cainilor mei au mai dezvoltat instinctul de supravietuire si simtul penibilului !

Spune-ne , te rog , posezi acea biluta pe varful gatului ? Judeci cu un organ destinat special acestui tip de actiuni ? Ne poti spune . Suntem indulgenti , si-n cazul in care gandesti cu scamele din buric ..... te vom lasa sa spui ce vrei . Macar sa te simti important . Grija noastra principala este sa nu te aruncam in depresii , sa nu-ti iei glandu' . P-orma .... cu cine dracu' ne mai jucam ???

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Ian 2011, 21:25

@ modigliani

Sunt de acord cu tine in privinta faptului ca gerula a facut publica adresa ta... dar asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...

sincer... nu e razboiul vostru...

@fan
Cat mai dureaza pana ii iese lu' popescu avizul? s'ar putea sa mai inghete lacul de vreo 2 ori :)

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:29

,, Dragul " meu , Tudor este un tip cerebral si echilibrat care ,, conduce " impreuna cu ceilalti moderatori o masa de oameni cel putin ..... cat de cat cerebrali ...... SI PRINTRE ALTELE PESCARI !!!

Tot Tudor are un simt al umorului destul de dezvoltat , intratat cat sa se amuze copios la replicile mele catre puerilele si lipsitele de substanta tentative ale tale de a poza in biped .

Imi place sa cred ca va avea in continuare o pozitie absolut impartiala vis-a-vis de aceste topicuri in care te fac de cacao !

............................

Tudor , distractie placuta-n continuare ! :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:32

Ionut the carp scrie: asta se rezolva in alt mod decat cu injurii si bla bla-uri... daca chiar vrei sa'i faci ceva... pai atunci fa'i... pe forumuri e macaneala...
Nu-i razboiul nostru , suntem ,, trupe anexe " . Stiu !

Nu-i aduc injurii si bla-bla-uri , il penibilizez ! Si-am s-o fac pana-l ingenunchez !

Ajungem si-acolo . Daca el vrea neaparat ..... , pot sa ma dezic ? Macar sa-l vad io vreodata pe Ilustrul NonPescar BlueShit Eater ..... pe vreo garla .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Ian 2011, 21:34

Cocalarule,
Cu vomitaturile astea ai jignit pe toata lumea. Nimeni nu poate sa sustina un sacosar ca tine.
Ionut, nu cred ca poate dura prea mult. Dar ii posibil sa inghete din nou. Mai e o problema, o sa vezi dupa ce imi publica Tudor IP-ul.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 21:39

fan G E R U L A scrie: Cu vomitaturile astea ai jignit pe toata lumea.
Bah ! Esti normal ??????? Cu ce ..... am jignit pe toata lumea ????? Sau ..... TU esti ...... TOATA LUMEA ?????

Mai nene , ...... cat de deraiat esti ? Ca daca esti deja ,, sarit pe camp " ...... esti degeaba . Eu ies din joc . Chiar , la un moment dat , imi placea sa cred ca am , cat-de-cat , un ,, adversar " pe masura , Dar se vade treaba ....... ca ( treaba aia cu scamele din buric , stii tu ! )

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Ian 2011, 21:50

Ai jignit pe toata lumea cu vomitaturile tale. Si acum, cu pozele tale de sacosar fomist la vedere, vad si dusmanii lui Gerula cu cine s-au facut frati.
http://www.rapitoriii.info/forum/crasma-p ... tml#p17808

Închis