Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Edi , impreuna cu Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)si cu inca cativa prieteni cu care praznuim , iti uram tie si celor care vizioneaza acest topic >CRACIUN FERICIT !
-
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 08 Feb 2008, 18:47
- Localitate: Piatra Neamt,Villafranca di Verona(IT)
- Contact:
Re: Gastronomie si alte dichisuri
https://lh6.googleusercontent.com/lDIy8 ... 102-h140-p
La multi ani!
La multi ani!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 08 Feb 2008, 18:47
- Localitate: Piatra Neamt,Villafranca di Verona(IT)
- Contact:
Re: Gastronomie si alte dichisuri
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Ce-s alea?
Re: Gastronomie si alte dichisuri
sa moara Franta...trufe?!
-
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 08 Feb 2008, 18:47
- Localitate: Piatra Neamt,Villafranca di Verona(IT)
- Contact:
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Sunt trufe negre.Astea sunt mai dese decat cele albe dar se gasesc si albe,problema e sa cunosti locurile bine si un caine bun.Imi plac foarte mult pe paste si orez.Iata si una alba.
caricare immagini
caricare immagini
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Daca tot ne starniti ziceti si dvs.cum le pregatiti...M-am uitat odata lung chiar si la o sticla de ulei de masline cu trufe..
Am tot ezitat sa cumpar...sunt catziva oameni in jurull BV care vand "la DN" cu 100-200 euro/kg,depinde de masina in care calatoriti.
Nu am gustat,nu stiu nimic despre curatarea/prepararea lor dar ca gurmand as incerca orice e bun in viata asta..
Am inteles ca doar se rad,nu se prepara termic..Ok,se rad dupa ce se curata sau nu se curata?
Se spala sau nu se spala?
Multumim de orice "luminare"..
Am tot ezitat sa cumpar...sunt catziva oameni in jurull BV care vand "la DN" cu 100-200 euro/kg,depinde de masina in care calatoriti.
Nu am gustat,nu stiu nimic despre curatarea/prepararea lor dar ca gurmand as incerca orice e bun in viata asta..
Am inteles ca doar se rad,nu se prepara termic..Ok,se rad dupa ce se curata sau nu se curata?
Se spala sau nu se spala?
Multumim de orice "luminare"..
-
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 08 Feb 2008, 18:47
- Localitate: Piatra Neamt,Villafranca di Verona(IT)
- Contact:
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Pretul vad ca e ca pe aici in Italia(11-12euro 100g)sau chiar mai mari.De curatat eu le curat de pamant cu o perie dupa ce s-au uscat bine de pamant.nuke scrie:Daca tot ne starniti ziceti si dvs.cum le pregatiti...M-am uitat odata lung chiar si la o sticla de ulei de masline cu trufe..
Am tot ezitat sa cumpar...sunt catziva oameni in jurull BV care vand "la DN" cu 100-200 euro/kg,depinde de masina in care calatoriti.
Nu am gustat,nu stiu nimic despre curatarea/prepararea lor dar ca gurmand as incerca orice e bun in viata asta..
Am inteles ca doar se rad,nu se prepara termic..Ok,se rad dupa ce se curata sau nu se curata?
Se spala sau nu se spala?
Multumim de orice "luminare"..
Ca si mod de preparare nici eu nu le prepar termic ci le adaug rase in sosuri la sfarsitul prepararii lor,le adaug rase pe tot felul de paste,orez pt gust si miros.Acum depinde de gustul fiecaruia si poate experimenta.
Sper sa nu te superi daca te rog sa nu mi te mai adresezi cu dv. ca si asa ma simt batran la 49 de ani. si toate cele bune iti doresc.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"