TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Ian 2011, 23:01

Nu stie Gigi ce vorbeste, el crede ca se lasa de Gerula cum s-o lasat de tzigari....greu dar s-o lasat.

Nu frate de asta nu scapi asa usor, l-ai tras pe nas, ADIO!...tre' sa-l iei zilnic, toata smecheria e sa nu faci abuz....supradoza poate fi fatala in unele cazuri. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Ian 2011, 23:07

Vezi Ggig..ca astia vor sa te prinda pe ce ai zis...Cum procedezi?
Eu sper ca o sa te tii de cuvant si te apuci mai bine de concursuri..baga acolo energia asta imensa , ce ai risipit aici..si o sa merite...SI ii dai si peste bot una mare de tot..la banatu' asta...din Banat with love ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Ian 2011, 23:32

ULK scrie:Vezi Ggig..ca astia vor sa te prinda pe ce ai zis...Cum procedezi?
Eu sper ca o sa te tii de cuvant si te apuci mai bine de concursuri..baga acolo energia asta imensa , ce ai risipit aici..si o sa merite...SI ii dai si peste bot una mare de tot..la banatu' asta...din Banat with love ;)
De ce sa-si consume timpul cu un Mos Jerula clonat/clonel sau cum o fi?
Is multe chestii mai faine decat Razboiu asta cu gerule. Inca nu vi-s satui sa-i tot dati peste bot? A mers in egipet sa caute lacrimi de crocodil de nil si nu-i dati pace nici acolo :lol: :lol:
@ULK
Te rog nu-l asocia pe tutto-n-cash-mumie cu Banatul. Jignesti o regiune a tarii si e pacat.
Hai UTA :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Ian 2011, 23:52

Nu inteleg de ce va tot legat de sexualitatea omului ! Ca orice necrofil care se respecta o mers la origini ! Pai unde mai gasesti cadavre de acum mii de ani , chestii originale nu gluma ! Ii plin la morga de prospaturi , da-s pentru incepatori , avansatii merg pe chestii originale !

Ia zi mai Gerula , cum o fost cu mumiile :lol: :lol: :lol: Care dintre momii ti-o placut mai mult ? :lol: :lol: :lol:

Mai Fario .... :lol: :lol: ....aveai tot felu de teorii elaborate despre sexualitatea lui Gerula...... :lol: :lol: ......in puii mei , l-am dibuit dupa doar 2 beri ... :lol: :lol: :lol: .....si tu te-ai straduit atata :lol: :lol: :lol:
Dracie , ca ma sparg de ras .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Ian 2011, 00:29

luci...ma referam la Gigi..el e banatean, nu ai inteles aluzia. :wink:. Gerula e banatu' ..adica banat peste tot unde se baga :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Ian 2011, 09:03

ULK scrie:Vezi Ggig..ca astia vor sa te prinda pe ce ai zis...Cum procedezi?

Din secunda asta eu nu mai scriu o litera pe topicul asta...Am eu si alte motive,toate grefate pe o greata imensa la adresa lui,greata generata poate de faptul ca ,incercind sa-l inteleg am intrat prea mult in piele lui...Era sa-mi pocneasca fierea ,splina si ficatul asa greata mi-i de el...Bleah,bleah,o venit asa pe mine...
Insa abia astept clipa ,cind o sa ne intilnim noi pe undeva pe la vreun concurs su cine stie....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2011, 09:09

....multi au spus ca nu mai scriu un cuvant, pt ca mai apoi sa umple pagini dedicate homistului cu mustatza....asa ca macar nu mai scrie asa ceva, ca ramane si ce scri azi se intoarce impotriva ta maine... :roll:
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 16 Ian 2011, 09:45

@gigi
ete ca ajunsasi la vorba mea. :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Ian 2011, 13:02

semlecangheorghe scrie:Din secunda asta eu nu mai scriu o litera pe topicul asta...Am eu si alte motive,toate grefate pe o greata imensa la adresa lui,greata generata poate de faptul ca ,incercind sa-l inteleg am intrat prea mult in piele lui...Era sa-mi pocneasca fierea ,splina si ficatul asa greata mi-i de el...Bleah,bleah,o venit asa pe mine...
adevaru e ca io cel putzin, n-am mai intalnit asemenea "om" ca fermecatu cu mustatza :lol: nu poti domle sa vorbesti cu el normal, sa-i explici, sa argumentezi... n-are rost si pace, pentru ca el nu este intreg la minte si nu spun la misto treaba asta. probabil a dat-o rau de tot de gard in viata reala si acum incearca sa fie "cineva" macar in internet, este obsedat si complexat la maxim, nu o scoti cu asta la capat in vecii vecilor (amin) :lol:
poate fi amuzant sa-i mai dai din cand in cand un sut doua acolo :lol: da chiar n-are rost sa risipesti serios energie cu asta pentru ca nu merita. mai bine te apuci de legat muste, facut lansete, participat la concursuri, stiu io?... daca ai baiat - fa-l pescar 8)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Ian 2011, 17:59

Oare Nicu Egipteanu' o fi pe avion de nu mai scrie pe nicaieri? :lol:
WSB CLUB

Închis