imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 27 Oct 2016, 03:41

Am de doua saptamani coleg nou , exact din Aleppo , orasul nimicit din Siria.
Cind a inceput conflictul acu 6 ani si-au trimis fratele cel mic in Dubai cu un contract de munca si e acolo acum...Fratele mai mare a avut sotie cu cetatenie greaca si turca si au zburat rapid...El , Basil pe numa a ramas cu parintii si au indurat cit s-a putut , pina acu 14 luni cind au plecat in camp de refugiati in Liban ,unde viata a fost de kkt dar macar nu suiera si exploda nimic...Acu 6 luni au ajuns in Canada ,el cu parintii, primit apartament si indemnizatie sociala,vorbeste engleza binisor inca de mic, apoi urmat un prim curs de baza frantzuzesc...
Foarte mult bun simt, educat, ba chiar prea emotional dupa parerea mea...E uimit ca pe lume doare in pix de ce religie e alalaltu si nimeni nu l-a intrebat nimic despre asta, pentru ca in Siria si Liban toti au oxiuri in *** si nu mai pot de grija lu religia celuilalt, :roll: nu te mai intreaba nimeni virsta, educatia, ce stii sa lucrezi etc...
Culmea e ca doi retarzi din Maroc parca nu prea il inghit dar nu au ce face, patronu e ex sirian nascut in Aleppo :mrgreen:
Azi Basil a ajuns tot panicat la servici , ca a fost -1 grad de dimineata... :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Avatar utilizator
MuskMd
veteran
veteran
Mesaje: 5488
Membru din: 13 Apr 2007, 06:09
Localitate: B. C.

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de MuskMd » 13 Noi 2016, 08:06

o sa aiba nevoie sa se refugieze in Florida acusi .... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 04 Mar 2017, 16:32

Amicu lui Geert , Le Pen si a altora pe aceasi unda

http://metro.co.uk/2017/02/19/donald-tr ... s-6458185/

https://en.wikipedia.org/wiki/Bowling_Green_massacre

O interzis intrarea in State la cetateni din cateva tari pe care el le considera periculoase , da sauditii pot intra , de acolo venea Obama , da no , cum el are negoturi pe acolo aia pot intra , si asa mai departe !

Incepe sa devina distractiva treaba , unu dintre oamenii lui afirmau ca nu-s in Irak ca sa le scoata petrolu , o scapat omu pasarelu :lol:

Dilaul se intreaba cand o castigat America ultimu razbel , banuiesc ca nici el nu stie , la fel cum nu stiu ce dracu raspundea daca il intreba careva care o fost the "great America" , poate pretind sa atace Granada din nou :lol:

Cu putin bulan poate reuseste sa nenoroceasca UE , sa vezi distractie , America First , sa o fi ca el , si dupa aia ....
Incepe sa semene foarte mult cu personajele din James Bond , cu alea negative , insa umanitatea nu dispune de un 007 ....cu licenta aferenta !

Om trai si om vedea , Hitler nu parea mare lucru la inceput , stim unde s-o ajuns insa :wink:

geppetto
veteran
veteran
Mesaje: 1699
Membru din: 18 Noi 2007, 22:47
Localitate: constanta
Contact:

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de geppetto » 09 Mar 2017, 07:42

Habibi, vrei să-ți enumăr statele în care cetățenii Israelului au interdicție?Trump mai face şi prostii, dar, în general, face o treabă gospodărească.
Suedia, capitala mondială a violurilor (care, desigur, nu au ABSOLUT nimic de-a face cu migrația necontrolată) se va degrada, mulțumită curentului socialist de spălare a creierului. Care te-a lovit şi pe tine din plin. Ce să-ți mai zic? Fir întins în 2017 şi, dacă agăți o barcă plină cu ilegali prin Mediterana, ia-i pe toți acasă la tine.

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 14 Mar 2017, 14:00

SF scrie:Amicu lui Geert , Le Pen si a altora pe aceasi unda

http://metro.co.uk/2017/02/19/donald-tr ... s-6458185/

https://en.wikipedia.org/wiki/Bowling_Green_massacre

O interzis intrarea in State la cetateni din cateva tari pe care el le considera periculoase , da sauditii pot intra , de acolo venea Obama , da no , cum el are negoturi pe acolo aia pot intra , si asa mai departe !
Dracie , voiam sa zic Osama , nu Obama :!:

Aaa...evreii , ce-i cu ei :?:

Ziceam doar ca Donald o interzis intrarea pe niste criterii care nu-s prea serioase , o interzis pe unii care nici nu prea merg , nici nu au prea comis mare lucru (nu toti din lista ) , da-i lasa pe altii , de ex. sauditii !
Da no , el stie , trebuia sa cedeze ceva din promisiunile electorale , are el vreme dupa aia de negoturi , mi-e mila multa de votantii aia care viseaza la caini cu covrigi si cred ca omu asta are simtaminte patriotice pt. America , el cu negoturi prin toata lumea , is curios daca si negoturile lui se masoara cu aceasi masura :wink:

In cea ce priveste Suedia , am aruncat ochiul putin pe aici

http://www.government.se/articles/2017/ ... in-sweden/

Insa teoria cu guvernu minte ii mai acceptabila :lol: Cred ca vezi aia cu "daca sotu violeaza nevasta de 365 de ori pe an , o sa fie 365 de cazuri ..." asa ies la numar !

Si aici explica multimea de violuri in Suedia ,

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden

Insa nu-i asa ca vina ii a migrantilor , ce daca Suedia tinea primu loc si acum 20 de ani cand aveau un numar sensibil mai mic de migranti , ei au vina !

Sa nu zic ca pe baza acestei logici , romanii ar trebui sa stea doar in Romania si prin Franta , Germania , Spania , etc. ar merge doar cu degetu pe harta sau la televizor :wink:

Geert asta speculeaza fobia unei parti a populatiei , isi trage voturile ca si Trump si restu de patrioti , odata ajunsi sus o sa fie patrioti cu ei insisi , ca toti de altfel , dureros ii ca votanti raman cu buza umflata , aia care nu au de munca si dau vina pe migranti nu o sa aiba de munca cu nimeni , is o parte a societatii nu prea muncitoare , putin responsabila la locu de munca , genu care luni vine la munca mahmur sau nu ajunge , trece prin multe locuri de munca si cand prinde ceva nu dureaza , dupa aia filozofeaza cu altii pe masura , langa o bere sau in jurul unui joint si ajung la concluzia ca-i vina migrantilor !

Avatar utilizator
Spring
veteran
veteran
Mesaje: 835
Membru din: 04 Aug 2011, 23:30

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Spring » 14 Mar 2017, 16:40

SF sa sti ca nu e chiar asa de rau ca a iesit Trump.
Economia vestica e in faliment si va iesi doar odata cu a 4-lea val. the 4th wave. Deocamdata nimeni nu stie cum va arata. Trump a mirosit ceva si a promis investitii in automatizari si industrie high-tech.
Hilary ce facea? dadea ajutoare sociale, legi de egalizare, si alte prostii feministe.
Trump nu a iesti datorita musulmanilor, sau imigrantilor, desi cam avea dreptate in privinta lor. A iesit pentru ca la ei e o lupta intre feminism si patriarhat. 3rd wave feminism lupta sa distruga societatea moderna si ordinea sociala actuala bazata pe merit. E un fel de utopie socialista. De aceea ajuta islamul, ba chiar la un meeting au purtat toate hijab si fac lobby pentru sharia. Visul lor e sa distruba "barbatul alb". Pentru ca lumea asta si economia mondiala e cladita de barbati albi, incepand cu primul val(motorul cu abur) si pana la al 3-lea (tranzistorul). Ca ne place sau nu asta e realitatea.

Oricum e o idee ipocrica, sa protejezi islamul ca sa distrugi societatea vestica, in numele feminismului, ca sa eliberezi femeile. Proastele nu stiu ca societatea iudeo crestina e una feminista moderata, o lume de sacrificiu a barbatilor, de protejare. Impotriva asteia lupta ipocritele si ipocritii. Daca iesea Hilary, dadea legislatie ca femeile sa aibe acelas venit ca si barbatii, indiferent de performante. Chestii dinastea care ocolesc realitatea si se bazeaza pe feeling-ul unor entitled princess bitches.

Eu nu am nimic cu oamenii aia, ba chiar ii compatimesc. Dar ei sunt folositit si vor fi folositi in scopul creearii unui conflict intern in societate. Si tare mi-e ca tot ei vor suferi mai mult. Si trebuie sa recunoastem ca totusi sunt cu vreo 200 de ani mai inapoiati decat vesticii. Daca noi Romanii suntem cu 50 de ani in urma lor....
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 08 Apr 2017, 20:47

geppetto scrie:Trump mai face şi prostii, dar, în general, face o treabă gospodărească.
De ex. ultima !
Tomahawkurile se invart intre 600 000 si 1 500 000 dolari , 59 cat or costa ? De ce o facut-o ? Brusc i se face mila de aia omorati cu sarin , in teorie , de catre regimu sirian , pai nu era Statu Islamic dusmanu :shock: , daca regimu sirian da cu gaz pe ei nu-i bine , in acelasi timp ei is rai pt. ca atenteaza !

Acuma , el o spus-o , gospadareste , ca o sa creasca bugetu la aparare (alta perla , sincer , ar trebui spus la atac , pt. ca cine dracu o invadat US , ca io nu-mi amintesc , si nu-mi veniti cu atacu de la Pearl Harbour , pt. americani sa te aperi inseamna sa bombardezi pe undeva in lume ca asa crezi tu -sau pt. ca interesele is care is , pe bune spus :wink: ) , evident , o sa scada la sanatate ! Gospodar , nu gluma ! Sanatos la cap !

Gepetto , sper sa ma insel , insa omu asta ii periculos , nu ii responsabil pt. ca nu o fost nevoit sa fie nici o singura data de cand s-o nascut :wink: , in sensu ca o trait intr-un univers unde platea cu bani orice ! Tipu asta de oameni nu au cum sa inteleaga restu omenirii , nu au cum sa gandeasca la fel ! Vad totul prin prisma banilor si victoriilor . Umanitatea nu-i asta :cry: :wink:

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 08 Apr 2017, 21:09

Spring scrie: Daca iesea Hilary, dadea legislatie ca femeile sa aibe acelas venit ca si barbatii, indiferent de performante. .
Dadea ce :shock: :?:

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 08 Apr 2017, 21:26

Spring scrie:SF sa sti ca nu e chiar asa de rau ca a iesit Trump.
Economia vestica e in faliment si va iesi doar odata cu a 4-lea val. the 4th wave. Deocamdata nimeni nu stie cum va arata. Trump a mirosit ceva si a promis investitii in automatizari si industrie high-tech.
Hilary ce facea? dadea ajutoare sociale, legi de egalizare, si alte prostii feministe.
Trump nu a iesti datorita musulmanilor, sau imigrantilor, desi cam avea dreptate in privinta lor. A iesit pentru ca la ei e o lupta intre feminism si patriarhat. 3rd wave feminism lupta sa distruga societatea moderna si ordinea sociala actuala bazata pe merit. E un fel de utopie socialista. De aceea ajuta islamul, ba chiar la un meeting au purtat toate hijab si fac lobby pentru sharia. Visul lor e sa distruba "barbatul alb". Pentru ca lumea asta si economia mondiala e cladita de barbati albi, incepand cu primul val(motorul cu abur) si pana la al 3-lea (tranzistorul). Ca ne place sau nu asta e realitatea.

Oricum e o idee ipocrica, sa protejezi islamul ca sa distrugi societatea vestica, in numele feminismului, ca sa eliberezi femeile. Proastele nu stiu ca societatea iudeo crestina e una feminista moderata, o lume de sacrificiu a barbatilor, de protejare. Impotriva asteia lupta ipocritele si ipocritii. Daca iesea Hilary, dadea legislatie ca femeile sa aibe acelas venit ca si barbatii, indiferent de performante. Chestii dinastea care ocolesc realitatea si se bazeaza pe feeling-ul unor entitled princess bitches.

Eu nu am nimic cu oamenii aia, ba chiar ii compatimesc. Dar ei sunt folositit si vor fi folositi in scopul creearii unui conflict intern in societate. Si tare mi-e ca tot ei vor suferi mai mult. Si trebuie sa recunoastem ca totusi sunt cu vreo 200 de ani mai inapoiati decat vesticii. Daca noi Romanii suntem cu 50 de ani in urma lor....
:shock: :shock: :shock:

Nu ar trebui sa ai drept la vot :wink:

Din pacate am si eu un coleg care crede cu tarie ca-n partea ascunsa a lunii se intampla chestii :cry:

Ma , fiinta umana o ajuns unde ii pe baza unui simplu aspect , observand corect cea ce se intampla imprejur , si scotand ideeile pertinente in functie de cea ce vede , nu in functie de cea ce-si imagineaza , de altfel , problema grava s-ar parea ca ramane imaginatia :cry: :oops: :wink:

geppetto
veteran
veteran
Mesaje: 1699
Membru din: 18 Noi 2007, 22:47
Localitate: constanta
Contact:

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de geppetto » 11 Iun 2017, 05:42

Care mai vrea să viziteze Londra, să ia un făcăleț după el.

Scrie răspuns