TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 22:03

V0x il muieste pe Ad3lin scrie::twisted: Bai handicapatule, nu vezi ca de cand ti-a pus ala mecla si numele pe forum behai aicea ca o oaie care s-a pierdut de turma? :twisted:
Marsi bai pe kktul tau de forum, si cine vrea sa citeasca numai behaielile tale vine acolo. :twisted:
Interlop perfect , esti idiot ? Vii aici , iti pui tot soiul de nickuri de kkt , mascaresti in toate directiile , nu faci decat sa-ti etalezi nivelul obscur in care te zbati .

Fii , te rog , amabil , ..... fa ceva util cu viata ta . Pe bune . Ti-o consumi aiurea . Ca sa intelegi exact ce spun : ce ,, ragai " tu din taste ne face sa boram .

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Ian 2011, 23:02

V0x il muieste pe Ad3lin scrie::twisted: Bai handicapatule, nu vezi ca de cand ti-a pus ala mecla si numele pe forum behai aicea ca o oaie care s-a pierdut de turma? :twisted:
Marsi bai pe kktul tau de forum, si cine vrea sa citeasca numai behaielile tale vine acolo. :twisted:
Drag cocalar,
Vezi ca incalci niste reguli nescrise. Daca asa vrei tu, noi aici putem sa ne injuram si sa ne bestelim pana nu mai putem, dar tu amesteci in distractia asta a noastra si familiile, unuia sau altuia, cu poze si alte alea, iar lucrurile astea nu le fac barbatii, le fac doar curvele isterice, ranite in "amor"! Si stii ce patesc curvele cand devin isterice? O iau peste bot !

Asa ca pleaca de la draperie, ca acus vine mamica si taticu', ia si tu o revista "Rahan", poate are poze cu gorile, sa ti-o freci pana adormi !

PS Daca tot il vezi asa prapadit si cu pieptul cazut pe Pictor, ia pune tu de o intalnire cu el si arata-i tu cine-i mai tare. Sau ... nu?

PPS Poza aia cu fatuca la piramide, a fost tare de tot ! Ne-ai demonstrat tuturor ce mascul feroce esti matale. Io nu te stiu, da' sunt niste baieti p'aci care zic ca te stiu de ceva timp si se pare ca erau convinsi ca porti inca pampersi. Zi drept, acu', era ghida? Oricum, le-ai aratat tu lor !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Ian 2011, 23:45

Gerula, de ce ai violat-o bruta pe biata femeie de serviciu de la piramide? Asa faci tu cinste Romaniei, lepra jurnalistica? :lol: Macar ti-a smuls fata fire din barba aia soioasa? :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Ian 2011, 00:10

Sa nu existe urme de indoiala in privinta Tralalaului din Egipt , va prezentam urmatoarele ineptii scrise cu mana lui :
Tralalaul scrie:De vreo cateva zile vad ca se strofoaca de zor, cu latraturi la adresa mea, doi insi
.......persoane anoste care, .....[/quote]
Tralalaul scrie:Cum este evident ca niste persoane care au o asemenea abordare nu pot fi decat doi dobitoci cu diploma, v-as ruga sa scrieti aici ce stiti despre ei.

Aici vorbeste despre doua persoane diferite :!:

Dupa lungi mistocareli reciproce , Animalul grotesc egiptean incepe cu amenintari fine :
Bou cu basca scrie:Sunt curios pe unde o mai scoate asta camasa cand aflu cine e, ca am impresia ca-i din Bucuresti
Bou cu basca scrie: Sunt curios de un singur lucru: cum o sa incerce sa se ascunda dupa urechi puletele asta de internet cand o sa aflu cine e si o sa dea ochii cu mine? Observati ca am spus cand, nu daca .
Bou cu basca scrie:Treaba e simpla: pe amaratul ala de somer care semneaza Indian Larry (desi si-a vandut pana si casca de motociclist ) oricum o sa-l judec la prima ocazie.
Bou cu basca scrie:Ramane cum am stabilit mai indian larry/modigliani, cand pun mana pe tine turnam un filmulet de genul asta
Tot prostul pamantului scrie:Mai indian larry/modigliani, mai somer clonat si terminat , du-te taica unde-i vedea cu ochii . Ca tot dau de tine odata si-odata
Terminatul scrie:Ce naiba pot sa fac decat sa ma amuz, in asteptarea momentului in care o sa dau cumva de el
Terminatul terminatilor scrie:Cum spuneam, ai tu putina rabdare ca o sa-mi explici fata in fata cum e cu modigliani, cat de curand

Intre timp a pus sarea si piperul :
Mucea Flaimucea scrie: Pentru cine mai avea vreun dubiu ca indian larry=modigliani, observati va rog ca, in mod ciudat, si pauza de postare a lui "modigliani" s-a incheiat imediat ce a aparut "indian larry"
Asta este dovada prostiei intruchipate ! Din doua persoane diferite , peste noapte iti da cu virgula si iti iese una singura . :lol: Nu ca suntem noi singurii , stiti si voi ce inseamna "clona" . :lol:

Ramasesem la tot soiul de amenintari din partea grotescului porc . :lol:
Acum i-am facut invitatia unei intanliri intr-un loc public , sa-i dovedesc cam cum sta treaba cu clonele .
A urmat replica plina de vitejie egipteana:
Gripde1m scrie:Singurul loc public unde m-ar interesa sa ma intalnesc cu tine ar fi ringul
Ups. :oops: Pai mai miezule din Carpati , unde-ti este barbatia ta geruliana si eoliana ? Eu vroiam altceva mai handicapatule , nu sa intru in ring cu ligheanul de slana . In afara de bataie , mai stii ceva ?Excludem manuirea ip-urilor si fotoshop-ul. :lol:
Ce-ai zice tu sa-i vezi intr-o zi in fata ta , pe toti astia 5&1 de-i clonezi tu mereu . Aaaa? Sa-i numeri asa : Modigliani , Indian Larry , SemlecanGheorghe , Fario_nebunu , Adelin Avram , ULK , Tristian , Leba ,etc .(scuze baieti daca am uitat pe cineva) , plus "admiratorii" secreti . :lol: - vezi ex. Parintele.
Acum io ce sa-ti zic....ai grija la tramvaie si vezi pe unde calci . Paharul a inceput sa verse si ranga ii tot mai tare . Ia-o cum vrei , chiar si amenintare , ca oricum nu stii cine scrie cu contul asta . :lol:

PS: o sa subtiez vizita pe acest topic , asa ca iti transmit de pe acum obisnuitul mesaj : Mars in mm de javra slinoasa ! :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 00:49

V0x il muieste pe Ad3lin scrie: daca va mai vad aicea intru si io peste voi in basina:
Mai vierme ! La cum vorbesti ..... tu existi intr-o basina continua . Tu traiesti in kkt ! D-aici , probabil , acest dezechilibru psihic !

Da-i drumu' :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: .......... !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 01:51

Amice , esti un WC de om . Si ma trece . Sa nu te misti .

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 18 Ian 2011, 11:24

Trimis: Lun 01 17, 2011 5:02 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------
:o :o :o

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Ian 2011, 11:30

Mars, clona imputita! :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 17:25

Adelin scrie:Mars, clona imputita! :arrow:
Da' chiar , nene ! La cat kkt mananca asta ..... ii pute gura ! ( Dracu' , nu stiu ce-a scris , da' pute oricum ! )

Cum o fi , fratilor , sa ,, reciclezi " hrana la nesfarsit ? Cre' ca iese ieftin . Nu mai da banii pe haleala .

Pfuuuuaaaaaaai de capu' meu , in ce hal pute .......... ! :shock: :shock: :shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Ian 2011, 20:58

fan G E R U L A scrie: Sa judece fiecare cat de clona is.
Nuuuuu ! Sa spuna fiecare ..... ce clona ieftina esti !!! Aia-i intrebarea !!!

Esti cea mai retarda clona posibila a celui mai retard utilizator al netului ..... din toate timpurile , trecute , de azi , si din viitor !!!!!

Esti o jalnica incrancenare de scufundare-n shit ! Esti cea mai penibila entitate utilizatoare de nick ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Închis