deltaic scrie:Index retete postate pana la data de 06.feb.2013
............
Mi-am facut curaj sa scriu lista in urma solicitarilor celor interesati de anumite retete.Sper ca facilitez astfel cautarea .
Multumesc!

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
deltaic scrie:Index retete postate pana la data de 06.feb.2013
............
Mi-am facut curaj sa scriu lista in urma solicitarilor celor interesati de anumite retete.Sper ca facilitez astfel cautarea .

Multumim maestre. Am salvat indexuldeltaic scrie:Index retete postate pana la data de 06.feb.2013
.............

ai uitat de ea si eu care credeam ca am pile la topic
 ai uitat de ea si eu care credeam ca am pile la topic  oricum,buna initiativa cu indexul
 oricum,buna initiativa cu indexul 

o reteta adevarata de papricas de vita. am mancat la Oradea prin '90-'91, arata ca o supa f. groasa, galuste, carne, picanta, un pic de verdeata. nu era rosie (de la ardei sau rosii). eu tot asociez cu gulas sa paprikas... dar poate ma insel.deltaic scrie:...Am niste obligatii de onorat si ma voi achita cu prima ocazie...

)
 )

Eu chiar mananc din cand in cand la gratar, in sange. Carne slaba si tandra.gsteph1968 scrie:partial off topic: o reteta din carne de cal stie cineva?