Propunere Indecenta Vodafone

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran
Mesaje: 630
Membru din: 11 Noi 2007, 18:12

Re: Propunere Indecenta Vodafone

Mesaj de DidelPro » 16 Apr 2014, 08:41

"amedeo", te am citit abia acum (aici), este bine cind ne mai cerem si noi "oarecare" drepturi ,ca de restul avem "DUNAREA" plina. cele bune
ps @adiwolf, nu este vorba de reclama,toti "sunt o apa si un pamint"

Avatar utilizator
adiwolf
veteran
veteran
Mesaje: 4616
Membru din: 14 Ian 2006, 16:32
Localitate: Rm.Valcea

Re: Propunere Indecenta Vodafone

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2014, 20:28

exact asta am spus si eu, toti au aceleasi tarife si aceleasi beneficii chiar daca la prima vedere sunt diferente.
singurul lucru valabil este sa cereti cat mai multe beneficii si sa stiti ca nu exista "nu se poate" si "nu putem" - in acest domeniu, orice este posibil
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Avatar utilizator
modigliani
veteran
veteran
Mesaje: 1209
Membru din: 17 Aug 2010, 14:36
Localitate: Atlantida

Re: Re:

Mesaj de modigliani » 22 Aug 2014, 19:04

modigliani scrie:10 000 + 40 .
Continuare .........

"Fara numar" + 105 , Fuckin' bullshit

Bai fratilor , si-am "coabitat" destul de elegant cu obtiunea 10000 + 40 fo doi ani de zile . Ambitiile mele tembeloide mi-au demonstrat in timp ca :

1 - efectiv n-am cum sa vorbesc 10000 de minute in Vodafone , indiferent de cat mi-as dori sa-l mascaresc pe Bucoveanu . Dupa ce l-am mascarit cel mai mult posibil , pana la epuizarea psihica a mea , am descoperit dezarmat ca n-a durat mai mult de 115 minute , oricat m-am straduit eu . Pai pana la 10000 ..... mai e cale lunga !
2 - natura profesiei imi impune sa am nevoie la niscaiva mai multe minute in alte retele . Dracului , toata lumea s-a portat in Cosmote si-n Orange .... 40 de minute nu-mi ajung .

Desi de la episodul trecut , cand am iesit glorios din sediul Vodafone , vanturand o intelegere despre care-mi spuneam ca imi este mai mult decat profitabila , timpul imi arata ca nu-i asa .
Cum spuneam , desi-mi propusesem cauza decesului cancerul la creieri abuzand de reteaua Vodafone , se pare ca n-a fost nimeni dispus sa ma tina la telefon atatea ...... zeci de mii de minute incat sa-mi vad visul cu ochii . Este imperios necesar sa-mi reconsider prioritatile .......

Ca atare ma infiintez tantos la acelasi sediu Vodafone , din intersectia Iuliu Maniu cu Valea Lunga , si solicit sprinten o alta obtiune . Una care sa se indrepte catre nevoile mele , eventual mai ieftina decat pana acum .
Adevarat , sunt atat de idiot si atat de pornit pe Vodafone incat sunt capabil sa le cer bani doar pentru faptul ca le fac "favorul" de-a le accesa reteaua . Stiu ca nu se poate , insa imi propun solemn ca la schimb sa le toc nervii .

Boooooooon ! Un baietas ( de data asta ) , unu' , Ovidiu pe nume , ma preia la modul profesional . Asta in timp ca fatuca de randul trecut se face ca este foarte ocupata cu niscaiva documente .............

- Buna ziua ! Cu ce va putem ajuta ?
- Pai e simplu . Vreau sa schimb obtiunea / abonamentul in curs ........
- Un document , va rog !
- Poftim ! Buletin , permis de conducere , permis de conducere ambarcatiuni , talonul masinii , abonament la teatru , permis de pescuit ANPA , permis de ....
- E suficient buletinul ....... Multumesc .
- Ok , nu voiam decat , prin toate documentele posibile , sa va fie limpede ca stati de vorba cu cine trebuie .
- Va repet , imi este suficient buletinul .
- ..... Domnule , draga , nu va dati seama . Eu sunt mult mai mult decat scrie-n buletin . Sunt mai ticnit decat poate certifica orice snop de documente din tara asta . Nu voiam decat sa va pregatesc asupra a ceea ce urmeaza . In fine , intrucat n-as vrea sa va dezarmez din prima , va invit sa ne cunoastem pe indelete . Poftiti buletinul .......
- Multumesc .......

Se edifica tipul ca vorbeste cu cine trebuie si se apleaca indatoritor asupra doleantelor ce stau sa explodeze pe grimasa mea tembela ........

- In regula , cu ce va putem ajuta ?
- Vreau "la mai bine" ! PUNCT !
- ....... Si cam ce-ar putea insemna asta ?
- Ce ma intereseaza pe mine ? Voi sa-mi spuneti ! Veniti inspre mine cu ceva care sa-mi zdruncine existenta ! Sa va aduc elogii , sa va cladesc troite la intersectiile din satele pe care le tranzitez , sa va dau acatiste !!!
- Nu inteleg .....
- Evident , nici nu ma asteptam la asta .
- Adica ?
- ...... Bun , uite cum sta treaba ...... : 10000 in Vodafone e prea mult . 40 in alte retele e prea putin . 105 ron la factura pentru topate cele trei numere este , iarasi , mult prea mult . Ofera-mi ceva cu care sa imi conferi senzatii aproape de orgasme .
- Iarasi nu inteleg .
- Vad ! Si daca o tinem asa pana la capat ma vad nevoit sa schimb operatorul . ..... Pssssst , n-am vrea , nu-i asa ? , sa dezvaluim in plin public lipsa dumitale de competenta asupra procesarii doleantelor mele ?
- Categoric nu !
- Bun ! Atunci recurgem discret la saracia aia de soft a lu' Vodafone , ala din care "mulgem" elegant ceea ce m-ar putea face deosebit de fericit la parasirea acestei incinte la final de conversatie . Ok ?
- Ok ! Haideti sa vedem ce putem face ........
- Io n-am ce vedea . Io n-am decat sa pun botu' la ceva care sa-mi convina ....... sau nu ! Cert este faptul ca auspiciile ultimei intelegeri nu-mi mai convin . Asadar va trebui sa revenim la termenii intelegerii , la o noua formula de coabitare eleganta intre parti .
- Vorbiti ca un avocat !
- Wrong ! Vorbesc ca un dilau ce poseda darul vorbirii ! |Insa nu asta este important . N-am ajuns pana aici sa ne "batem" in vocabular . Ce-a mai eleganta replica pe care mi-o poti oferi in schimbul tuturor frazelor mele p[ompoase sau pretioase ...... este o oferta care sa ma faca sa te pup !
- ....... In regula . Dati-mi voie sa consult softul , sa vin inspre dvs cu ceva care sa va avantajeze ..... Sa inteleg ca doriti mai multe minute in alte retele ?
- Great ! In sfarsit reusim sa ne intelegem !

( va urma )

Scrie răspuns