TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Ian 2011, 17:16

Pictore vezi ca Tralalaul din Egipt ti-a pus poze cu familia pe partz.info . Ti-a publicat datele personale fara acord . Ai ocazia sa-l izbesti unde-l doare mai tare . :wink:
Daca vrei pe alte cai , cred ca suntem vreo 5 care abia asteptam sa-l gasim .

Ia zii Tralalaule din Egipt , ai tupeu sa-ti publici adresa ? :roll: Sau ai tupeu sa ne intanlim? (intr-un loc public , evident) .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 17:49

Indian Larry scrie:Pictore vezi ca Tralalaul din Egipt ti-a pus poze cu familia pe partz.info . Ti-a publicat datele personale fara acord
Sa-i spuna cineva retardului ca-n afara de nume nimic nu-i real . Pe ce dracu' de ,, net " o fi gasit el sau binevoitorul informator aiurelile alea ? Pe netu' ala Egiptean ?
Ok , e dus cu capu' , e dobitoc total . Aveti dreptate , fratilor . Consumam timp si energie cu un gandac insignifiant .

IGNORE !!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Ian 2011, 18:11

modigliani scrie:Sa-i spuna cineva retardului ca-n afara de nume nimic nu-i real .

Asta nu trebuia sa-i zici , pe bune. :lol: Acum ii da eroare si se pune iar pe cautat . :lol: :lol: :lol:
Ca fapt divers asa , TralalaulDac pretinde ca este prin Bulgaria , la Adunarea Generala a Retarzilor din Europa de Est. N-a durat mult timp de la ultima mea postare si TralalaulDac a si ripostat . :lol: (dovada existentei sale pe la nu stiu ce "intanliri"). :lol:
Singurul loc public ar fi "ringul" in conceptia lui schizofrenica. Pai daca ai stii tu ce te asteapta pe tine Geamandura , ti-ai sterge forumul de pe acum . :twisted:
Cat o sa te mai feresti ? Cat o sa mai mergi cu broboade in cap pe strada ? :lol: Esti constient ca nu mai exista straduta/lac/garla unde sa n-ai macar un "prieten" . :twisted: Vine el timpul si punem ringul unde o fi , n-ai tu treaba.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Ian 2011, 19:17

modigliani scrie: Aveti dreptate , fratilor . Consumam timp si energie cu un gandac insignifiant .

IGNORE !!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Incet, incet ajungem toti la o singura solutie pt gerula & clonele: ignore sau cel mult o mica atentie :arrow: ca de vede mai multe sageti se crede important

PS mai bine ne consumam energia scriind ministrului culturii sa introduca si Rosia Montana pe lista siturilor protejate UNESCO. Adresa de mail o gasiti aici http://regenerationromania.wordpress.co ... i-montane/

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 20:04

fan G E R U L A scrie:...........
Ce ignor , nene ? Bai javra , dispari in MM cu tot cu fraieru' ala de i-o sugi ! Da' nu-ntelegi cat esti de fraier ? Esti prostu' netului , sa dea dracii ! Mai prost ca tine nu stiu decat un singur personaj !!!!!!!!! Cretinii pielii mele ce sunteti ! :arrow:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Ian 2011, 20:22

Pictore nu are rost sa te mai chinui sa le raspunzi.
Cand unui om ii spune cineva ca este **** nu-l baga in seama, cand deja ii spun trei sau mai multi (in cazu de fata zeci) ca este **** incepe sa se intrebe daca nu cumva au dreptate si incearca sa indrepte unde s-a gresit.
@fan
nu-i cunosc personal nici pe gerula nici pe adelin, dar ce am scris mai sus ar trebui sa dea de gandit. Stii bine ca situatia nu e asa doar pe forumul asta; e si pe alte forumuri de unde gerula a fost banat. Ca sa nu mai vb de bloguri.
PS cred ca ar iesi un film interesant din toata povestea asta :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Ian 2011, 20:24

ba Gerula, esti VAX ca pescar, ce r-a-h-a-t de forum de pescuit ai daca discuti de clone, screenshoturi, ore, useri

arata ba pozele cu pesti, esti un cult in materie de pescuit, pardon, un incult in materie da "a pescui"

esti pe forumurile de pescuit de cati ani? 6-7? si ai poze cu 3 chitaci si un chinez la japca, halal ma, halal :lol: :lol: :lol:

vezi ca au aparut cizme noi pe piatza, nu de alta dar cauciucurile alea din poza retarda cu cleanu is cam periculoase :lol: :lol: :lol: fa-ti upgrade, nu se stie, poate mai iesi la pescuit in 2025, prinde bine

pana una alta mai povestestene cum ai pescuit la clonc pe Nil, pacat ca nu ti-ai tras sac de dormit Lacoste cat ai stat acolo, mare pacat :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 20:30

E mult prea prost personaju' asta . Bai , stie careva cati ani are ? Ca-i un mister , nene , cum de-a ajuns la varsta asta fara sa-si rupa nimic sau fara sa-l rupa nimeni !!!

Andrei , ala de dupa draperie ..... si-o si freca cand injura ascuns ? Ca bulangii astia asta fac ! Se baga dupa draperie si injura stiind ca si-o iau , si din ce si-o iau parca mai abitir o cauta . Sa moara Jean daca astia nu-si dau drumu' cand ii mascarim ! Altfel nu se explica , fratilor !

Noi o tinem toti ca-s cretini , absurzi si prosti , ei mai rau ne provoaca ! Mai nou , umbla dupa poze pe net cu mine-n slip . Ptiuuuuuu , baga-mi-as , asta-mi lipsea : sa si-o frece fraieru' la poze cu mine ! :shock: :shock: :shock:

...................

Bai Fan P...la Mea ! Esti miez ? Vino bulangiule notoriu ce esti cu poze ! Arata-ti fata aia de fraier cat e inca intreaga !

....... Imbecili patentati ce sunteti . ...... Omorati-va , in kilu' meu , va faceti un bine !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Ian 2011, 21:02

pikeman scrie:ba Gerula, esti VAX ca pescar, ce r-a-h-a-t de forum de pescuit ai ???
Exact ! Mi-a cautat poza aia cu somnul de 4 kile de la Dabuleni ....... sa aiba si el pesti pe forum !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pestii din pozele lui sunt momelile cu care dau eu la peste ! Galeria lui foto as intitula-o ..... ,, Momeala vie pentru rapitori " .

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Ian 2011, 21:51

Eu cand am facut clasamentul ala am stiut ce spun.
totu pan la pesti :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Închis