Jocurile Olimpice Londra 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Jocurile Olimpice Londra 2012
Corect! Ma refeream la modul in care au organizat aceste jocuri si ce prezentare au facut! Ceva imi spune ca nici un popor latin nu reusea acest lucru mai bine ca englezi...
Hai Romania!
Hai Romania!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Zamfi scrie:Corect! Ma refeream la modul in care au organizat aceste jocuri si ce prezentare au facut! Ceva imi spune ca nici un popor latin nu reusea acest lucru mai bine ca englezi...
Hai Romania!
normal , pentru ca englezii sunt un popor germanic

-
- veteran
inca doua medalii la jocurile olimpice
aur în proba de puşcă aer comprimat prin Alin Moldoveanu
argint in proba de judo 57 kg prin Corina Caprioriu
Romania trece pe locul 10 in clasamentul pe natiuni

aur în proba de puşcă aer comprimat prin Alin Moldoveanu

argint in proba de judo 57 kg prin Corina Caprioriu

Romania trece pe locul 10 in clasamentul pe natiuni

te contrazic Aline,Zamfi scrie:Corect! Ma refeream la modul in care au organizat aceste jocuri si ce prezentare au facut! Ceva imi spune ca nici un popor latin nu reusea acest lucru mai bine ca englezi...
Hai Romania!
pariu ca si noi faceam acelasi lucru, numai ca la noi ar fi costat de 3 ori mai mult decat la ei

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
O mizerie ce s-a intamplat in semifinala feminina de la scrima. Si nu pot intelege cum un sportiv , perfect constient de ce sacrificii trebuie facute ca sa fii intre primii, sa se bucure frenetic pentru o victorie in care in mod evident i-au facut-o cadou arbitrii, fara nici un pic de decenta sau macar respect ptr adversarul sau. O rusine !
- philiphito
- utilizator constant
AUR LA TIR--Alin Moldoveanu
[quote="ANDREI RIGA"]O mizerie ce s-a intamplat in semifinala feminina de la scrima. Si nu pot intelege cum un sportiv , perfect constient de ce sacrificii trebuie facute ca sa fii intre primii, sa se bucure frenetic pentru o victorie in care in mod evident i-au facut-o cadou arbitrii, fara nici un pic de decenta sau macar respect ptr adversarul sau. O rusine 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
nu poti cere mai multi de la doi dobitoci. pe badea ala cand il vad singurul gand care imi trece prin minte e intrebarea: pana unde poate merge prostia?SVF scrie:Alina Dumitru jignita de latraii USL de la Antena
http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal ... 25427.html#
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...