TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Noi 2010, 09:47

Oare el o fi fost fanu? Il vad mai , om serios :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2010, 09:52

Salvae Gerulax........ai dormit bine???Vad pe acolo pe la tine prin tentativa aia de site ,..."neumarkt versus a.v.p. '"...

Si citind ultimul numar de la A.V.P.,(articole foarte faine,concursuri nationale si nu numai),vad ......reclama la Neumarkt.....mai sa fie :roll: :roll: .Pai nu era"versus" intre ele...???

Apropo ,tu folosesti scule Daiwa?Eu folosesc...dintre toate sculelele mele Daiwa face diferenta de fiecare data....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Noi 2010, 13:13

pikeman scrie: intocmai l-ai descris perfect, as zice ca ati fost camarazi de bote dupa asemenea detalii "intime" din trusa digitalului :lol: :lol: :lol:
Sa moara fanii lui de-l stiu !!! Nu-l stiu nene , decat de p-aici . Da'-l stiu atat de bine de po' sa vorbesc despre el doua luni continuu !

E unicat omu' . Mai ales ca-i digital . Ziceau unii pe la targ ca de la utilizarea continua a forumului ce-l administreaza , a acelui forum absolut plin-plin-plin de info , i-ar fi crescut niste USB-uri pe la subtioara , cu care , la maturizarea deplina a acestora se va conecta direct si va putea posta doar gandindu-se c-o face .

Tendinte in sensul asta se pare ca sunt ! N-ati vazut ca s-a portocalizat de tot partea stanga a fiecarei pagini a acelui forum ? Userii , din simpatie , solidaritate si slugarnicie si-au pus toti ......... acelasi avatar ca a liderului lor

...............................

p.s. nu luati in serios postarea aceasta . Este scrisa si conceputa de mine , clona lui Modigliani .
Acu' fug sa nu ma prinda asta ca ma baga iar in lesa si ma oftic ! Pa ! Mai vorbim !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Noi 2010, 14:04

modigliani scrie: N-ati vazut ca s-a portocalizat de tot partea stanga a fiecarei pagini a acelui forum ? Userii , din simpatie , solidaritate si slugarnicie si-au pus toti ......... acelasi avatar ca a liderului lor

aiurea! nu stii nimica domle...... alea-s toate clone de-a lu fermecatu si ca sa nu bata prea tare la ochi le-a numit pe toate "Gerula". intelegi :?: :lol: n-ai vazut ce discutii infocate acolo... informatie la maxim nu alta, iti prinzi urechile daca nu esti atent, ce sa mai... :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Noi 2010, 16:22

Terminati mai nene cu insinuarile aste despre clone !!! Ce-aveti ? Clonita ? E chiar asa de molipsitoare ???

Nu-s clone , domle ! E cum spune cineva mai sus , ...... ,, ONE MAN FORUM " ( are rost sa facem etimologia cuvantului ,, Forum " si sensul acestuia intro societate/comunitate ? ) .

De fapt bat campii ! Ba zic ca-s toti ametitii de p-acolo cu acelasi avatar , ba zic despre faptul ca-i singurul ,, pedepsitor de campi " . Dracu' , ca nici io nu mai stiu cum sta treaba . Cum ar fi ...... e degeaba . Atat timp cat da la peste cu naluci cu laser ..... o sa prinda numa' organe .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Noi 2010, 16:25

modigliani scrie:are rost sa facem etimologia cuvantului ,, Forum " si sensul acestuia intro societate/comunitate ?
BINGGGGGG !!!! A new ideea !

Revin pe seara cu un subiect de dezbatut ! :D :D :D Cert este ca are rost !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Noi 2010, 17:34

modigliani @ Pescarul digital este altul, nu cel despre care vorbesti..:) Era vorba de fost prezident al LRS..si "the one and only" nu prea a fost pe asa culmi :) Era vorba de MM...el are porecla asta.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 25 Noi 2010, 20:08

Vad ca :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Noi 2010, 20:49

fan G E R U L A scrie:Vad ca :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
mah da tu iesti narod rau de tot... tu chiar nu-ti dai seama ca absolut toata lumea p-aici va ia numai la misto si "pe tine si pe idolu tau" :lol: :lol: :lol: chiar crezi ca intereseaza intr-adevar pe cineva ipoteze, prostii, grupari, fraude??? ce credeti "voi" ca e nushcat de important, e in realitate numai un fasssss neinsemnat... iar tu, esti gluma anului 2010! :lol: :lol: :lol: numai o mica bazdaganie de descretit fruntile seara... atat. ceea ce iei tu in serios, c-o fi, c-o patzi, ala a zis, dovezi, ala a facut nushce rahaturi... ce vrei tu sa dovedesti, de fapt? tie? noua? sau poate lui..... john wayne? :lol: :lol: :lol:
de ce nu stai cuminte acolo la piciorusele stapanului tau? ca aveti acuma un "two men forum" :lol: :lol: :lol: normal ca nu suntem de ras... numai tu esti de ras si cel mai de ras e "still gerulex himself"! pa ala nu-l intrece nimeni! :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Noi 2010, 20:57

Nenicule , mi-ai luat vorbele din taste , sa mor io ! Bravo !!! Asta , fanu' lu' Miezu' este convins in bezna in care-si rasfata ego-ul ca noi il luam in serios ! El chiar crede in samburele de seriozitate a discutiilor dintre el si noi . Tu ai spus-o cel mai bine , este total incapabil sa sesizeze ca este cel mai facil target pentru tot misto-ul din lume !

Am nervi pe cineva ? ... Il iau la misto !
Nu mi-au intrat niste bani peste zi ? ... Il iau la misto !
Cade parul cainilor ? ...Il iau la misto !
Raman fara tigari ? ...Il iau la misto !
Crede c-a postat ceva de spirit ? ... Il iau la misto !
Prind cativa avati ? ... Il iau la misto ?
Nu prind cativa avati ? ... Il iau la misto !
Imi rup piciorul ? ... Il iau la misto !

Da' el nu se prinde , fratilor ! E capsulat in propria obsesie !

Închis