Joaca cineva sah?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Dec 2010, 23:56

si mie imi place sahul...dar cred ca am un an de cand nu am mai jucat..
coincidenta de cand m-am indragostit de darts...care intre noi fetele fie vorba :D darts-ul e tot un fel de sah....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Dec 2010, 00:25

si mie imi place sahul...dar cred ca am un an de cand nu am mai jucat..
Si mie mi-a placut, dar nu am mai jucat in mod serios de mai bine de 20 de ani. Spun "serios" in calitate de fost participant la concursuri si avind rezultate (chiar daca nu extraordinare) care mi-ar fi permis sa abordez sahul competitional pentru ca realizasem norma pentru categoria III de clasificare. Asta se intimpla in preajma revolutiei din decembrie '89 ... si pe atunci visam deja la categoria a II-a. Dupa revolutie dintr-un grup destul de numeros doar doi sau trei au mai ramas dedicati fenomenului sahist .

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 29 Dec 2010, 00:34

Cind eram mic jucam cu bunicu si un verisor in serile de iarna.Cistigatorul la masa adica :D .Cu sotia mai rar apoi...Si ultima oara cu fiul unor prieteni, mare campion in scoala lui si ceva mic concurs inter scoli...Din nefericire pentru el :lol: mi-am adus aminte un dirty trick Kasparovian a la bunicu :lol: :lol: :lol: si la pici i-a venit brusc chefu sa se joace la Xbox mai bine.. :lol: dupa prima partida...Bunicu urmarea tot timpu emisiunea cu doamna aia: - Nebun la Ghe 7 :D si seara ni le aplica noua..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Dec 2010, 18:21

Jedi scrie:Cind eram mic jucam cu bunicu si un verisor in serile de iarna.Cistigatorul la masa adica :D .Cu sotia mai rar apoi...Si ultima oara cu fiul unor prieteni, mare campion in scoala lui si ceva mic concurs inter scoli...Din nefericire pentru el :lol: mi-am adus aminte un dirty trick Kasparovian a la bunicu :lol: :lol: :lol: si la pici i-a venit brusc chefu sa se joace la Xbox mai bine.. :lol: dupa prima partida...Bunicu urmarea tot timpu emisiunea cu doamna aia: - Nebun la Ghe 7 :D si seara ni le aplica noua..
:D Polihroniade :lol:
Si eu joc de pe la 10 ani, insa niciodata cu aspiratii prea mari :)
Bun si darts.ul, insa numai cu prieteni si spritz, singur nu-mi place.
Si nici sahul. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Dec 2010, 18:59

Sah .....ce-i ala? ! :)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Dec 2010, 19:50

SF scrie:Sah .....ce-i ala? ! :)
Asta e o intrebare pusa de un manelist prietenului sau. Si raspunsul era: "piesele alea pe care le dam noi la o parte cand jucam table" : ))))
Serios vorbind, pana acum ceva timp jucam zilnic seara un sah, dar nu am mai jucat de multicel. Oricum, pentru cine e interesat sa joace, va faceti un cont (e gratuit) pe playchess.com si jucam acolo. E cel mai tare site de profil pe care il stiu.

Scrie răspuns