imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 24 Sep 2015, 16:25

semlecangheorghe scrie:Ungurii sunt o natie foarte aparte.Isi apara interesele la sange,sarind la gat fara sa tina seama de marimea adversarului.Parca ar fi niste terieri din aia neobositi care se iau la harta si cu ursul.Intre romani si unguri a fost intotdeauna o mare ''prietenie'' ,unul dintre ''chefurile'' cele mai de rasunet fiind cele de la Ip si Trasnea..

Plec capul in amintirea romanilor ucisi acolo.Nu demult s-a comemorat evenimentul.

Acuma, urmasii lui atila au ocazia sa maraie si sa muste,fiind intr-un fel de ''legitima aparare''.''Inamicul''..e clar,sunt refugiatii musulmani...Motiv numai bun sa aprinda creierii infierbantati din nastere a extremistilor ,care pocneau daca nu gaseau ceva sa atace, sa distruga.Am vorbit cu cineva care a vazut filmulet ,in care huligani unguri atacau refugiati.Pina cand acestia au ripostat.A fost filmata doar reactia refugiatilor si prezentata intr-un fals context in care astia vin sa ''cucereasca'' Europa..

Mai vad si tot felul de stiri pe facebook,in care autorii vor sa previna''islamizarea'' Europei,prezentand totul ca si pe o invazie gandita,cu premeditare..Rapandacii prin vocatie dau share unor astfel de stiri..Oare cati realizeaza ca pot instiga in felul acesta??Oare cati gandesc care este adevarul din spatele unor astfel de evenimente??Mai xenofobie,ura,si rasism trebuia sa fie in Europa..ca in rest sunt de toate..
Ungurii is frustratii Europei , ma umfla rasu cum vad ei problema , is nimeni-n drum , da acum ca au ocazia sa foloseasca bastoanele pe spinarea unor nenorociti o fac , tipu de ghertoi care ia bataie in discoteca si dupa aia iese afara si bate vreun copil ca sa se racoreasca , o primit da si el o dat , asa reuseste sa doarma !
Chiar ii ridicol zelu de care dau dovada montand legi si garduri , speriati de ceva ce oricum nu are de-a face cu ei , nici aia din razboi nu vor sa stea la ei , ospitalieri rau descendetii lui Atilla , chiat ca ala era moreno si cu musteata , astia moderni is mai blonzi si cred ca-s cei mai corciti din toata Europa , insa in nebunia lor o dau ca-s maghiari vero :lol: :lol:
Cred ca daca Hitler ar invia , ar fi singurii care l-ar urma , una ii sa nu lesi pe unu sa intre si sa se stabileasca la tine in tara , alta ii sa nu-l lesi sa treaca , ca la urma urmei despre asta ii vorba , insa cand esti un frustrat cu putza mica , pui piedici la oameni cu copii in brate :oops:

Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 25 Sep 2015, 03:18

Oamenii care au avut conexiuni sociale cu arabii ani de zile nu critica ungurii ci majoritatea chiar aplauda..
Am cunoscut in ultimii 10 ani , 7 musulmani , 4 masculin si 3 feminin...au mai ramas 2 si lumea netezeste calea pe cit posibil si a astora... :lol: ..
Sint leit puradeii de tigan care cind sint in gascuta se umfla orezul in ei dar cind pui gheara pe cite unul, se trinteste la pamint , schelalaie dupa ajutor si zice sa nu-i dai la operatie, ca ramin copilasii pe drumuri... etc... :lol: :lol: :lol: .. Oricum nu rezista mult nici in gasca , pentru ca se baga la apa unul pe altul.. :lol:
S-ar putea ca ungurii s-o puna o data pe latura religioasa, ca nu am mai auzit pe altii sa bata apa-n piua cu biserica mai mult decit maghiarii....in plus poate simt cum se rasuceste in mormint Iancu Huniadul , ca tot aminteau de el unii comentatori la un filmulet Youtube
Si iata-ne din nou in Iepoca Medievala. :shock: de care se temea Gepetto...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 25 Sep 2015, 12:33

http://www.msn.com/en-ca/news/world/us- ... ailsignout
Deci US se teme ca ISIS o sa primeasca lovituri ca lumea de la rusi.... 8) si nu o sa fie in stare sa dea jos guvernul....Tot US au prostit Europa cred , sa accepte puhoiul ...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 25 Sep 2015, 16:25

Au si rusii o baza la Marea Neagra , raman fara ea daca schimba calu acuma ! Ne intoarcem la aceasi faza , fa ce zic nu ce fac :oops:

Ca americanii de rand, halitori de fast food si Coca-cola , se emotioneaza pan la lacrimi cand vorbesc de World Trade Center ii cel putin bizar daca stai sa te uiti ca la magaria asta din Siria, SUA ii aliata cu Al-Qaeda ! Parca voaiau sa-i scoata din radacini , acuma is prieteni :oops:

Dar , stirile is alea care se pot vedea si americanii nu fac nici o exceptie , chiar ma uitam zilele asta la un documental "Hollyood Goes to War" , sau asa ceva , cum au facut studiourile din Hollywood filme trasate de presedinte , unde raul era dusmanu la zi al Americii , prieteni cand vremurile erau mai bune , iar rai daca era cazu si asa mai departe , umbla vorba ca si Top Gun o fost finantat tot de guvern , o gramada de rednecks s-au inrolat dupa ce au parasit sala de cinematograf cu ideea ca armata ii ceva misto , joci volei pe plaja , seara esti in bar la bere si gagici , calaritu motocicletei la apus undeva pe o alee cu palmieri , dupa aia s-au intors din Golf cu sechele :cry:

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2015, 18:32

Aia da, si care au venit acasa in carucior cu rotile sau fara maini sau alte parti ale corpului deabia atunci or priceput cat de cruda e diferenta dintre realitate si indobitocirea indusa prin filmele americane.Astea de sunt facute pentru propaganda toate au un cliseu extrem de gretzos la final...dupa ce baiatul(baietii buni) scapa ca prin minune toti aia de acasa sar in sus de 2 metri si apoi se iau in brate si se pupa..urasc filmele de genul asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
crysst
veteran
veteran
Mesaje: 1296
Membru din: 04 Sep 2006, 17:37

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de crysst » 28 Sep 2015, 18:38

Mi se pare absolut normal ce fac ungurii cu granitele, granita tarii ar trebui sa fie inviolabila, la aia care vi se pare normal sa lasi sa treaca prin tara ta ca doar nu vor sa ramana acolo va dau un exemplu:
Ai o ferma, e imprejmuita normal cu un gardulet, este ferma ta, muncesti in ea, te hranesti din ea, nu e vre-o minune de ferma da e tot ce ai, la un moment dat o multime de tigani vor sa faca baie in paraul de langa ferma ta si gasesc de cuviinta ca drumul prin ferma ta ar fi mai scurt pana la parau, nu vor sa ramana in ferma ta ci doar sa o traverseze asa ca iti rup garduletu (prin mai multe locuri bineinteles) in drum spre parau cativa se caca in curtea ta, tot in drum iti halesc cateva fructe din livada, eventual iti scuipa sotia ca nu le-a dat o cana cu apa si iti bat putin copilu asa ....degeaba....retine...ei nu vor sa ramana in curtea ta...ci doar sa o traverseze.
BAI BULANGIILOR DORNICI DE IMPARTEALA DE PAMANT ROMANESC vi se pare ca aveti prea mult de vreti sa dati si la altii? nu va ajung ciorile autohtone? vreti mai multi tigani care sa va hartuiasca copii prin curtea scolii? Tampita de Merkel cand ii cheama cu boabe in europa sper ca are nevoie de untura pentru sapun ca altfel a luat-o pe aratura rau de tot. Europa e in prag de faliment si noua ne pasa de bunastarea tiganilor.
Ma opresc aici ca incep sa derapez
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

geppetto
veteran
veteran
Mesaje: 1699
Membru din: 18 Noi 2007, 22:47
Localitate: constanta
Contact:

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de geppetto » 28 Sep 2015, 19:42

Lume de căcat, civilizație occidentală de căcat.
România nu-i chiar așa departe totuși. Până la urmă, de atâta democrație, liberalism, progresism și veganism n-am fost în stare să rezolvăm problema câinilor comunitari. Care chiar au omorât câțiva cetățeni.
Dar acum, când e vorba de oameni? Când s-or întâmpla evenimente ca în lumea civilizată, cu decapitări și violuri, s-or găsi destui să iasă-n stradă că treburile astea n-au legătură cu islamul, că e vina lu nea Ion că l-a desenat pe Mohamed, că e de vină tanti Nuți că umbla în minijup, că unde era bunica, că salvați Roșia Montană, că drepturile animalelor etc.

Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 29 Sep 2015, 01:06

Dupa ce a sarit Obama in sus cind a aflat ca Putin vrea sa dea niste lovituri ca lumea la ISIS, mi-am adus aminte ca si Boko Haram face iures cu trupa lui de prostani si nimeni nu-i atinge... Datorita faptului ca si Nigeria are ceva rezerve de petrol dar nu vrea sa cinte cum dicteaza americanii, deduc ca si negrisorii aia sint orchestrati tot de negrisorul de la Casa Alba...
Intreb pe un sirian ce-i venit de 35 de ani in Canada...-Bah...da unde-s revolutionarii aia rebeli de se tot impuscau cu guvernul din 2010 incoacea...
- Pai aia-s ISIS , alt patronaj, alta ideologie si alte tricouri... :roll: ...doar scopul a ramas acelasi... :fluch
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 01 Oct 2015, 17:44

crysst scrie:Mi se pare absolut normal ce fac ungurii cu granitele, granita tarii ar trebui sa fie inviolabila, la aia care vi se pare normal sa lasi sa treaca prin tara ta ca doar nu vor sa ramana acolo va dau un exemplu:
Ai o ferma, e imprejmuita normal cu un gardulet, este ferma ta, muncesti in ea, te hranesti din ea, nu e vre-o minune de ferma da e tot ce ai, la un moment dat o multime de tigani vor sa faca baie in paraul de langa ferma ta si gasesc de cuviinta ca drumul prin ferma ta ar fi mai scurt pana la parau, nu vor sa ramana in ferma ta ci doar sa o traverseze asa ca iti rup garduletu (prin mai multe locuri bineinteles) in drum spre parau cativa se caca in curtea ta, tot in drum iti halesc cateva fructe din livada, eventual iti scuipa sotia ca nu le-a dat o cana cu apa si iti bat putin copilu asa ....degeaba....retine...ei nu vor sa ramana in curtea ta...ci doar sa o traverseze.
BAI BULANGIILOR DORNICI DE IMPARTEALA DE PAMANT ROMANESC vi se pare ca aveti prea mult de vreti sa dati si la altii? nu va ajung ciorile autohtone? vreti mai multi tigani care sa va hartuiasca copii prin curtea scolii? Tampita de Merkel cand ii cheama cu boabe in europa sper ca are nevoie de untura pentru sapun ca altfel a luat-o pe aratura rau de tot. Europa e in prag de faliment si noua ne pasa de bunastarea tiganilor.
Ma opresc aici ca incep sa derapez
Mai , nu erai tu ala cu puscociu la brau , care nu se temea de nimeni...

Fricile tale vin din nestiinta , defapt de aia si ai nevoie de arme , ca sa te simti mai sigur :wink:

Ii drept ca exact refugiatii aia din razboi duc fete cu sila la produs prin alte tari , dar si in tara , ca le mai snopesc din bataie ii atat de romanesc incat ii acceptabil , mai sant si traficantii de droguri , talhari de tot tipu , si ce sa vezi ma , niciunu nu-i roman , astia-s fara pacat , ce mai ...

Vai , vine islamu peste noi , in haine rupte si pe jos cu bocceau in spate , asta dupa ce exact mesterii aia mari care ctitoresc lumea , americanii si varfurile europene , se duc la ei in tara si incearca sa puna mana pe bogatiile naturale , provocand razboi , foamete , durere , intretin cu arme pe cine ii intereseaza , da unii nu vor sa deschida ochii , sau nu au cum , is cu ochii pe astia de vin cu boarfele in spate , is periculosi doamne ...

Nu au vina aia ca is islamisti prin Europa , sau ca Europa ii picteaza asa , is apara si ei interesele si nu prea is religioase , mai mult economice , insa ii cam greu pentru unii sa recunoasca ca ies la furat in drumu mare , asa ca daca din cand in cand mai sufere cate o pierdere colaterala is teroristi nene , fanatici extremisti !

S-au batut in plina Europa civilizata , ieri , in Suedia , aia de la Madrid cu suedezii , civilizat nu gluma ! De erai la plimabare cu copil si luai o caramida in cap poate pareau mai blanzi pietonii astia dinspre est , da no , pai din ochiul altuia ii intodeauna mai interesant ...

Ungaria , si nu numai o semnat niste tratate , care daca nu se semneaza nu ai UE , nu ai NATO , ONU si altele , poti sa o faci , nu-i nici o problema , daca te tine ...unele tratate is referitoare la refugiati de ex. , acuma o leaga si ei de gard cu ata alba si trag cat pot , insa repet , ii prea multa frustrare prin buda .

Tot rahatu asta din Orientu Mediu ii provocat si intretinut sistematic de tarile bogate din vest , ii un adevar din ce in ce mai dificil de ascuns , afacerile cu arme au loc acolo unde se consuma armament , si vand cativa dintre cei mai civilizati ...
Unii de pe acolo nu-s de acord ca soldatu american sa le intre cu pusca in casa , sa le violeze fata , sau sa-i tortureze parintii , mai arunca si ei cate o ambasada in aer din disperare de cauza , pagubele oricum is net in contra , asa ca zau daca ma deranjeaza ....
Ar trebui sa-mi fie frica de astea ...mor cateva zeci de mii pe an in accidente de trafic in Europa , fata de cateva zeci in atentate , daca un tembel bolnav despre care compania stia ,s-o aruncat cu avionu incarcat in munte ar trebui sa-mi fie frica sa calatoresc cu avionu....

"Piratii " somalezi contra pescuitu comercial cu scule care fac pagube ecosistemului ...chiar au scos un film cu Tom Hanks (vezi "Hollywood goes to war" ) , aia nu erau teroristi ca nu se sustinea teza , erau pirati ca atacau barcile europene care le jefuiau apele , guvernu corupt montat din vest , fara aparare , au luat ei armele in miini , au fost raii zilei pana era clar ....

Nici mie nu-mi plac multe , si nici mie nu-mi place sa-mi intre nimeni in curte , insa cand incep eu , minim m-as putea astepta la consecinte ...sau as putea accepta ca nici ala nu o sa stea cu miinile in san :wink:

Avatar utilizator
crysst
veteran
veteran
Mesaje: 1296
Membru din: 04 Sep 2006, 17:37

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de crysst » 01 Oct 2015, 23:16

@SF iubitorule de ciori, iti doresc sa traiesti numai printre ele da la ele acasa....si mie imi plac musulmanii chiar si ungurii da la ei in tara.
Am arme ca sa vanez . PUNCT, asta este destinatia lor oficiala, asa scrie pe hartie ca sunt, asta sunt. Intra la mine in casa noaptea si vedem atunci daca le schimb destinatia.

Cat despre restu cu soldatu american cu teoria conspiratiei pe care ai deslusit-o tu cu inca cativa , sa fii sanatos tata...nu ma pasioneaza, le-a luat americanu petrolu...sa se duca in america, le-a luat merkel auru din tara , sa se duca in germania, nu in tara la noi ca suntem sufocati de ciori, nu mai avem nevoie de altele. Ziceai ca s-au batut europenii intre ei? si crezi ca daca erau musulmani prin zona nu se bateau?
Ce vreau sa zic iar tu in prostia ta nu intelegi este ca si asa in europa este rau , musulmanii nu pot aduce NIMIC bun.
Sunt refugiati? fug de bombe? de unde? din turcia? ii bombarda cineva in turcia?
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Scrie răspuns