loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Noi 2007, 00:21

Tre sa-i spunem adevaru la Alex , nu mai tine asa , bietu om ne lasa . sa vezi , site asta inainte se numea www.psihopatu.ro , si principala chestie era sa ne legam de oameni si sa le demonstram ca nu au dreptate . cum sa spun eu , noi toti ne cunoastem intre noi , multi am fost colegi de camera la diferite locuri de tratament , asa ca ne este mai usor . poti sa o iei ca pe o conspiratie impotriva ta , de mare anvergura . Nu te lasa inselat de numele site-ului , cum nu prea aveam clienti l-am schimbat , asa mai cade cite unu , www.rapitori.ro atrage mai bine , suna altcumva , suna serios . te rugam sa nu o iei ca pe ceva personal , pur si simplu tre sa ne intelegi . Acu sti totu , si poti hotari daca ramii cu noi sau cauti alte site-uri , noi ne bucuram pentru fiecare psihopat in plus .
Daca nu mai postezi , te declaram specie endemica si o sa incepem cu strinsu de semnaturi pentru ca Cernica sa devina rezervatie naturala , habitat pentru specii endemice .

Fir Intins!!!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 27 Noi 2007, 08:23

Daca nu mai postezi , te declaram specie endemica si o sa incepem cu strinsu de semnaturi pentru ca Cernica sa devina rezervatie naturala , habitat pentru specii endemice .
Bre SF-ule vaz ca un pic asea avea dreptate alexe cu psicopatia... Bre mata sti ce-i aia endemic? Ca alexe numa endemic nu poa sa fie! El ie mai degraba zglobietrotter!
Mie-mi place-n Delta!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 27 Noi 2007, 10:20

29 de pagini fratilor?!?!?

Elodia cu Diaconescu cu Mosh Craciun si cu Big Foot sunt mici copii pe langa Alex!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Noi 2007, 11:06

da .... halatul :shock: ..?????....aaaaaa :shock: ? cat e domne halatul :shock: ????? hahahahahahahaha :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Noi 2007, 13:49

si nici nu a inceput bine iarna ... pana la primavara batem audienta lu' zerotv :lol: ei cu elodia ... noi cu "boala noastra"
S'altare și bunăstare !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Noi 2007, 15:13

RIP. adica rest in peace. sa speram ca nu s-a inecat definitiv cu gutuile.

a scapat ieftin, daca stau sa ma gandesc. la ce ii pregatise Adi...mama mama ce-am mai fi ras.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Noi 2007, 15:28

eugen scrie:RIP. adica rest in peace. sa speram ca nu s-a inecat definitiv cu gutuile.

a scapat ieftin, daca stau sa ma gandesc. la ce ii pregatise Adi...mama mama ce-am mai fi ras.
exista si meciuri cu mai multe reprize ;) stai linistit ;)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Noi 2007, 15:29

eugen scrie:a scapat ieftin, daca stau sa ma gandesc. la ce ii pregatise Adi...mama mama ce-am mai fi ras.
ce p**c esti :lol: asa aţâţă'l ca nu poate sa stea deoparte :lol:

Ionut: take it easy :lol:

ionut asta e script? sau tu chiar editezi?

un p o r c e un animal dragut si trendy ca tot suntem aproape in decembrie. :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Noi 2007, 15:33

:lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Noi 2007, 15:36

todi scrie:
un p o r c e un animal dragut si trendy ca tot suntem aproape in decembrie. :lol:
da sireturi verzi are? :twisted:

Scrie răspuns