MuskMd scrie:
Toata treaba e sa gasim chiar oamenii aia care au nevoie

Buna ideea ta cu vanzarea. Cine nu are ce vinde, poate dona in schimb.
Oameni sunt destui, noi sa fim sanatosi.

Cei mai multi sunt in mediu rural. Fac exceptie la puturosi, betivi si lepre. Chiar exista oameni cu probleme. Eu am ramas mut cand vedeam oameni fara membre si munceau mai bine decat un om normal. Multi dintre ei ne-ar da clasa in multe domenii.
Pe aia i-as ajuta din toata inima.
Optez intre acestia si aceia care sunt bolnavi si n-au bani sa se trateze. Sunt constient ca nu-i putem ajuta pe toti, insa acolo cat putem si cu ce putem.
Acum 4-5 ani am descoperit un copil. Era adoptat de o familie saraca. Fratele lui vitreg avea un handicap care pana la urma i-a curmat suferinta..
Acest copil avea 10 pe linie. M-a impresionat inteligenta lui si vorbele de "om mare". In timpul liber avea un hobby: SCRIA POEZII.
Se ruga de mine sa-l plimb cu motorul. Singura conditie a fost sa-mi zica macar o poezie scrisa de el.
Mi-a spus viata lui si a familiei lui, in POEZIE. Avea vreo 9ani. Invatatoarea i-a cules toate poeziile lui si incerca sa-i faca o carte. De atunci nu mai stiu mare lucru de el.
Faptul ca umbla in haine primite de la alti copii, manca el stie ce, m-a facut sa ma gandesc serios la "neegalitatile" dintre noi. Foarte putini ca ei.
Astfel de cazuri merita o sansa.
Poti cauta pe youtube clubul Silver Pistons din Ploiesti(club de motoristi satanisti si roakeri). Daca la altii se platea intrarea la festival cu 10-15ron, acestia au impus o singura regula si anume: "Cate o jucarie de persoana" . In asta consta intrarea la festival.
Dupa 3 zile de chefuri cu membrii din toata tara, adunam remorci cu jucarii si haine pentru copiii din orfelinate. Valea Screzii este doar una din locatiile unde clubul si-a pus amprenta.
O sa revin.