TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2010, 00:04

haoleoooooo, pictore de nuduri celebre...sau celebrule pictor de nuduri:D
ziceam de georgica :lol: :lol: :lol:
e clar, beusi...da' lasa mah, chiar daca te-ai aprins, ti-a trecut. grav e atunci cind astfel de pasiuni ajung sa-ti conduca viata. nu dau nume :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Noi 2010, 00:12

melculbeat scrie:haoleoooooo, pictore :lol: :lol: :lol: e clar, beusi...
Melcule , te rog sa ma crezi ca n-am nicun chef de baut . Poate ma crezi , sau poate nu , la 21 00 h ( aprox ) am iesit din calc. sa-mi fac bagajele pentru o pescuiala maine . La 22 00 h ( tot aprox ) ..... mi-am rupt piciorul ( !!!!! ) . Cu barca-n brate , m-am dezechilibrat si cred ca cel putin mi-am fisurat calcaiul . Ma doare de plang , sa mor io ! Daca nu ma lasa mai usor in urmatoarea ora ..... ma duc la spital ( nu e cioaca !!!!!! ) .

Stau cu voi la poante da' numa' de asta nu-mi arde mie . ...... Era , poate , ultima sansa de a lasa barca pe Dunare anul asta . Vad eu pana dimineata cum merge treaba cu calcaiul ( mai nasol e ca nu pot sa conduc pana la Fetesti ) .

Si daca nu m-o lasa durerea , si daca nu ajung la peste si ajung la doctor ..... il injur p-asta cu clonele lui de-l trec toate apele !

..............................................................

p.s. Si daca tot ajung la Municipal vorbesc cu baba sa-i dea ea lu' tembelu' niste mosmoande de dezclonat . Nu de alta , da' ea se pricepe la d-astea .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2010, 00:16

bah, pana mea...vezi ca nu e de joaca cu calciiu'. acu' pe bune...poa' sa fie fractura de orice pe acolo, dar sa nu fie de astragal ca e belita. mai bine fuji acum la spital, fa o poza si pe urma faci ce vrei. nu sint genul panicos si asa, dar daca e de astragal e naspa, e singurul os nevascularizat.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Noi 2010, 00:20

M-ai spart ! Mi-a stat inima !

Uite ce-am gasit :

http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/astragal

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2010, 00:22

pana mea...definitiile puteam sa ti le dau si eu, dar e important diagnosticul. ai vazut de ce :wink:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2010, 00:25

restul, daca e ceva rupt...se repara. dar astragalul fracturat poate oricind sa aiba o evolutie nedorita :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 21 Noi 2010, 00:51

io as zice sa mergi cat mai de curand la vun doftor pictore, ca nu strica.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Noi 2010, 08:24

melculbeat scrie: e important diagnosticul. ai vazut de ce :wink:
georgica scrie: mergi cat mai de curand la vun doftor pictore, ca nu strica.
,,m-am scos " : fractura de os calcaneu ! In gips 6 saptamani , repaus total in prima saptamana , iar de Craciun pun gipsului beteala si globulete in forma de pestisori !

Acu', nene , stau si-ascult la pescuielile voastre . Mai vad vreo garla abia ..... la anu' !!! Pan-atunci tot sa am stare de povesti .

Hai , ..... va pupa tati !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Noi 2010, 08:27

modigliani scrie:
melculbeat scrie: e important diagnosticul. ai vazut de ce :wink:
georgica scrie: mergi cat mai de curand la vun doftor pictore, ca nu strica.
,,m-am scos " : fractura de os calcaneu ! In gips 6 saptamani , repaus total in prima saptamana , iar de Craciun pun gipsului beteala si globulete in forma de pestisori !

Acu', nene , stau si-ascult la pescuielile voastre . Mai vad vreo garla abia ..... la anu' !!! Pan-atunci tot sa am stare de povesti .

Hai , ..... va pupa tati !
Indisponibil 6 sapt...urata treaba.
Dorim evolutie pozitiva si sanatate rapida.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Noi 2010, 08:30

p.s. Si-ntre noi fie vorba : mi-au dat aia la spital si-o clona de gips . Mi-au zis sa le folosesc alternativ ca cica se se mai odihneasca gipsu' original . Au devenit draguti cand au vazut ca m-am bagat in seama cu baba si cu violatoru' .

Io ce era sa fac ? Sa-i refuz ? Nu puteam . Chiar m-a impresionat peste masura vazandu-i cum se straduie sa aibe grija de mine .

Apropos , dimineata , prin ceata , l-am vazut pe Vader la pod la Cotroceni , dadea la obleti . I-am strigat cat eram eu de suparat cu durerea asta :

- ,, Bai Vadere , te rade lumea , frate ! Obleti iti trebe tie ? "

Mi-a raspuns cam ambiguu , ceva cu ,, Chhhhhh-Chhhhhh " ( Georgica stie bine cu d-astea )

Închis