loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Noi 2007, 20:12

Alex_ scrie:Eu nu voi mai intra pe acest forum,...
era si timpul... chiar si o gonflabila ar fi obosit pana acum, in locul tau :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Noi 2007, 20:33

GO PLANET!!!! :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 26 Noi 2007, 20:57

Va spun eu de unde i se trage libajul colorat de birjar de mahala----->din casa de la Cernica, ca deh parintii lui au fost 'telectuali si are educatie aleasa! :twisted:
http://i71.photobucket.com/albums/i149/ ... iculae.jpg oare si mustata e traditie de familie, daca nu atunci sa se jure pralea!

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 26 Noi 2007, 21:09

Si gagiu' pare ca face parte din aceeasi etnie http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4798 , nu prale, ca tot nu stiau bajetii de ce faceai tu drumuri la Jermana!Pai recunoaste mo, ca inca mai ai pene de lebada pin musteata. :lol: :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Noi 2007, 21:11

daca ALEX_ dovedeste ca este cel din poza cu ziarul atunci nu este celula mah. Asa ca va luati degeaba de bietul celula....sughita fara vina in cazul asta :wink: :twisted: :lol:

P.S. i-am trimis acum 5 minute un SMS lui gerula si l-am anuntat ca este iar in voga pe rapitori....daca nu este el ALEX_ sigur o sa intervina cumva :wink: :lol: :twisted:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Noi 2007, 21:26

Alex_ scrie:Asa ca ati simtit nevoia sa va inventati un gerula al vostru. Nu tine, mai bolnavilor, incercati cu altul nu cu mine
Nu tine pe naiba! Nu vezi ca tine de 28 de pagini, bashca a mai aparut un topic ce dospeste cu spor! :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Noi 2007, 21:28

MihaiV scrie:
Alex_ scrie:Asa ca ati simtit nevoia sa va inventati un gerula al vostru. Nu tine, mai bolnavilor, incercati cu altul nu cu mine
Nu tine pe naiba! Nu vezi ca tine de 28 de pagini, bashca a mai aparut un topic ce dospeste cu spor! :lol:

unde frate:d :twisted: :wink: :twisted:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Noi 2007, 22:00

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Noi 2007, 22:22

Alex_ scrie:Ciumpilicilor, tentativa de a ingropa cele intamplate azi sub un maldar de dejectii nu tine. Sa readucem in atentia colegilor de forum cele intamplate azi, ca tot zicea nefericitul Piticot ca mi-a facut nus ce cu puterea mintii ;):
Adi_ scrie:Alex_, scuza-ma ca revin la problema cu funpic.de. Cand zici ca ai avut webhosting la ei? Ultima noutate e asta:
No, that couldn't be true... There were never a possiblility to pay
anything.

Our service exists only for 3 years (and one or two month).
se pare ca e imposibil sa fii avut tu poze la ei pe la inceputul lui 2004, cum ziceai :twisted:

iar prima parte a mesajului, cred ca e clar la ce se refera :wink:

acuma... nu-ti da singur ban... mai stai putin, macar pana in primavara :lol:
Alex_ scrie: Iar pui in concurs salai scosi din sirag? :lol:

Teribil de amuzanta mica jigodie psihipata, dar totusi, cum sa minti asa, cand probele sunt la indemana oricui? Hai sa vedem, daca scadem trei ani si doua luni din 26 noiembrie 2007 obtinem... 26 septembrie 2004, data in care, conform "mailului" pe care l-ar fi primit micul trisor de la funpic.de s-ar fi dat drumul acestui serviciu.

La dracu, atunci cum se explica acest topic din 22 IUNIE 2004, unde se discuta exact ce ma frigea si pe mine la vremea aia, adica webhosting si gratuitati pe funpic.de? :lol:

http://www.funpic.de/forum/webhosting/h ... enlos.html

DA-I CU SIRAGUL, DA-I CU SIRAGUL, DA-I CU SIRAGUL PAN' LA ZIUA :lol:

Acu baga si cateva poze cu pestii pozati din diferite unghiuri si numara-i de 14 ori :lol:.
Alex_ scrie:Sa fie si mai misto faza, am gasit acum unul si din martie :lol:

http://www.funpic.de/forum/webhosting/t ... en%3F.html

Siragul, aduceti siragul :lol:.

Daca va uitati la data la care e inregistrat administratorul Andreas o sa va dati seama si cand s-a dat drumul la serviciu.

Pentru Adi_, cu greata: **** :x

Dupa care ******** aincercatt sa spuna ca adminii de pe funcpic.de l-au mintit. E o victima a maleficiilor unor nemti ********, el, cavalerul salaului scos din sirag si bagat in concurs, nu v-ati prins? ;)

este ultima data cand iti atrag atentia: mentine un limbaj putin mai elevat ;)
pt. ca sunt sigur ca vei citi, uite ce fel de... specimen esti:
Adi_ scrie:Alex_(scuza-ma, dar nu ma cobor la nivelul tau ca sa folosesc alte apelative), eu am citat ultimul mail primit de la support@funpic.de. Cu alte cuvinte, e afirmatia lor, nu a mea. Daca ei mint, asta e. Dar daca tu minti?
asta am zis eu despre cei de la funpic.de cand m-ai acuzat ca mint, nicidecum nu am afirmat ca ar fi mintit. orice om normal face diferenta :!:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Noi 2007, 22:57

Hai ca iar am ras citind toate astea. Alex_ revin-o ca iarna abia incepe. :twisted:
Hai baga alt avatar cu tine. Bate pe google "walleye", "sandre", "lucioperca" si te vei gasi din nou cu siguranta. :lol:

Scrie răspuns