ziceam de georgica

e clar, beusi...da' lasa mah, chiar daca te-ai aprins, ti-a trecut. grav e atunci cind astfel de pasiuni ajung sa-ti conduca viata. nu dau nume

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Melcule , te rog sa ma crezi ca n-am nicun chef de baut . Poate ma crezi , sau poate nu , la 21 00 h ( aprox ) am iesit din calc. sa-mi fac bagajele pentru o pescuiala maine . La 22 00 h ( tot aprox ) ..... mi-am rupt piciorul ( !!!!! ) . Cu barca-n brate , m-am dezechilibrat si cred ca cel putin mi-am fisurat calcaiul . Ma doare de plang , sa mor io ! Daca nu ma lasa mai usor in urmatoarea ora ..... ma duc la spital ( nu e cioaca !!!!!! ) .melculbeat scrie:haoleoooooo, pictore![]()
![]()
e clar, beusi...
melculbeat scrie: e important diagnosticul. ai vazut de ce
,,m-am scos " : fractura de os calcaneu ! In gips 6 saptamani , repaus total in prima saptamana , iar de Craciun pun gipsului beteala si globulete in forma de pestisori !georgica scrie: mergi cat mai de curand la vun doftor pictore, ca nu strica.
Indisponibil 6 sapt...urata treaba.modigliani scrie:melculbeat scrie: e important diagnosticul. ai vazut de ce,,m-am scos " : fractura de os calcaneu ! In gips 6 saptamani , repaus total in prima saptamana , iar de Craciun pun gipsului beteala si globulete in forma de pestisori !georgica scrie: mergi cat mai de curand la vun doftor pictore, ca nu strica.
Acu', nene , stau si-ascult la pescuielile voastre . Mai vad vreo garla abia ..... la anu' !!! Pan-atunci tot sa am stare de povesti .
Hai , ..... va pupa tati !