PONT pentru toti pescarii de spinning

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
scales
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 151
Membru din: 01 Noi 2010, 13:05
Localitate: Romania

PONT pentru toti pescarii de spinning

Mesaj de scales » 02 Dec 2018, 13:52

Acest mesaj nu este reclama, ci un pont catre pescarii de spinning cu buget limitat din Romania...adica mai toti :lol:

Avand in vedere ca vin sarbatorile de iarna si acum pescarii strang banuti ca sa isi mai ia si "neste" voblere la pret redus, va dau urmatorul pont:

In municipiul Buzau, in zona pietei centrale, sunt 2 magazine fizice de pescuit, ceva mai mici ca suprafata, lipite unul de altul.
Cel din dreapta, cum stai cu fata, are la vanzare voblere Sebile, la 15-20 lei bucata(!!!!), modelele Magic Swimmer, Puncher, Bull Minnow si alte modele, lungimi si culori diverse(parca si ceva jointed si cateva fara barbeta, gen slider). Deci magazinul din dreapta e cu "beleaua". Probabil ca daca luati "la punga" :lol: , va mai lasa din pret. A venit unul in primavara si a cumparat dintr-un model si o culoare care imi trebuiau mie 10 bucati(adica pe toate :lol: :shock: ). Din pacate am aflat de pont prea tarziu. Sa-i stea in gat! :lol: :mrgreen: La magazinele online sunt peste 10 euro bucata.

DACA aceste modele de voblere dau rezultate in zonele in care pescuiti dvs si daca aveti drum prin municipiul Buzau, bagati tare, ca nu e de ratat. Luati cat is calde.

La multi ani tuturor de 1 decembrie.
Sarbatori cu bine.
Fir Intins pe noul an.

scales
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 151
Membru din: 01 Noi 2010, 13:05
Localitate: Romania

Re: PONT pentru toti pescarii de spinning

Mesaj de scales » 02 Dec 2018, 14:11

P.S.

Dă bucurie și dă recunoștință, dacă este careva care a folosit voblere Sebile la știucă și a prins cu "anumite" modele și culori mai abitir decat cu altele și-mi dă și mie pontu, ca să-și ia și persoana mea vreo 2-3 bucăți, zău că v-aș pupa. :mrgreen: Eu știu doar de un anumit model, pe care l-am folosit, dar din păcate omul care le are în stoc le-a dat și nu mai are acel model. Altele de la Sebile nu am folosit, tocmai de-aia am decis să întreb frații de suferință.

:respekt:

Scrie răspuns