TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Noi 2010, 23:40

nu mah, sint modest...e cit casa bordeiu' lu' videanu :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Noi 2010, 23:42

melculbeat scrie:nu mah, sint modest...e cit casa bordeiu' lu' videanu :lol: :lol: :lol:
E , atunci se rezolva ! :bere: Tine-o tot asa !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Noi 2010, 23:42

:lol: :lol: :lol: si tineti minte oameni buni alcoolu nu-i o solutzie....
ci un DISTILAT!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Noi 2010, 23:45

nu a zis numeni ca halcoholu' e solutie, poate doar alifie. e vorba de ce e mai important in viata. sa iti prajesti creierii cu nimeni ca sa demonstrzi nimic? sau sa bei o bere, un vin, un vagon de beutura si sa vb, sa impartasesti, sa inveti? tu ce zici?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Noi 2010, 23:49

melculbeat scrie:nu a zis numeni ca halcoholu' e solutie, poate doar alifie. e vorba de ce e mai important in viata. sa iti prajesti creierii cu nimeni ca sa demonstrzi nimic? sau sa bei o bere, un vin, un vagon de beutura si sa vb, sa impartasesti, sa inveti? tu ce zici?
foarte adevarat! io am vrut sa fac o gluma cu alcoolu... sunt si eu destul de sportiv: sticlism, cognac canoe, halbere... :lol:
cu clonele m-am amuzat de minune peaici dar cam atat, nu pun la suflet asa ceva...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Noi 2010, 23:52

georgica scrie:... sunt si eu destul de sportiv...
Sa stii ca ai , ... asa ..... alura ! Ne-am prins noi !

D-aia te iubim ! :D

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Noi 2010, 23:54

taci, ca si tu te-ai aprins cind te-a facut clona sau s-a legat de viata ta fan-ul (de la procesor). si ce daca? important e sa-i tratam cu sictir, sa-i marginalizam si sa le dam sansa sa se autoexcluda. baga-mi-as...asa nu mai am sansa sa fiu clona nici aici, nici acolo :lol: :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Noi 2010, 23:56

modigliani scrie:
georgica scrie:... sunt si eu destul de sportiv...
Sa stii ca ai , ... asa ..... alura ! Ne-am prins noi !

D-aia te iubim ! :D
are are, se vede ca e lucrat...sa avem grija sa nu-i julim antebratu' :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Noi 2010, 00:00

melculbeat scrie:taci, ca si tu te-ai aprins cind te-a facut clona sau s-a legat de viata ta fan-ul
Nu taticule ! Am vazut ,, stele verzi " cand scria neghiobu' ca nush ce patesc io cand ma vad cu el pe garla , ca intre el pe mal si garla-n fata am sa sar in apa , ca am sa regret io la maxim ce zic pe forum , si asa mai departe ! Asta m-a enervat !

Ca el in vesnica noapte a mintii sale era convins ca io si cu Indianu suntem aceeasi persoana ..... sa fie sanatos ! O sa se edifice cand o sa si-o ia la doua ,, capete " . Oricum , probabil a vazut ceva poze si-a lasat-o mai moale .

Si n-am luat foc neaparat cu el ci cu ideea de a combate cu o clona de-a lui , cu handicapatu' ala de ,, fan Tampon de Noapte " care crede ca ii suntem inferiori si ca ne poate calari cum vrea puta lui .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 21 Noi 2010, 00:03

pai ce piciorele mele... cine munceste are si dreptu sa se mai imbete din cand in cand ce dreaq... oameni suntem :lol: :lol: :lol:

Închis