...multumesc si cu aceasta ocazie , celor care "m-au cadorisit".
...uite mai atent la "nick-ul" meugeppetto scrie:... am 2 voblere daiwa de dat cadou de craciun si o gramada de reviste. In principiu pentru ...batrani.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...uite mai atent la "nick-ul" meugeppetto scrie:... am 2 voblere daiwa de dat cadou de craciun si o gramada de reviste. In principiu pentru ...batrani.
ne bagam? ne bagam!MuskMd scrie:deci, domnilor, o dam drumul oficial ?
Pt aia cu vanzarile caritabile cred ca solutia este deschiderea unui alt topic in care propuneti persoanele pe care sa le ajutam, noi astia d epe aci punem ce e la vanzare, ala care cumpara posteaza o copie dupa documentul de plata in numele celui pe care il ajutam...fair enough ?
Cu donatiile direct, cand demaram ? .... sunt sigur ca pe la fiecare o sa se gaseasca si jucarii, haine sau alimente daca e cazul , si in mod cert, bani
Ce-i drept ii drept, si eu fac cadouri in afara ocaziilor dar daca tot vine sezonul bauturilor spirtoase e mai usor sa ne uitam in truse sa vedem ce-i mai util altora decat noua.old_radu scrie:...faina ideea cu cadoul , dar va anunt ca unii o practica mai tot timpul anului , nu doar in preajma sarbatorilor si sunt convins ca inafara de mine au primit / facut si altii cadouri
...multumesc si cu aceasta ocazie , celor care "m-au cadorisit".
...uite mai atent la "nick-ul" meugeppetto scrie:... am 2 voblere daiwa de dat cadou de craciun si o gramada de reviste. In principiu pentru ...batrani.![]()
![]()
...multam fain pentru oferta !geppetto scrie:... Radule, daca-mi dai adresa, un vobler pleaca la tine.
philiphito scrie:merci beaucoup indiene pentru dedicatie!!
ia de aici !!
http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE