loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tre sa-i spunem adevaru la Alex , nu mai tine asa , bietu om ne lasa . sa vezi , site asta inainte se numea www.psihopatu.ro , si principala chestie era sa ne legam de oameni si sa le demonstram ca nu au dreptate . cum sa spun eu , noi toti ne cunoastem intre noi , multi am fost colegi de camera la diferite locuri de tratament , asa ca ne este mai usor . poti sa o iei ca pe o conspiratie impotriva ta , de mare anvergura . Nu te lasa inselat de numele site-ului , cum nu prea aveam clienti l-am schimbat , asa mai cade cite unu , www.rapitori.ro atrage mai bine , suna altcumva , suna serios . te rugam sa nu o iei ca pe ceva personal , pur si simplu tre sa ne intelegi . Acu sti totu , si poti hotari daca ramii cu noi sau cauti alte site-uri , noi ne bucuram pentru fiecare psihopat in plus .
Daca nu mai postezi , te declaram specie endemica si o sa incepem cu strinsu de semnaturi pentru ca Cernica sa devina rezervatie naturala , habitat pentru specii endemice .
Fir Intins!!!
Daca nu mai postezi , te declaram specie endemica si o sa incepem cu strinsu de semnaturi pentru ca Cernica sa devina rezervatie naturala , habitat pentru specii endemice .
Fir Intins!!!
Bre SF-ule vaz ca un pic asea avea dreptate alexe cu psicopatia... Bre mata sti ce-i aia endemic? Ca alexe numa endemic nu poa sa fie! El ie mai degraba zglobietrotter!Daca nu mai postezi , te declaram specie endemica si o sa incepem cu strinsu de semnaturi pentru ca Cernica sa devina rezervatie naturala , habitat pentru specii endemice .
Mie-mi place-n Delta!
-
- veteran
-
- veteran