TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Salvae Gerulax........ai dormit bine???Vad pe acolo pe la tine prin tentativa aia de site ,..."neumarkt versus a.v.p. '"...
Si citind ultimul numar de la A.V.P.,(articole foarte faine,concursuri nationale si nu numai),vad ......reclama la Neumarkt.....mai sa fie
.Pai nu era"versus" intre ele...???
Apropo ,tu folosesti scule Daiwa?Eu folosesc...dintre toate sculelele mele Daiwa face diferenta de fiecare data....
Si citind ultimul numar de la A.V.P.,(articole foarte faine,concursuri nationale si nu numai),vad ......reclama la Neumarkt.....mai sa fie

Apropo ,tu folosesti scule Daiwa?Eu folosesc...dintre toate sculelele mele Daiwa face diferenta de fiecare data....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- modigliani
- veteran
Sa moara fanii lui de-l stiu !!! Nu-l stiu nene , decat de p-aici . Da'-l stiu atat de bine de po' sa vorbesc despre el doua luni continuu !pikeman scrie: intocmai l-ai descris perfect, as zice ca ati fost camarazi de bote dupa asemenea detalii "intime" din trusa digitalului![]()
![]()
E unicat omu' . Mai ales ca-i digital . Ziceau unii pe la targ ca de la utilizarea continua a forumului ce-l administreaza , a acelui forum absolut plin-plin-plin de info , i-ar fi crescut niste USB-uri pe la subtioara , cu care , la maturizarea deplina a acestora se va conecta direct si va putea posta doar gandindu-se c-o face .
Tendinte in sensul asta se pare ca sunt ! N-ati vazut ca s-a portocalizat de tot partea stanga a fiecarei pagini a acelui forum ? Userii , din simpatie , solidaritate si slugarnicie si-au pus toti ......... acelasi avatar ca a liderului lor
...............................
p.s. nu luati in serios postarea aceasta . Este scrisa si conceputa de mine , clona lui Modigliani .
Acu' fug sa nu ma prinda asta ca ma baga iar in lesa si ma oftic ! Pa ! Mai vorbim !
modigliani scrie: N-ati vazut ca s-a portocalizat de tot partea stanga a fiecarei pagini a acelui forum ? Userii , din simpatie , solidaritate si slugarnicie si-au pus toti ......... acelasi avatar ca a liderului lor
aiurea! nu stii nimica domle...... alea-s toate clone de-a lu fermecatu si ca sa nu bata prea tare la ochi le-a numit pe toate "Gerula". intelegi

- modigliani
- veteran
Terminati mai nene cu insinuarile aste despre clone !!! Ce-aveti ? Clonita ? E chiar asa de molipsitoare ???
Nu-s clone , domle ! E cum spune cineva mai sus , ...... ,, ONE MAN FORUM " ( are rost sa facem etimologia cuvantului ,, Forum " si sensul acestuia intro societate/comunitate ? ) .
De fapt bat campii ! Ba zic ca-s toti ametitii de p-acolo cu acelasi avatar , ba zic despre faptul ca-i singurul ,, pedepsitor de campi " . Dracu' , ca nici io nu mai stiu cum sta treaba . Cum ar fi ...... e degeaba . Atat timp cat da la peste cu naluci cu laser ..... o sa prinda numa' organe .
Nu-s clone , domle ! E cum spune cineva mai sus , ...... ,, ONE MAN FORUM " ( are rost sa facem etimologia cuvantului ,, Forum " si sensul acestuia intro societate/comunitate ? ) .
De fapt bat campii ! Ba zic ca-s toti ametitii de p-acolo cu acelasi avatar , ba zic despre faptul ca-i singurul ,, pedepsitor de campi " . Dracu' , ca nici io nu mai stiu cum sta treaba . Cum ar fi ...... e degeaba . Atat timp cat da la peste cu naluci cu laser ..... o sa prinda numa' organe .
- modigliani
- veteran
mah da tu iesti narod rau de tot... tu chiar nu-ti dai seama ca absolut toata lumea p-aici va ia numai la misto si "pe tine si pe idolu tau"fan G E R U L A scrie:Vad ca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

de ce nu stai cuminte acolo la piciorusele stapanului tau? ca aveti acuma un "two men forum"

- modigliani
- veteran
Nenicule , mi-ai luat vorbele din taste , sa mor io ! Bravo !!! Asta , fanu' lu' Miezu' este convins in bezna in care-si rasfata ego-ul ca noi il luam in serios ! El chiar crede in samburele de seriozitate a discutiilor dintre el si noi . Tu ai spus-o cel mai bine , este total incapabil sa sesizeze ca este cel mai facil target pentru tot misto-ul din lume !
Am nervi pe cineva ? ... Il iau la misto !
Nu mi-au intrat niste bani peste zi ? ... Il iau la misto !
Cade parul cainilor ? ...Il iau la misto !
Raman fara tigari ? ...Il iau la misto !
Crede c-a postat ceva de spirit ? ... Il iau la misto !
Prind cativa avati ? ... Il iau la misto ?
Nu prind cativa avati ? ... Il iau la misto !
Imi rup piciorul ? ... Il iau la misto !
Da' el nu se prinde , fratilor ! E capsulat in propria obsesie !
Am nervi pe cineva ? ... Il iau la misto !
Nu mi-au intrat niste bani peste zi ? ... Il iau la misto !
Cade parul cainilor ? ...Il iau la misto !
Raman fara tigari ? ...Il iau la misto !
Crede c-a postat ceva de spirit ? ... Il iau la misto !
Prind cativa avati ? ... Il iau la misto ?
Nu prind cativa avati ? ... Il iau la misto !
Imi rup piciorul ? ... Il iau la misto !
Da' el nu se prinde , fratilor ! E capsulat in propria obsesie !