TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- modigliani
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Pictore,imi amintesc ca acu vreo 10 ani am reusit si eu performanta sa-mi rup piciorul .Asta a fost a doua oara.Prima data mi l-am rupt ,mai de mult de vreo 13ani,chiar in ziua cind s-a terminat prohibitia,si am stat la pat 4luni.Cind mi l-am rupt a doua oara ,era iarna ,prin ianuarie.Urma sa stau numai 2 luni cu gips,acasa,si aveam voie sa calc pe el...Ce mai un adevarat paradis fata de prima oara.....Si am avut noroc de o iarna blinda,cu zile in luna februarie,cind erau afara si 12-14gr.Si aveam un amic ,Radu,care in fiecare joi facea o iesire la Ghioroc ,la babusca si salau.Si sa-i dea D-zeu sanatate,venea pe la mine,imi urca bagajele in masina,ma ajuta pe mine sa urc si ata la pescuit.Asa a trecut o iarna,care am crezut initial ca v-a fi extrem de lunga,dar,gratie acestui prieten a trecut nesperat de usor....Apoi imi amintesc o alta intimplare ,de data aceasta ,cind am avut prima data piciorul rupt.Eram satul de stat in pat ,in spital si in casa de n-ai vazut din alea.Si un prieten ,imi zice prin luna octombrie,sa ma duc cu el la pescuit pentru o saptamina,la crap.Binenteles ca ai mei au zis ca nu-s tot la cap ,da te poti pune cu un pescar ce si-a rupt glezna taman cind s-a deschis prohibitia...poate el refuza asa o invitatie???Io n-am putut...Si iata-ne instalati,pe un lac micut aproape de Arad,incercind sa prindem crapii tirzii de toamna..Ziua era bine,caldicel,vreme placuta...Seara insa ,se lasa frigul destul de patrunzator.Si faceam foc....Si stind asa la foc intr-o seara ,imi dau seama ca gipsul meu s-a racit,si mi-e rece in el...Zic la prietenul meu sa mai puna un lemn pe foc si eu imi mut ditamai cizmoiul ,mai aproape de foc.Povestim,glumim,bem un ceai....dintr-o data simt ca ceva nu-i in regula...Brusc imi dau seama ca gipsul meu s-a incins si.....frige...
Drace,sa-l incalzesc a fost usor,dar sa-l racesc ...imposibil,asa ca am rabdat cu stoicism,pina ce instrumentul ala de tortura a ajuns la temperatura normala....
Acum dupa atitia ani,oasele s-au vindecat,cicatricile la fel,dar cind vine un front si se schimba vremea asa il simt.Macar atita sa fie partea buna,nu????Si sa vezi cind tii ghipsul pe picior,dupa vreo 2 saptamini,muschii incep de se atrofiaza ,micsorindu-si volumul.Astfel intre peretele de gips si picior apara un spatiu,care,se distanteaza pe zi ce trece.Odata cu distantarea firele de par prinse in gips sint smulse incet ,cite un pic ,zi de zi......Si incep mincarimile...intotdeauna noaptea,daca ai vreu virf de la vreo lanseta dezafectata iti va fi de mare ajutor...
Tarabostes sa ma ierti ca am scris aici pe topicul al carui erou esti tu,dar asa ca intre clone,
trebuia sa-l incurajez cumva pe Modigliani...

Acum dupa atitia ani,oasele s-au vindecat,cicatricile la fel,dar cind vine un front si se schimba vremea asa il simt.Macar atita sa fie partea buna,nu????Si sa vezi cind tii ghipsul pe picior,dupa vreo 2 saptamini,muschii incep de se atrofiaza ,micsorindu-si volumul.Astfel intre peretele de gips si picior apara un spatiu,care,se distanteaza pe zi ce trece.Odata cu distantarea firele de par prinse in gips sint smulse incet ,cite un pic ,zi de zi......Si incep mincarimile...intotdeauna noaptea,daca ai vreu virf de la vreo lanseta dezafectata iti va fi de mare ajutor...
Tarabostes sa ma ierti ca am scris aici pe topicul al carui erou esti tu,dar asa ca intre clone,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Mneata gerulica ,te-ai trezit???Uite am o dedicatie pentru tine..
Si sa stii ca n-am scris-o eu,nu....se facea ca eram la calculator incercind sa gasesc tasta cu litera"A",dar n-o vedeam din cauza degetelor mele groase cit cirnatu,si dint-o dat,piiiing,simt o curentatura in ceafa,ma indrept de spate si incep sa scriu fara sa vreau pe tastatura cu viteza unui ziarist cu gripul la briu....Nevasta-mea scapa paharul din mina si ingaima:
-Dragule, te simti bine>>?Misc ochii neputincios catre ea in timp ce degetele imi alergau harnice pe tastatura,scriind fraza dupa fraza....Apoi brusc un piiing si gata,am cazut in scaun ,epuizat....Ma uit la ea si zic cu juma de glas:
,- Si cine o sa ma creada ca asa am scris mai mult de 1000 de mesaje???
As..adda ppentru tine....erullla:
http://www.wsbteam.com/diverse/surogatte-1/
Si sa stii ca n-am scris-o eu,nu....se facea ca eram la calculator incercind sa gasesc tasta cu litera"A",dar n-o vedeam din cauza degetelor mele groase cit cirnatu,si dint-o dat,piiiing,simt o curentatura in ceafa,ma indrept de spate si incep sa scriu fara sa vreau pe tastatura cu viteza unui ziarist cu gripul la briu....Nevasta-mea scapa paharul din mina si ingaima:
-Dragule, te simti bine>>?Misc ochii neputincios catre ea in timp ce degetele imi alergau harnice pe tastatura,scriind fraza dupa fraza....Apoi brusc un piiing si gata,am cazut in scaun ,epuizat....Ma uit la ea si zic cu juma de glas:
,- Si cine o sa ma creada ca asa am scris mai mult de 1000 de mesaje???
As..adda ppentru tine....erullla:
http://www.wsbteam.com/diverse/surogatte-1/
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
pictore, chiar ma gandeam: sa vezi ca am suparat baiatu si nu mai posteaza, totusi se pare ca esti din aia care ling unde scuipa. Imi cer scuze pentru offtopic, si pictore iti jur ca e ultima data cand ma bag in seama cu tine. Si mie nu imi place sa ling unde scuip.modigliani scrie:catre colectivul de moderare :
cat timp acest neghiob salbatic , violent , nesportiv , recalcitrant , barbar , etc , ...... are contul activ pe acest forum imi rezerv placerea de a ma retrage ostentativ din orice discutii si din orice subiect .
- modigliani
- veteran
elegant si frumosmodigliani scrie:Nu meriti sa renunt pentru tine la placerea de discuta cu OAMENI . Indiferent ca asta presupune sa ,, ling unde-am scuipat " . In umanitate asta se numeste compromis .

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- modigliani
- veteran
Mersi Gigi !semlecangheorghe scrie: trebuia sa-l incurajez cumva pe Modigliani.
Stiu si exact ce spui despre fracturi si alte alea , si despre consecintele acestora . Am fost sportiv , am fost pompier , am fost ..... tot ce se putea fi ca pot fi numit ..... ,, masochist " !
Totusi m-a ferit Dumnezeu de vreuna d-aia nasoala de tot . Acum stau 6 saptamani ..... si ma urc pe pereti ! Nu sufar atat de fractura-n sine , cat de lipsa de activitate . Si ..... AMR-ul e lung rau , al dracu' ! Inca ..... 43 zile ( grrrrrrrrrrrr !!!!! )
- modigliani
- veteran