OTTO Curier
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
OTTO Curier
De curand am "descoperit" OTTO Curier. Pana acum am colaborat cu Nemo, Fan si Prioripost. Nu am de gand sa fac o evaluare personala a serviciilor prestate, insa cei de la OTTO m-au impresionat cu urmatoarele:
- ambaleaza ei produsul intr-o folie de plastic pe care este atasata (pot spune chiar sigilata) nota de transport, iar folia care imbraca expeditia este de asemenea sigilata astfel incat orice interventie ulterioara asupra coletului devine vizibila
- coletul este invelit pentru protectie intr-o folie de plastic din aceea cu bule de aer
- pretul nu mi s-a parut mai mare decat la ceilalti curieri
- durata dintre expeditia si receptia coletului nu depaseste 24 ore
- inainte de a aduce coletul un reprezentant suna pentru a se conveni o ora la care destinatarul este acasa
- ambaleaza ei produsul intr-o folie de plastic pe care este atasata (pot spune chiar sigilata) nota de transport, iar folia care imbraca expeditia este de asemenea sigilata astfel incat orice interventie ulterioara asupra coletului devine vizibila
- coletul este invelit pentru protectie intr-o folie de plastic din aceea cu bule de aer
- pretul nu mi s-a parut mai mare decat la ceilalti curieri
- durata dintre expeditia si receptia coletului nu depaseste 24 ore
- inainte de a aduce coletul un reprezentant suna pentru a se conveni o ora la care destinatarul este acasa
Bucuresti
-
- veteran
-
- utilizator constant
http://www.ottocurier.ro/ (acum am luat linck-ul cu ajutorul lui "gogu")valistrati scrie:Da te rog un link au un nr. de el. unde pot fi contactati....
O fi avind sucursale si in tara?
Merci.
Bucuresti
Nu are niciun iz de reclama. Am primit alaltaieri un al 2-lea colet prin ei. Daca vrei iti trimit sambata copia scanata de la nota de transport.
Mi-au placut cum au "prestat" si am considerat ca merita sa fie incercati si de alti colegi. Daca, consideri ca, nu merita sa fie testati si de alte persoane dileste topicul.
Mi-au placut cum au "prestat" si am considerat ca merita sa fie incercati si de alti colegi. Daca, consideri ca, nu merita sa fie testati si de alte persoane dileste topicul.

Bucuresti