"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
TNR e bestial 

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- semlecangheorghe
- veteran
Iubita me, eu te astept
Cu muschiu' scos si par pe piept
Si ca sa vezi ca te iubesc
Pe poarta ta mai iscalesc
DUNITRUUU!DUNITRUUU!DUNITRU!!DU-DU-DUDU-DUDUDU-DUNITRUU!
Versuri de la: http://www.versuri.ro/
Dunitre,faina melodie ti-au dedicat astia de la 'Fara zahar'...
http://www.youtube.com/watch?v=SwS8eQ_lff8

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.

slabut si derutabil... ,
acu... io pi poarta cu´i ma iscaliesc ?

asta..cu aspectu-i rautate si nu cred ca ne caracterizeaza, pescari fiind.
poate doar pulutzele sa ne deosebeasca pe categorii : ul, medium, hevy etc.... de fly nu stiu ...dar vazand aici, ca argument, multe exemple cu cu femei pescuind la flay cred ca si pizda poa' sa fie #6,#8,#...etc
cine joaca mah ,rapala fishing ?
ala-i ultimul nivel.
momentul cand te lasi
poate doar pulutzele sa ne deosebeasca pe categorii : ul, medium, hevy etc.... de fly nu stiu ...dar vazand aici, ca argument, multe exemple cu cu femei pescuind la flay cred ca si pizda poa' sa fie #6,#8,#...etc

cred ca ultimul "nivel" e pescuitul virtualTavi scrie:Absolut de acord, de-aia si apreciez la Adelin interesul pentru fly. S-a maturizat ca pescar, e timpul sa treaca la ultimul nivel in pescuit.

cine joaca mah ,rapala fishing ?

ala-i ultimul nivel.
momentul cand te lasi

...hai ma Dumitre ca m-am mai facut intre timp, am pus pe mine numa calitate...da pot sa jur ca tu nu ai barbatia sa ne pui o poza cu tine la chiloti...asa sa ne mai delectam, ca tot e iarna, pesti canci...hai, ca daca tot te mananca la fizic, inseamna ca ai tu ceva as in maneca.bradypus scrie:Adelin e baiat mishto ... si tine la gluma... , mie imi place de el... ioti ia .... , ptiu nu fi diochi... ca-i mai lat in solduri ca in umeri..

...de Hell nu zic nimic, ca i se citeste constitutia prin izmenele largi de fly...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ultimul nivel e cand te joci cu pisica si o fugaresti cu un jig prin curte...rine scrie:asta..cu aspectu-i rautate si nu cred ca ne caracterizeaza, pescari fiind.
poate doar pulutzele sa ne deosebeasca pe categorii : ul, medium, hevy etc.... de fly nu stiu ...dar vazand aici, ca argument, multe exemple cu cu femei pescuind la flay cred ca si pizda poa' sa fie #6,#8,#...etc![]()
cred ca ultimul "nivel" e pescuitul virtualTavi scrie:Absolut de acord, de-aia si apreciez la Adelin interesul pentru fly. S-a maturizat ca pescar, e timpul sa treaca la ultimul nivel in pescuit.![]()
cine joaca mah ,rapala fishing ?![]()
ala-i ultimul nivel.
momentul cand te lasi

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ce sadic esti bre Adeline
Sa o vezi ce misto alearga dupa pene
Oricum, asaaaaa, ca de la categoria patura pe post de vela la categoria pana...ai cladit corpul nu gluma
Bravo, pun pariu ca te poti sa te ti de barca mai bine acum

Sa o vezi ce misto alearga dupa pene

Oricum, asaaaaa, ca de la categoria patura pe post de vela la categoria pana...ai cladit corpul nu gluma

Bravo, pun pariu ca te poti sa te ti de barca mai bine acum

DH sau SH ?rine scrie: cred ca si pizda poa' sa fie #6,#8,#...