imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
DEM
veteran
veteran
Mesaje: 604
Membru din: 27 Iun 2012, 15:57
Localitate: bucuresti

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de DEM » 15 Sep 2015, 09:11

BIG LIKE,nea Gigi :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 16 Sep 2015, 17:55

Jedi scrie:Si baclavaua...Apoi cred ca mititeii i-a imprastiat Imperiul Otoman, ajungind sub denumirea de kafta arabeasca in Serbia, apoi la Bucuresti, unde maestrii vremii nu au fost multumiti cu gustul si uscaciunea, adaugind ei ce le trebe... 8)
Alta chestiune...Nu inteleg de ce trebuie sa bata toba ca iepurasul Energizer cu faptul ca ei apartin unei religii anume si toata viata graviteaza in jurul islamului...Religia e ceva intim si personal, ca sexul, :lol: . Nu zici pe la ce biserici te-ai rugat saptamina trecuta si cum erau decorate la interior.. :headbash:
In alta ordine de idei, Frontul ala islamic se strofoaca degeaba sa puna gheara pe teritorii din Siria si Irak..Chiar daca ar avea la final autoritate totala pe ceva tarla , nu o sa poata face nimic viabil acolo...Imamul care i-a prostit pina acum se va transforma bineinteles intr-un dictator (deja sint destule semne), ei nu o sa fie in stare sa scoata petrol, sefu aduce vesticii sa exploateze si pastreaza grosul, enoriasii mor de foame si de sete...etc..Ca revolutionarii din tarile africane care si-au taiat mainile unii la altii si acum ciugulesc din gunoaie...Turism canci, agricultura ioc.. :roll:
Deci vad bravul luptator cu un Kalasnikov in mina, pazind pamintul arid, batut in cap de soare (nu mai are umbra ca a darimat cladirile ca prostu :lol: ) mort de foame si sete si repeta in barba intr-una...-Viva la Revolucion..Viva la Religion...Nici femei nu o sa aiba, numai daca fura din satele invecinate, ca fug alea de ei ca dracu de tamaie...
Apoi in atentate am observat ca sint folositi cei naivi , slabi de inger , cu probleme sociale ,droguri.....Gasesc cite un looser si-l trimit cu o arma sa impuste in stinga si dreapta...Probabil inainte se organizeaza o ceremonie, il decoreaza, il ridica in slavi ca el e Divinu Cel Ales...
Fratele meu , vezi ca o dai pe langa :wink:

Ai habar cat o costat uleiul , oilu adica :D , inainte ca mascariciul de Bush JR sa intre prin Irak :wink: , in Europa ma refer , sincer , nu m-am intrebat niciodata cat costa in State sau Canada ! Stii cat costa acum :?: In Europa !
Stii ca cresterea "uleiului" duce la o crestere generalizata a restului , incepand cu alimentele :!:
Inteleg , ce vezi tu la stiri poate fi putin diferit , insa chiar te afecteaza :shock:

Tu nu ai bagat de seama ca micile masuri disperate care le fac unii contra cotropitorului se numesc "acte de terorism " , USA intodeauna o luptat contra aminintarilor si terorismului INAFARA frontierei , chiar au invadat Granada la un moment dat , cand aveau nevoie de o victorie dupa Vietnam si rahatu din Cuba , amor propriu ,au vrut sa puna ordine in Irak si uite cum ii acum :wink:
Ai observat tu ca in atentate is folositi aia slabi de inger sau dependentii de droguri , sau ii asta ce intelegi tu prin stirile care le primesti :!:

Mosule , de data asta esti departe , si o pun pe seama faptului ca informatia zilnica prin toate mijloacele ii care tre sa fie :wink: , insa chiar asa , supozitii logice ar trebui sa te impiedice sa scoti concluziile care te indeamna sa scrii ce scrii :wink:
Zau mestere , atat SUA cat si Canada is niste tari formate pe forta bruta , niste invazori au pus mana pe suprafata pe baza fortei , tu esti un emigrant , ma doare undeva religia ta , ai cautat doar o conditie mai buna pentru tine :wink: , prin urmare consider ca ai putea avea o alta actitudine fata de altii , indiferent de religie , pe acelasi sistem pe care europenii au bagat "indienii" in rezervatii , oricine ar putea sa intre oriunde :wink:
Toata chestia ii sa recunosti un macho alfa , sa accepti , rasu pe langa ii a unei hiene :wink:

Adevaru ii unu simplu , totu se reduce la bani si putere , rasa umana ii singura care o schimbat muschii si testosteronu pe banii , io cred ca au fost evreii :wink: , insa ii acelasi shit acuma , singurii subnormali teroristi care se opun fatis is neste teroristi din Orientu Mediu , faptu ca China a inhatat Tibetu ii invizibil , si multe altele pe stil , da vedem stirile care se prezinta , banu o inlocuit muschiul si testosteronu , agresivitatea versus legi si pritectii pentru ai mai slabi , bucatile alea care nu ar trebui sa supraviatuiasca in mod normal , insa daca is folositoare :wink:

Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 17 Sep 2015, 01:42

Recunosc ca de multe ori a trebuit sa citesc de 2-3 ori cite o polilotoghie mai alambicata de-a ta...si de multe ori am abandonat...
Nu iau situatia mondiala de cind au inceput Invincibila Armada (vezi ca astia-s de-ai tai acum.. 8) ) si Brits Empire sa se expandeze ca popcornu si sa umple lumea de kkt...ci strict la fenomenul post inecare...nu uleiu cind era Bush, nu Tibet, nu Irak,Vietnam ,Grenada & shit...practic esti offtopic dar e bine ca le-ai asimilat pe toate si acum ai o viziune globala......https://www.youtube.com/watch?v=sCVOZhbBDPY
1. Nu am fost cu absolut nimic "pe linga" ci doar am comentat pe marginea fenomenului respectiv.Ba eram curios daca romanii sint ingrojorati un pic, dar nu sint.. :P
2. Atitudinea mea fata de altii ,indiferent de religie ,a fost intotdeauna grozava, ba chiar am intors si obrazul ca Cheeses Christ, pina la un moment dat, cind am schimbat placa si s-a lasat cu lacrimi...
De cind e lumea, au existat mereu imperii , asupritori si cotropitori..Acum e rindul USA la fileu si cu asta basta...Rasa umana e mult prea violenta.
Zicea Gepetto la un moment dat
- E necesar sa ne intoarcem la Evul Mediu ? ....Nu-i necesar dar se intimpla de fiecare data...armele iasa din teaca una doua pentru ca exista sute de milioane de bipezi care nu au creierul mai evoluat de secolul XII- XIV......sint foarte usor de "indrumat"..
Una peste alta mi-au placut ungurii. Ca-i rau sau bine e treaba lor dar au avut curaj sa zica Nem...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2015, 06:58

Ungurii sunt o natie foarte aparte.Isi apara interesele la sange,sarind la gat fara sa tina seama de marimea adversarului.Parca ar fi niste terieri din aia neobositi care se iau la harta si cu ursul.Intre romani si unguri a fost intotdeauna o mare ''prietenie'' ,unul dintre ''chefurile'' cele mai de rasunet fiind cele de la Ip si Trasnea..

Plec capul in amintirea romanilor ucisi acolo.Nu demult s-a comemorat evenimentul.

Acuma, urmasii lui atila au ocazia sa maraie si sa muste,fiind intr-un fel de ''legitima aparare''.''Inamicul''..e clar,sunt refugiatii musulmani...Motiv numai bun sa aprinda creierii infierbantati din nastere a extremistilor ,care pocneau daca nu gaseau ceva sa atace, sa distruga.Am vorbit cu cineva care a vazut filmulet ,in care huligani unguri atacau refugiati.Pina cand acestia au ripostat.A fost filmata doar reactia refugiatilor si prezentata intr-un fals context in care astia vin sa ''cucereasca'' Europa..

Mai vad si tot felul de stiri pe facebook,in care autorii vor sa previna''islamizarea'' Europei,prezentand totul ca si pe o invazie gandita,cu premeditare..Rapandacii prin vocatie dau share unor astfel de stiri..Oare cati realizeaza ca pot instiga in felul acesta??Oare cati gandesc care este adevarul din spatele unor astfel de evenimente??Mai xenofobie,ura,si rasism trebuia sa fie in Europa..ca in rest sunt de toate..

Ma intrebam,deunazi despre refugiatii astia..ca nu cunosc exact intreaga istorie..astia unde se refugiau pina acuma??Ca ororile facute de extremistii lui mahomed -alahh-whatever- nu sunt ceva de data recenta,dureaza de ceva vreme??Doar acum si-au luat lumea in cap??S-au pina acuma aveau alte destinatii??

Intr-un fel noi romanii avem ''noroc'' :D ..nici naiba nu vrea sa vina in Romania..ce dreaq sa faca aici..sa lucreze ca robii pentru 200 si ceva de euroi pa luna si odata la 4 ani sa ii anunte ca a mai crescut salariul mediu pe economie cu 10 euro??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
Jedi
veteran
veteran
Mesaje: 1230
Membru din: 04 Apr 2007, 03:15
Localitate: Morealu de Jos

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Jedi » 17 Sep 2015, 12:42

Refugiati sint foarte multi in Liban si Turcia deja,parca si Iordania..Acum Europa sa deschis portile si s-au pornit spre acolo. Zicea un ex coleg sirian ca cei crestini aveau obiceiul sa stea citiva ani intr-o tara dezvoltata economic , sa ia cetatenia acolo si sa faca plozii, ca aveau previziuni sumbre.Se intorceau toti in Siria sa-si continue viata in perioada in care era normal. Apoi acum s-au carat toti care au avut posibilitatea asta..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

geppetto
veteran
veteran
Mesaje: 1699
Membru din: 18 Noi 2007, 22:47
Localitate: constanta
Contact:

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de geppetto » 18 Sep 2015, 06:36

Atât timp cât religia (în general) și Islamul (în special) se va bucura de respectul nejustificat de care se bucură, nu va exista nicio șansă ca oamenii ăștia să fie integrați civilizației.
Idiotul vede în Europa femeia că umblă fără eșarfă și la minijup și zice că violul e justificat.
Idiotul îl vede pe unul că-l desenează pe Mohamed și crede că e justificat să-l decapiteze.
Și cum căcat vrea lumea civilizată să-i integreze pe ăștia? Recomandând femeilor să poarte fuste lungi și eșarfe iar caricaturiștilor să nu-l mai deseneze pe Mohamed?
Lumea semicivilizată reprezentată la noi de Pleșu și alții, care s-a apucat să scrie după Charlie Hebdo că „...dar nici ăia nu trebuiau provocați...”.
Deci asta ar trebui să înțelegem: ăia sunt niște animale care nu se pot controla și de vină e bufonul că face lumea să râdă și femeia, că are o ținută provocatoare? Poate când se va instaura sharia, bufonul va fi de vină pentru că există și femeia pentru că are pizdă. Vom trăi până atunci cu idioții cum trăim cu câinii vagabonzi, trecând strada pe partea ailaltă ca să nu îi provocăm?
Io zic că ăștia ar trebui să vadă decolteuri și bulane la greu și pe Mohamed desenat la fiecare colț de stradă, în fiecare zi. Ca să se învețe o dată că e un lucru n o r m a l.
Arestarea preoților/ imamilor care predică ura și legi care să considere motivele religioase circumstanțe agravante în comiterea de infracțiuni. Religia trebuie descurajată. Tratată cu ironia și disprețul pe care îl merită pentru că nimic pe lumea asta nu e mai rău decât credința oarbă, nesusținută de dovezi.
Religia otrăvește totul.

Avatar utilizator
MuskMd
veteran
veteran
Mesaje: 5488
Membru din: 13 Apr 2007, 06:09
Localitate: B. C.

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de MuskMd » 20 Sep 2015, 08:22

:lol: :lol: poi aia incearca americanii sa le faca acolo ma sa le deseneze mahomezi si sa le dea pizda . numa ca-i departe de tara lor si nu le ajunge gazu' :lol: ....

Pt mine alte trebuir sunt interesante , nu alea de departe , pe care le stim in mare ca incadrare motivationala ( teritoriu , pozitie , bani, petrol , cocaina , etc :D )
Eu nu inteleg cat de stresati tre sa fie nemtii pe tema xenofobiei de au acceptat asa cu bratele deschise sa primeasca jde mii de tuciurii :lol:

Un alt aspect demn d eluat in seama : toti refugii astia de ii da pe la televizor ( n-am alta sursa ca nu ma duc s aii caut pe la granite :D , iar pe balta nu stau jigodiile :lol: ) zic ca fug de razboi si de nesiguranta . Poi daca doar asta e , e simplu , te opresti in primul loc in care e liniste , si cu aia 10000 eur de ii dai la calauza iti iei o gazda, iti cazezi familia si te apuci de munca . Ehhh poola , ei vor in germania si suedia :lol: :lol:

Eu le-as propune altceva : decat s ale dea banii la calauza sa ii dea la statu roman , refugiatii sa ramana aci , iar noi sa mergem in suedia . macar la vremea asta cand cica trage stiuca :lol: ...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Sep 2015, 06:14

:lol: Am vazut una tare aseara la stiri.Subiectul era mica afacere (spalatorie auto) a unui arab stabilit de vreo 8 ani prin tara noastra.Angajatii erau musulmani de-ai lui..

Ei ce credeti,odata cu nebunia asta cu refugiatii toti angajatii l-au parasit :D .S-au ''pierdut'' printre refugiati cu scopul clar sa ajunga in Germania..ca doar acolo este ''el dorado''..Nah, oricate ''cote'' impune UE, ''la Romania'' nu vrea nici naiba..pleaca si astia de au prins oleaca cheag.. :lol: Carevasazica ''e bine '' sa fii si sarac..scapi de ''islamizare''..si apoi ce mi-e drumurile alea bombardate si pline de capcane ce mi-e drumurile romanesti..tot un drac..pardon,''sheitan''..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
dori
senior
senior
Mesaje: 333
Membru din: 18 Dec 2009, 00:00
Localitate: Tg-Jiu
Contact:

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de dori » 24 Sep 2015, 13:56

O carte care arată are, oarecum, legătură cu subiectul Steibeck - Fructele mâniei https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grapes_of_Wrath.
SF scrie: Adevaru ii unu simplu , totu se reduce la bani si putere , rasa umana ii singura care o schimbat muschii si testosteronu pe banii
Vrei să zici forţă, puterea presupune ceva mai mult.

Muschii şi testosteronii nu s-au schimbat, au rămas acolo. S-a schimbat doar modul în care aceştia pot fi folosiţi. Banii reprezintă un mijloc, nu un scop.

Situaţia nu mi se pare atât de simplă, nu poate fi redusă doar la religie sau economie şi nu putem generaliza.

https://www.youtube.com/channel/UCM2Yms ... qjgNm0eTGQ - nişte documentare interesante, are şi cu africani, că tot s-a vorbit despre ei.
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 24 Sep 2015, 16:16

geppetto scrie: Lumea semicivilizată reprezentată la noi de Pleșu și alții, care s-a apucat să scrie după Charlie Hebdo că „...dar nici ăia nu trebuiau provocați...”.
Deci asta ar trebui să înțelegem: ăia sunt niște animale care nu se pot controla și de vină e bufonul că face lumea să râdă și femeia, că are o ținută provocatoare? Poate când se va instaura sharia, bufonul va fi de vină pentru că există și femeia pentru că are pizdă. Vom trăi până atunci cu idioții cum trăim cu câinii vagabonzi, trecând strada pe partea ailaltă ca să nu îi provocăm?
Io zic că ăștia ar trebui să vadă decolteuri și bulane la greu și pe Mohamed desenat la fiecare colț de stradă, în fiecare zi. Ca să se învețe o dată că e un lucru n o r m a l.
Arestarea preoților/ imamilor care predică ura și legi care să considere motivele religioase circumstanțe agravante în comiterea de infracțiuni. Religia trebuie descurajată. Tratată cu ironia și disprețul pe care îl merită pentru că nimic pe lumea asta nu e mai rău decât credința oarbă, nesusținută de dovezi.
Religia otrăvește totul.
Is de acord ca religia otraveste tot , insa nu-i tot una cu credinta :wink:

Io is pe principiul dinte pentru dinte ! Insa asta nu merge !

Is cativa crizati in Orientu Mediu si se stie , pai nu se baga nimeni in seama cu ei si cu asta basta ....insa uleiul :wink: :D

Santeti musulmani , islamisti ce o fi , noi nu ne bagam la voi , daca intrati va luam gatu ! Asa cred io ! Insa , sa fim cinstiti , cand esti tu care incerci sa pui guverne prin tari bananiere si pretinzi ca marionetele puse sa-ti vanda tara pe nimic , si altii se ridica ca nu le convine , si tu o dai cu teroristi si fanatici ....ii cel putin scarbos :wink:

A , ca aia care fug din tara lor si vor Suedia sau Germania ....pai is o gramada de romani in Germania , si or fi si prin Suedia , si nu veneau din razboi , de ce nu au ramas in Ungaria sau in Romania , sau aia de au ajuns in State sau Canada , nu putea merge in Polonia de ex. , da no asa-i cand la butoane , o faci tu insuti da pretinzi ca altii sa nu o faca !!! :oops:

Vai , niste indivizii incearca sa ajunga unde io am ajuns , cat de grav doamne , ei nu au voie :oops:

De ce nu emigreaza romanii in Turcia , ii asa de bine , si asta ca nu vin din nici un razboi , parca ii mai bine in Germania , Canada sau Suedia , nu :oops:

Hai , ca agit prea tare alambicu si unii nu inteleg :lol: :lol:

Scrie răspuns