Raspuns la provocarea lui Miky
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Raspuns la provocarea lui Miky
Pe un alt forum, m-ai invitat la o "distractie" aici pe cel de Rapitori, motivand ca lumea de-aici se plictiseste. In plus Ai zis ca limbajul de lemn acolo nu tine si drept ca urmare sa stau in banca mea (acolo)!
Vreau sa-ti spun din capul locului, ca dintre noi doi, daca cineva are limbaj de lemn, ala esti chiar tu, una din dovezi fiind chiar in enuntul redat de mine mai sus si cu care tu m-ai gratulat pe acel forum.
Eu nu ti-am spus nici odata "sa stai in banca ta", tocmai pentru a nu ma putea acuza de folosirea unui "limbaj de lemn".
Daca tu imi spui mie ca eu folosesc limbaj de lemn, atunci tu ce limbaj folosesti?
Poate vrei sa-ti aduc aminte, ca nu demult (cand inca te credeam prieten)
te-am ajutat sa-ti publici si tu la Revista PM un articol despre aventurile tale pe Raul Colorado. Afla ca doua zile mi-a luat corectarea si rescrierea unor pasaje, atat de prost au fost formulate frazele si pline de greseli gramaticale. Daca profa mea de romana din liceu (fie iertata!) se trezea din morminte si-ti citea articolul asa cum mi l-ai trimis tu mie, cred ca ar fi murit din nou!
Eu colaborez de peste 12 ani la revista "Pescar Modern", de alti cativa ani la "Pescar la Crap" si de asta primavara la noua revista "Prieteni cu Natura" unde scriu nu numai de pescuit, ci si de multe altele.
Daca as fi avut limbaj de lemn, crezi ca m-ar fi tinut cineva la revista numai de aia ca sunt "x" sau "y" ?
Cu chestia asta chiar ca ti-ai dat ultimul examen in fata mea. Stii ce cred eu despre tine ?
Ca esti un om total lipsit de caracter. Sper sa ma insel, dar nu prea cred.
Vreau sa-ti spun din capul locului, ca dintre noi doi, daca cineva are limbaj de lemn, ala esti chiar tu, una din dovezi fiind chiar in enuntul redat de mine mai sus si cu care tu m-ai gratulat pe acel forum.
Eu nu ti-am spus nici odata "sa stai in banca ta", tocmai pentru a nu ma putea acuza de folosirea unui "limbaj de lemn".
Daca tu imi spui mie ca eu folosesc limbaj de lemn, atunci tu ce limbaj folosesti?
Poate vrei sa-ti aduc aminte, ca nu demult (cand inca te credeam prieten)
te-am ajutat sa-ti publici si tu la Revista PM un articol despre aventurile tale pe Raul Colorado. Afla ca doua zile mi-a luat corectarea si rescrierea unor pasaje, atat de prost au fost formulate frazele si pline de greseli gramaticale. Daca profa mea de romana din liceu (fie iertata!) se trezea din morminte si-ti citea articolul asa cum mi l-ai trimis tu mie, cred ca ar fi murit din nou!
Eu colaborez de peste 12 ani la revista "Pescar Modern", de alti cativa ani la "Pescar la Crap" si de asta primavara la noua revista "Prieteni cu Natura" unde scriu nu numai de pescuit, ci si de multe altele.
Daca as fi avut limbaj de lemn, crezi ca m-ar fi tinut cineva la revista numai de aia ca sunt "x" sau "y" ?
Cu chestia asta chiar ca ti-ai dat ultimul examen in fata mea. Stii ce cred eu despre tine ?
Re: Raspuns la provocarea lui Miky
Si, în plus, n-are nici shapcã.pityu scrie:Afla ca doua zile mi-a luat corectarea si rescrierea unor pasaje, ... ... ...
CRE Bacau - http://cre.naturabacau.ro
N-are sapca, n-are sapca omu... da ce are toata treaba asta cu flyfishing-ul????
Mutati topicul la toleranta ca acolo se poarta balacareala...

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
-
- veteran
Re: Raspuns la provocarea lui Miky
Eu am auzit, dis surse credibile, ai ai ajuns sa scrii la acele reviste la recomandarea lui Miron Cozma ( de dupa gratii) si Romeo Beja, cei doi "eroi" care luminau valea Jiului prin 2000! Nu uita ca si Cozma isi trecuse in CV ca stie engleza, franceza....maine il vad si doctor in filologie romana! Iar tu Pitule, ii calci pe urme!pityu scrie: Eu colaborez de peste 12 ani la revista "Pescar Modern", de alti cativa ani la "Pescar la Crap" si de asta primavara la noua revista "Prieteni cu Natura" unde scriu nu numai de pescuit, ci si de multe altele.
Nice try Pityule,…
Ti-a luat cam mult ... 3 zile de cand â€
Ti-a luat cam mult ... 3 zile de cand â€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Cam greu cu circumstantele astea si cu avutul lor, ca tot veni vorba de limba de lemn.miky scrie: In alta ordine de idei, constat fara surprindere, ca habar n-ai ce e aia limbaj de lemn, dar ai o circumstanta: oricum nu prea iti dai seama ce vorbesti, de unde sa stii ca e de lemn ?

Zicea cineva ca mai e voie doar cu un singur topic de polemici, il gasiti nitel mai sus.
Cu lacrimi Bastus!