Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O sa iti raspund reconstituind povocarea claponului de acum 3 ani:melculbeat scrie: adeline, dupa ce te-a amenintat cu pistolul de ce nu ai sunat la 112? sau seara cind toata lumea era pe mal, de ce nu i-ai dat ca pe tg ocna sa-i iasa din cap basinile de mare maimutoi cu pistol cu capse? sau de ce nu accepti o data provocarea cu ringul? chiar nu e nici o jena daca te bate, diferenta de gabarit iti acorda toate circumstantele...e mai degradant sa intepi ca si el pe nimeni...ca asta e, un nimeni.
Gerula scrie: In plus, ati fi avut ocazia sa ma vedeti si contra hamsterului pufos Adelin, cu alte cuvinte distractia era mult mai mare.
Gerula scrie: Cine vrea sa vada concurs cred ca are sanse bune sa vada infruntarea dintre mine si Smeagolla Rogojesti. Cu dilucu ne-am lamurit
![]()
![]()
I-am raspuns cat se poate de politicos:Gerula scrie:
Concentrati-va mai bine pe ambalarea lui Smeagol, ca ar fi pacat sa se dea lovit taman la Rogojesti![]()
Adelin scrie:Nu te supara pe mine domnule ziarist mincinos, dar eu ma duc la Rogojesti cu treaba, nu am timp prostiile tale.Daca vrei tu sa te joci de-a concursul e treaba ta, insa esti prea neinsemnat pentru mine ca sa intru in jocul tau infantil.Eu merg acolo pt cu totul altceva, asa ca te rog, scuza-mi ignorantza, stiu ca suferi de nebagare in seama, stiu ca doare dar asta e soarta copiilor cocolositzi de parintzi.Mai bine treci pe la mamica sa te pieptene in timp ce te dai in balansoar....un timp o sa-ti fie mai bine.
Gerula scrie:Neinsemnate "baiat vesel", timpul meu e prea pretios ca sa ma deplasez numai pentru un concurs cu dilucu, sau un concurs cu tine. Sunteti doi nimeni cu diploma, din toate punctele de vedere. Dar, daca tot merg la Rogojesti, iar tu nu te vei da lovit in aripioara de pui "3 la kil" in ultima clipa, nimic nu va impiedica membrii forumului rapitori.ro sa compare locul pe care-l voi ocupa in clasamentul final cu locul pe care-l vei ocupa tu. Asa, for fun![]()
![]()
![]()
Gerula scrie:Oricum, in momentul de fata prioritatea mea e concursul de la Rogojesti, iar "baiatul vesel" Alois Smeagol ar fi o tinta mult mai interesanta/amuzanta decat dilucu.
Gerula scrie: SF, eu pe Adelin si dilucu ii vad la modul asta, tinandu-se de mana sub clar de luna, in vreme ce barca merge usor pe curent![]()
![]()
Gerula scrie: Daca insa Aloisius Smeagol nu isi da si el seama brusc ca-i prea ocupat ca sa vina la Rogojesti, veti avea ocazia sa comparati rezultatele mele cu scorul celui mai famimos p�d� dintre pescarii romani.
Gerula scrie:MM a refuzat inca de acum 2 ani sa concureze cu mine daca se puncteaza bibanul, topicul mai e pe undeva pe aici. Spre deosebire de dilucu sau adelin, niste ilustri nimeni, MM e destul de cunoscut in mediul asta, chiar ar avea ceva de pierdut daca ia bataie de la un amator. Numai ce mistouri si-ar lua la el in trust (autor de carti si ziarist profesionist de pescuit la AvP, batut de un pescar super-amator, ziarist de investigatii si editorialist la un cotidian central
), cred ca in redactie la Cotidianul n-ar mai putea pune piciorul luni de zile
.
Gerula scrie:Tare mi-e ca Alois Smeagol nici nu se mai inscrie daca ma vede pe lista cu inscrisi.
Gerula scrie: Cred ca numai for fun imi cumpar un grip de-ala mare de la Berkley, sa umblu cu el pe malul baltii strigand Smeagoooool, unde te-ai ascuns Smeagooool?![]()
![]()
Gerula scrie:Oameni buni, incep sa am impresia ca sunteti foarte naivi. Ar trebui sa fie deja evident pentru toata lumea ca dilucu si Alois sunt genul de indivizi care fac galagie doar la adapostul anonimatului, din spatele tastaturii. Daca viata reala ii prinde din urma, fug ca soarecii prin gaurile lor. Nici unul nu se va prezenta la un concurs de genul asta.
Ce a avut de zis paparuda dupa ce a incasat-o cum nu se putea mai rau, hai sa vedem:Gerula scrie: Ma Alois, nu stiu cine-s aia la care te referi, ca eu tocmai ma pregatesc pentru sesiunea de cort de la Rogojesti cu o vacanta cu iz oligarhic la 5 stele (lucru pe care cred ca Dan il poate certifica prin analiza de IP)
...iar acum una tare tare:Gerula scrie:Cortul lui Berti era chiar langa masina mea, normal ca mai schimbam o vorba.La fel, si lui i-am multumit pentru ca a votat in felul respectiv, si in rest n-am schimbat mai mult de bsalut si "cat ai prins". Cum spuneam pe celalalt topic, mereu era uimit ca prind binisor, in loc sa dau gherla dupa gherla, cum preziceau "meseriasii" batatori din buze de pe rapitori.
A, si inca o chestie: cand imi arati unde am zis eu vreodata ca alois e nul ca pescar sau unde am zis ca iau eu concursul![]()
![]()
poti sa mi te mai adresezi. Pana atunci
Daca dupa o infangere atat de rusinoasa el zice ca nu e rau si ca de fapt ce a facut el acolo e performantza, poate sa-mi zica cineva ca ar trebui sa-i mai raspund la provocari?!Gerula scrie:Din punctul meu de vedere chiar a fost o performanta, nici nu mi-as fi imagina ca pot termina la doua locuri in spatele lui Vali, fiind in grupa cu el, sau la un singur peste in urma lui Petre German in mansa 1 etc. Singurul lucru pe care mi-l propusesem era sa-l bat pe Alois, dar aici mi-am dat singur teapa, bazandu-ma pe lista inscrisilor postata pe site la LRS. Daca stiam ca e in echipa, mi-ar fi fost clar din prima ca e exclus sa pot face asta, doar eu faceam scandal acum 2 ani impotriva tacticilor de echipa.
Ce mi se pare urat in toata treaba e felul in care dintr-o gluma (descrisa clar, cinstit, cu lux de amanunte chiar aici) s-a incercat tot prin "tactici de echipa" inventarea unui incident cu amenintari bla bla.
Nenicule , nu te supara ca-ti spun , ai muncit la postarea asta nepermis de mult !Adelin scrie: O sa iti raspund recosnstituind povocarea claponului de acum 3 ani: