Nu frate de asta nu scapi asa usor, l-ai tras pe nas, ADIO!...tre' sa-l iei zilnic, toata smecheria e sa nu faci abuz....supradoza poate fi fatala in unele cazuri.
TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Nu stie Gigi ce vorbeste, el crede ca se lasa de Gerula cum s-o lasat de tzigari....greu dar s-o lasat.
Nu frate de asta nu scapi asa usor, l-ai tras pe nas, ADIO!...tre' sa-l iei zilnic, toata smecheria e sa nu faci abuz....supradoza poate fi fatala in unele cazuri.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
De ce sa-si consume timpul cu un Mos Jerula clonat/clonel sau cum o fi?ULK scrie:Vezi Ggig..ca astia vor sa te prinda pe ce ai zis...Cum procedezi?
Eu sper ca o sa te tii de cuvant si te apuci mai bine de concursuri..baga acolo energia asta imensa , ce ai risipit aici..si o sa merite...SI ii dai si peste bot una mare de tot..la banatu' asta...din Banat with love
Is multe chestii mai faine decat Razboiu asta cu gerule. Inca nu vi-s satui sa-i tot dati peste bot? A mers in egipet sa caute lacrimi de crocodil de nil si nu-i dati pace nici acolo
@ULK
Te rog nu-l asocia pe tutto-n-cash-mumie cu Banatul. Jignesti o regiune a tarii si e pacat.
Hai UTA
Nu inteleg de ce va tot legat de sexualitatea omului ! Ca orice necrofil care se respecta o mers la origini ! Pai unde mai gasesti cadavre de acum mii de ani , chestii originale nu gluma ! Ii plin la morga de prospaturi , da-s pentru incepatori , avansatii merg pe chestii originale !
Ia zi mai Gerula , cum o fost cu mumiile
Care dintre momii ti-o placut mai mult ?
Mai Fario ....
....aveai tot felu de teorii elaborate despre sexualitatea lui Gerula......
......in puii mei , l-am dibuit dupa doar 2 beri ...
.....si tu te-ai straduit atata
Dracie , ca ma sparg de ras ..

Ia zi mai Gerula , cum o fost cu mumiile
Mai Fario ....
Dracie , ca ma sparg de ras ..
- semlecangheorghe
- veteran

ULK scrie:Vezi Ggig..ca astia vor sa te prinda pe ce ai zis...Cum procedezi?
Eu sper ca o sa te tii de cuvant si te apuci mai bine de concursuri..baga acolo energia asta imensa , ce ai risipit aici..si o sa merite...SI ii dai si peste bot una mare de tot..la banatu' asta...din Banat with love
Din secunda asta eu nu mai scriu o litera pe topicul asta...Am eu si alte motive,toate grefate pe o greata imensa la adresa lui,greata generata poate de faptul ca ,incercind sa-l inteleg am intrat prea mult in piele lui...Era sa-mi pocneasca fierea ,splina si ficatul asa greata mi-i de el...Bleah,bleah,o venit asa pe mine...
Insa abia astept clipa ,cind o sa ne intilnim noi pe undeva pe la vreun concurs su cine stie....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
....multi au spus ca nu mai scriu un cuvant, pt ca mai apoi sa umple pagini dedicate homistului cu mustatza....asa ca macar nu mai scrie asa ceva, ca ramane si ce scri azi se intoarce impotriva ta maine... 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
melculbeat
- veteran

adevaru e ca io cel putzin, n-am mai intalnit asemenea "om" ca fermecatu cu mustatzasemlecangheorghe scrie:Din secunda asta eu nu mai scriu o litera pe topicul asta...Am eu si alte motive,toate grefate pe o greata imensa la adresa lui,greata generata poate de faptul ca ,incercind sa-l inteleg am intrat prea mult in piele lui...Era sa-mi pocneasca fierea ,splina si ficatul asa greata mi-i de el...Bleah,bleah,o venit asa pe mine...
poate fi amuzant sa-i mai dai din cand in cand un sut doua acolo