TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Ian 2011, 18:20

Adelin scrie:Oare Nicu Egipteanu' o fi pe avion de nu mai scrie pe nicaieri? :lol:
l-o fi doborat jetlag-ul domle... ce vrei, dupa atata calatorie pan la capatu pamantului si-napoi... :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Ian 2011, 19:34

Adelin scrie: Nicu Egipteanu'

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si iar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Ian 2011, 23:20

luci_t scrie: Singura lui sansa de "vindecare" e sa fie ignorat in totalitate de toti forumistii indiferent de forumul pe care navigheaza
Luci , tu ai dreptate totala , dar asta raportat la normele oamenilor sanatosi de evaluare . Incetarea ,, luptei " noastre cu neghiobul absurd , sfidarea noastra , il vor face sa afirme tantos ,, I-am facut p-astia ! E ca mine ! Sunt miez !!! " .

Ori asta , ..... cel putin din punctul meu de vedere , nu are voie sa se intample . E retard si narcisist , si cu asta basta ! Trateaza 10000 de oameni ( plus inca alte sute de prin alte parti ) din varfu' ... lulii , si are pretentia sa ne impresioneze cu concedii prafuite in Egipt sau cu picaje libere cu elicopteru' . Ei bine , atat timp cat are senzatia ca el a inventat f.u.t.u.t.u' iar pe noi ne-ar fi adus barza , eu nu-l slabesc !

Inca odata , sa fie clar , nu-mi permit ,, luxul " de a credea infatuatu' asta o singura secunda ca ne este superior ! PUNCT !!! 8) 8) 8)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2011, 23:21

...sau nu mere mai bine "Nicu Egipteanu' zis si : Nicu Piramida" ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Ian 2011, 23:35

Pictore...eu zic ca e tocmai invers, pana este bagat in seama se simte imprtortant..defect de profesie :) Imi raspund, sunt citit......sunt citit, sunt important ;) Nu sunt citit??? Fac eu cateva clone, intrigi si iar o sa fiu important. Pilulele nu le iau ca am incercat si nu imi fac bine la "image", ma fac bland si intlelegator ..ce naiba eu sunt Schawrzi din Carpati..el Terminator :)

Ignore him for a while.. :arrow:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Ian 2011, 23:47

ULK , ai si tu dreptate . Insa este extrem de important cum si-n ce fel e ,, bagat in seama " .

Am fost vreo trei zile plecat din Buc. si-am adunat de prin tara o multime de marturii ale oamenilor ce l-au intalnit pe la pescuit . Inclusiv de la partida de anul trecut de pe Uranus , unde , stim cu totii , a luat din nefericire locul doi pe constelatie , devansat fiind cu doar doua puncte de catre Han Solo care-a prins in plus doar o cometa fata de prietenul nostru . Revin curand cu detalii la ,, spinning printre stele " ( atat va zic acum , de nervi a scos pistolu' la Han Solo cand acesta se indrepta vertiginos catre locul I al podiumului )

p.s. La misto putem sa-l luam ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nu de alta , da' ma distrez copios ! :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Ian 2011, 00:03

Facem un boicot la adresa lui Nicu Piramida...sa-i dam IGNOR total?!

Imagine

Dar mai, fiti atenti, IGNOR!...nu hai ca ii mai zic una si gata. :oops:
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Ian 2011, 00:19

Sunt: Pentru!
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Ian 2011, 08:58

Dodata esti singurul... :cry:
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Ian 2011, 09:12

pentru!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Închis