Sa nu existe urme de indoiala in privinta
Tralalaului din Egipt , va prezentam urmatoarele ineptii scrise cu mana lui :
Tralalaul scrie:De vreo cateva zile vad ca se strofoaca de zor, cu latraturi la adresa mea, doi insi
.......
persoane anoste care, .....[/quote]
Tralalaul scrie:Cum este evident ca niste persoane care au o asemenea abordare nu pot fi decat doi dobitoci cu diploma, v-as ruga sa scrieti aici ce stiti despre ei.
Aici vorbeste despre doua persoane diferite
Dupa lungi mistocareli reciproce ,
Animalul grotesc egiptean incepe cu amenintari fine :
Bou cu basca scrie:Sunt curios pe unde o mai scoate asta camasa cand aflu cine e, ca am impresia ca-i din Bucuresti
Bou cu basca scrie:
Sunt curios de un singur lucru: cum o sa incerce sa se ascunda dupa urechi puletele asta de internet cand o sa aflu cine e si o sa dea ochii cu mine? Observati ca am spus cand, nu daca .
Bou cu basca scrie:Treaba e simpla: pe amaratul ala de somer care semneaza Indian Larry (desi si-a vandut pana si casca de motociclist ) oricum o sa-l judec la prima ocazie.
Bou cu basca scrie:Ramane cum am stabilit mai indian larry/modigliani, cand pun mana pe tine turnam un filmulet de genul asta
Tot prostul pamantului scrie:Mai indian larry/modigliani, mai somer clonat si terminat , du-te taica unde-i vedea cu ochii . Ca tot dau de tine odata si-odata
Terminatul scrie:Ce naiba pot sa fac decat sa ma amuz, in asteptarea momentului in care o sa dau cumva de el
Terminatul terminatilor scrie:Cum spuneam, ai tu putina rabdare ca o sa-mi explici fata in fata cum e cu modigliani, cat de curand
Intre timp a pus sarea si piperul :
Mucea Flaimucea scrie: Pentru cine mai avea vreun dubiu ca indian larry=modigliani, observati va rog ca, in mod ciudat, si pauza de postare a lui "modigliani" s-a incheiat imediat ce a aparut "indian larry"
Asta este dovada prostiei intruchipate ! Din doua persoane diferite , peste noapte iti da cu virgula si iti iese una singura .

Nu ca suntem noi singurii , stiti si voi ce inseamna "clona" .
Ramasesem la tot soiul de amenintari din partea grotescului porc .
Acum i-am facut invitatia unei intanliri intr-un loc public , sa-i dovedesc cam cum sta treaba cu clonele .
A urmat replica plina de vitejie egipteana:
Gripde1m scrie:Singurul loc public unde m-ar interesa sa ma intalnesc cu tine ar fi ringul
Ups.

Pai mai miezule din Carpati , unde-ti este barbatia ta geruliana si eoliana ? Eu vroiam altceva mai handicapatule , nu sa intru in ring cu ligheanul de slana . In afara de bataie , mai stii ceva ?Excludem manuirea ip-urilor si fotoshop-ul.
Ce-ai zice tu sa-i vezi intr-o zi in fata ta , pe toti astia 5&1 de-i clonezi tu mereu . Aaaa? Sa-i numeri asa : Modigliani , Indian Larry , SemlecanGheorghe , Fario_nebunu , Adelin Avram , ULK , Tristian , Leba ,etc .(scuze baieti daca am uitat pe cineva) , plus "admiratorii" secreti .

- vezi ex. Parintele.
Acum io ce sa-ti zic....ai grija la tramvaie si vezi pe unde calci . Paharul a inceput sa verse si ranga ii tot mai tare . Ia-o cum vrei , chiar si amenintare , ca oricum nu stii cine scrie cu contul asta .
PS: o sa subtiez vizita pe acest topic , asa ca iti transmit de pe acum obisnuitul mesaj : Mars in mm de javra slinoasa !