"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Stiu,stiu,tu esti machoman de forum,si-mi dai 'ignore'...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Dece, si tu te crezi plin de umor?semlecangheorghe scrie:Sau nu ,lasa-l pe Tavibran sa se screme poate ii iese vreo poanta,desi nu prea cred..![]()
![]()
![]()

bicepsul meu femural este in stare sa te alerge pana ajungi cu un fizic de invidiat. Uite, i-a exemplu de la Adelin

Ma, dar Gerula asta a frant ceva inimi ....sunt p-aici cateva persoane care noaptea-n somn ii rostesc numele si se trezesc dimineata balta de tranpiratie... 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
[quote] La apelul lansat de Musca 13 pentru apele de munte cu tot ce contin ele, ati miscat vreun deget? /quote]
Da'ce musca13-14 o facut ceva balastierelor care distrug Muresul??Sau a alora care au golit Tautul??Te trezesti vorbind Tavibrane,da iesti pi linga,sau paralel ca sa zic asa..
Da'ce musca13-14 o facut ceva balastierelor care distrug Muresul??Sau a alora care au golit Tautul??Te trezesti vorbind Tavibrane,da iesti pi linga,sau paralel ca sa zic asa..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Poi tu la un moment dat imi ziceai ca te strici de ris dimineata ,cind citeai ce ii mai scriam terminatorului,tu cu minutza ta,scriai asta,rimembar??Hell scrie:Dece, si tu te crezi plin de umor?semlecangheorghe scrie:Sau nu ,lasa-l pe Tavibran sa se screme poate ii iese vreo poanta,desi nu prea cred..![]()
![]()
![]()
bicepsul meu femural este in stare sa te alerge pana ajungi cu un fizic de invidiat. Uite, i-a exemplu de la Adelin
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Hell scrie:Dece, si tu te crezi plin de umor?semlecangheorghe scrie:Sau nu ,lasa-l pe Tavibran sa se screme poate ii iese vreo poanta,desi nu prea cred..![]()
![]()
![]()
Bah de ce as fugi da o cantitate neglijabila ca tine...un bobirnac cu destele mele cit cremvustii si zbori mai ceva ca streamerel lu' Zsolt la Joca..

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Nu-i nimic rotofei, la vara iti arat ce poate.semlecangheorghe scrie:Nu ma 'nebuni,si io care credeam ca o parte il arunca cu probleme si restul fara probleme..Lanseta se impaca foarte bine cu firul, il arunca pe tot fara probleme.
Hmm,deci il arunca pi tot...fara probleme..poi daca il arunca ,inseamna ca nu-i mai bun,nu??Si matale ,vrei sa vinzi fir care nu-i bun??Iote brae la iel...![]()
![]()
![]()

Acum bag seama, tu centrezi, tu dai cu capul. Un fel de caporal la apelul de seara a bocancilor

Da da....asa este radeam. Si inca rad, doar ca acum rad cu tine

Ca sa imi dai bobarnacul ala trebuie sa ma prinzi rotofei

Relaxeazate, suntem aici sa ne distram, de aia ti-am dat ignor...am vazut ca la tine e ceva personal.tavistan scrie:Hai zi ca pentru asta n-ai putea sa te banezi singur!Adelin scrie:...
Tu ai ceva de spus sau borasti p-aci dejaba?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
asta este josnic, chiar si din partea unuia ca tine!semlecangheorghe scrie:La apelul lansat de Musca 13 pentru apele de munte cu tot ce contin ele, ati miscat vreun deget? /quote]
Pai ce vrei ma, sa vin io sa-ti fac ordine-n ograda la tine????