Adelin scrie:Si uite ca baiatul de dupa draperie ......
Domle , am mai vorbit despre asta , un forum isi are un rost anume , un target bine definit . De obicei un forum are ca scop creearea unei comunitati in jurul unei pasiuni , a unui hobby , a unei preocupari . Discutii , sfaturi , polemici amicale , dezbateri , pareri personale , etc .
Insa de la asta la cretinoida nevoie a astuia de a si-o lua pe toate orificiile de la intreaga comunitate e cale lunga .
La inceput nu stiam nimic despre el . Cum insa mi-a dedicat la el pe ,, bull shit forum " un topic , a fost firesc sa ma straduiesc sa aflu cate ceva . Ei bine , iata parerea mea despre
baiatul de dupa draperie:
- Iubeste sa fie adulat, aclamat , sa fie sef , sa i se faca plecaciuni si sa i se dedice versuri
- Nereusindu-i asta in mod firesc , natural , se preteaza la gesturi disperate care nu fac decat sa-l afunde mai mult si mai adanc in shit .
- Este narcisist pana la extrem , ceea ce face el , ceea ce i se intampla lui in viata considera ca nu-i de nivelul plebei ce-l sfideaza si-l ia la misto intr-un mod absolut deplasat si gratuit .
- Din frustrari de ordin personal , intim , ajunge sa dea unui forum si implicit comunitatii acestuia conotatii de front de lupta , neputand intelege ca nu ne intereseaza Egiptu' lui si elicopterele lui , mai putin in cazul in care se prabusesc cu el la bord .
- Incapatanat pana la penibil , nu este capabil de discernamantul necesar pentru a realiza penibilul sub care l-am scufundat de fiecare data , fiecare-n parte , cu orice ocazie ( creeata de catre el sau de catre noi )
- Replicilor comunitatii forumului la imbecilitatile lui ,, nonsensice " le da conotatii personale , face din el un inversunat dusman al tuturor celor ce se straduiesc sa-l faca sa-si bage mintile-n cap
.......................................
ETC . E mult inca de vorbit despre asta , inca nu-mi este foarte clar . Momentan ( e cazul sa-i replic , sunt in deplasare si am acces limitat la NET ) atat am avut de scris . Revin curand acasa si-mi termin expunerea in ceea ce priveste
baiatul de dupa draperie . Atat cat pot eu , nefiind psiholog , psihiatru sau de orice alt profil in masura sa se exprime profesional .
Cert este ca ma amuza si-n acelasi timp ma intriga neghiobiile si reactiile sifilitoide ale acestuia .