TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daaaa moaaamaaaa ci m-ai dilitfan V A X U P O O O L E E E I scrie: Dar bag seama ca poza lui Gerula de la piramide v-a dilit rau.

aidi beeeeeiiiiiii...... tu chiar vorbesti serios??? nu-mi vine sa cred... EGIPT??? orice maimuta schioapa a fost de 7 ori in egipt... in afara sezonului, o saptamana all inclusive - 349 iuro... partz! ce sa-ti povestesc... cat de alienat mintal tre sa fii ca sa crezi ca ai facut nushce isprava ca ai fost in.... EGIPT

vrei sa faci impresii? ai banu la greu pe tine? atunci te duci in norvegia puiu... te duci in australia... dubai.... noua zeelanda.... cu velieru tau de douaj de metri, propriu personal

pai cu poze de astea banale de turist-economy-normal poti sa te lauzi la bunica ta poate... la o cafelutza dupa masa de pranz, ii povestesti frumos, cu lux de amanunte... nu poluezi internetu aiurea ca n-are rost, pe bune...

Ma georgica, bine ca nu a descoperit Egiptul in pragul pensei, la batranete, lasa nu-i chiar atat de tarziu...unele lucruri e bine sa le intalnesti cand esti mai copt, ca sa le intelegi mai bine.
Acuma ca a ales el sa mearga in extrasezon, nah e an greu de criza, e de inteles, nu tre' sa il intepam numa unde-l doare mai tare.Hai sa ne prefacem surprinsi de concediul omului si sa-l facem sa se simta important, poate se mai inmoaie si el nitzel.
Bravo Niculai, super iesire, super peisaje, super piramide, fain si camasha, ma bucur ca te-am vazut mai aproape ca niciodata de o femeie, indiferent cine a fost aceasta...curajul e de apreciat!
...acuma daca mai faci poza si cu o camila ai tot respectul meu!

Acuma ca a ales el sa mearga in extrasezon, nah e an greu de criza, e de inteles, nu tre' sa il intepam numa unde-l doare mai tare.Hai sa ne prefacem surprinsi de concediul omului si sa-l facem sa se simta important, poate se mai inmoaie si el nitzel.
Bravo Niculai, super iesire, super peisaje, super piramide, fain si camasha, ma bucur ca te-am vazut mai aproape ca niciodata de o femeie, indiferent cine a fost aceasta...curajul e de apreciat!
...acuma daca mai faci poza si cu o camila ai tot respectul meu!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Iar ai aparut , cocalarule ?V0x ii da mu1e lui Ad3lin scrie:Asa bai, sa curga saaange
![]()
Sa stii ca n-am uitat felul in care mi-ai raspuns cu gura aia a ta de canal, in ciuda faptului ca ti-am vorbit civilizat.
Spre surprinderea mea , vad ca danr te tolereaza, ptr ca daca chiar vroia sa te scoata din peisaj, iti bloca IP-urile. Asa a fost o invitatie in a-ti face un cont nou, mai scarbos!
dar probabil ca e doar vorba de trafic, dar traficul scade cand userilor nu le mai place continutul.Si asta ar trebui sa te rusineze, fraiere, ca nu intereseaza pe nimeni ce spui, ci doar sa faci balet!
Stii cum iesti tu? Iti spun eu:
Am copilarit intr-un bloc cu patru etaje cu o mare curte interioara. Pe una din laturi, pe la etajul doi locuia un pusti cordit, asa ca tine, cu cativa ani mai mic.Apatamentul lui avea un balcon tip logie(stii ce-i aia , nu?) la care ai lui pusesera niste draperii groase. Ei bine, fraieru' isi petrecea dupa-amiezile, pana veneau ai lui de la servici, ascuns dupa draperii(vezi Doamne , noi nu-l vedeam si nici nu stiam cine e) si baga la **** si la pizde, sloboaze si alte alea in gura mare, de vuia blocul. Pe afara, la joaca era miel, doar ca suturile in curul lui si castanele in scafarlie devenisera sportul nostru preferat, inclusiv la scoala din cartier, unde eram colegi. Dupa care amaratul se intorcea la draperia lui, unde nu-i raspundea nimeni, dar nici nu putea , saracul, sa doarma de vanatai.
Ei bine, asa esti tu, dragul meu cocalar! Somn usor!
Hai pa, ca plec la peste si ma asteapta lumea!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Am gasit una tare la Gerula pe blog...Are in dreapta,niste link-uri,dintre care unul este intitulat"cel mai activ forum de pescuit",sau ceva de genulSi daca dai click de duce.....pe...... pirt.info...
Ce sa zic ...cel mai tare forum de pescuit

Sint curios daca il baneaza pe Gregorio...

Sint curios daca il baneaza pe Gregorio...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran