Teoria Conspiratiei: Studiu de caz

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Ian 2011, 00:32

Foarte interesant ..tot un caz de studiu banuiesc, pentru psihiatrii..Paranoia, practicat la un nivel inalt :)

Spune , cateva lucruri interesante...Dar, deja cum s-a introdus in fata oamenilor ...arata ceva, simptome :)
Interesant, oricum, sunt doar la partea a doua.

Ok, da, pusca...paranoia, grandomanie...show...si oameni plictisiti, doritori de inedit, paralela este indubitabila(vorba lui ;) )...
Este ceva de speriat, cati pun botul la sa un bullshit si totodata, reactia "scepticilor" , care tind sa i; intreaca sau macar sa il egaleze in materie de show si sa il ia in serios, prea serios...Deci e adevarat...se ia, e contagios si se raspandeste.... :twisted:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Ian 2011, 16:23

:lol:
Eu l-am vazut pe tot azi noapte la un pahar de tuica. Nu stiu de ce sa ma mir mai tare: de cat profund exploateaza asta paranoia colectiva sau de cat de multi oameni cu tendinte paranoice exista in lume. E imposibil ca oricare utilizator de pe forum sa nu cunoasca macar 2 persoane care au convingeri asemanatoare cu alu Ike asta. Defapt daca am avea optiunea am putea face un quiz din ala si (din estimarile mele care s-au confirmat cumva si la nivel... astral) eu zic ca cel putin 20% cei chestionati or sa ii dea dreptate.
Si mai e un lucru pe care nu-l inteleg: daca asta e constient ca mananca c*cat pentru bani, cum poate sa manance atata c*cat si sa nu-l buseasca rasu. :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Ian 2011, 21:53

Prietene , tu ai idee cat as putea vorbi in topicul asta ??? Insa nu e bine . Pur si simplu .... nu e bine . Am mai facut-o pe alte forumuri care-au disparut in ,, neant " . Dai cautare pe vechile adrese sau linkuri si gasesti ,, 404 error " .

Ca tot ai pus un titlu ... sugestiv acestui topic . Asculta bine la mine ce-ti zic : protejaza-ti IP-ul . ,, Bate campii " in alte discutii , vorbeste orice altceva ai tu chef si cat ai chef . P-asta las-o pentru serile de pe malul garlelor , cu prieteni ,, live " si cu-un pahar de bere .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Ian 2011, 22:19

Prietene, la batut campii am vazut ca te pricepi mai bine decat oricine. Incepeam sa te suspectez ca esti Dan Puric, nu alta :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2011, 00:06

Da, burtea si eu cunosc o persoana( nu nu la el m-am gandit ;) ) ...culmea e femeie(fata w/e)...am avut niste discutii de toata frumusetea inainte sa imi dau seama despre ce e vorba :)...Chiar despre cateva chestii abordate de Ike...este convinsa 100% ca asa e :)
UlKustom Rods

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Ian 2011, 00:36

burtea scrie:Prietene, la batut campii am vazut ca te pricepi mai bine decat oricine. Incepeam sa te suspectez ca esti Dan Puric, nu alta :lol:
Ai inteles ..... ,, tot " . Ai senzatia ca te iau la misto . Cat despre batut campii , taticule , iti trebuie un anume talent s-o faci in maniera in care pozez eu c-as face-o . Maniera pe care , se vede treaba , esti incapabil s-o percepi . Asta e , atat poti si inteleg .

Postarea mea se voia doar ca fiind un sfat . Tu faci ( si intelegi ) doar cat poti .

Si insist , pe subiectul ,, Teoria Conspiratiei " iti dau meditatii la orice ora . Ieftin , ca te cunosc si te vad ,, nevoias ".

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2011, 01:37

hoo mai , ca pare-mi-se nu v-ati inteles reciproc...nu cred "pictore"(daca imi dai voie sa iti zic asa) , ca burtea a zis cu sens de jignire , ce a zis...Esti bun la "batut campii" clar..Nu trebuie sa dea lectii nimeni ..la nimeni..
UlKustom Rods

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Ian 2011, 02:06

In cazul in care , sa presupunem , am inteles gresit trimiterea lui Burtea din postarea catre mine , IMI CER MII DE SCUZE !!! Insa fiti de acord ca este scrisa la limita ambiguului . In mod special termenul ,, batut campii " ridica ,, tensiunea " oricui , inclusiv mie .

Burtea , te rog fi mai explicit .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Ian 2011, 02:10

ULK scrie:"pictore"(daca imi dai voie sa iti zic asa) .
Fara discutie ! Asta-s eu , Pictoru' , asa ma stiu cu lumea .,
ULK scrie: "batut campii"
Ale dracu' ghilimelele astea ...... . Cand le foloseste lumea parca-i mult mai limpede care-ce-are de zis . Mersi ULK .

Scrie răspuns