l-o fi doborat jetlag-ul domle... ce vrei, dupa atata calatorie pan la capatu pamantului si-napoi...Adelin scrie:Oare Nicu Egipteanu' o fi pe avion de nu mai scrie pe nicaieri?
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- modigliani
- veteran

Luci , tu ai dreptate totala , dar asta raportat la normele oamenilor sanatosi de evaluare . Incetarea ,, luptei " noastre cu neghiobul absurd , sfidarea noastra , il vor face sa afirme tantos ,, I-am facut p-astia ! E ca mine ! Sunt miez !!! " .luci_t scrie: Singura lui sansa de "vindecare" e sa fie ignorat in totalitate de toti forumistii indiferent de forumul pe care navigheaza
Ori asta , ..... cel putin din punctul meu de vedere , nu are voie sa se intample . E retard si narcisist , si cu asta basta ! Trateaza 10000 de oameni ( plus inca alte sute de prin alte parti ) din varfu' ... lulii , si are pretentia sa ne impresioneze cu concedii prafuite in Egipt sau cu picaje libere cu elicopteru' . Ei bine , atat timp cat are senzatia ca el a inventat f.u.t.u.t.u' iar pe noi ne-ar fi adus barza , eu nu-l slabesc !
Inca odata , sa fie clar , nu-mi permit ,, luxul " de a credea infatuatu' asta o singura secunda ca ne este superior ! PUNCT !!!
Pictore...eu zic ca e tocmai invers, pana este bagat in seama se simte imprtortant..defect de profesie
Imi raspund, sunt citit......sunt citit, sunt important
Nu sunt citit??? Fac eu cateva clone, intrigi si iar o sa fiu important. Pilulele nu le iau ca am incercat si nu imi fac bine la "image", ma fac bland si intlelegator ..ce naiba eu sunt Schawrzi din Carpati..el Terminator 
Ignore him for a while..
Ignore him for a while..
- modigliani
- veteran

ULK , ai si tu dreptate . Insa este extrem de important cum si-n ce fel e ,, bagat in seama " .
Am fost vreo trei zile plecat din Buc. si-am adunat de prin tara o multime de marturii ale oamenilor ce l-au intalnit pe la pescuit . Inclusiv de la partida de anul trecut de pe Uranus , unde , stim cu totii , a luat din nefericire locul doi pe constelatie , devansat fiind cu doar doua puncte de catre Han Solo care-a prins in plus doar o cometa fata de prietenul nostru . Revin curand cu detalii la ,, spinning printre stele " ( atat va zic acum , de nervi a scos pistolu' la Han Solo cand acesta se indrepta vertiginos catre locul I al podiumului )
p.s. La misto putem sa-l luam ???
Nu de alta , da' ma distrez copios !

Am fost vreo trei zile plecat din Buc. si-am adunat de prin tara o multime de marturii ale oamenilor ce l-au intalnit pe la pescuit . Inclusiv de la partida de anul trecut de pe Uranus , unde , stim cu totii , a luat din nefericire locul doi pe constelatie , devansat fiind cu doar doua puncte de catre Han Solo care-a prins in plus doar o cometa fata de prietenul nostru . Revin curand cu detalii la ,, spinning printre stele " ( atat va zic acum , de nervi a scos pistolu' la Han Solo cand acesta se indrepta vertiginos catre locul I al podiumului )
p.s. La misto putem sa-l luam ???
-
melculbeat
- veteran