orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
paul
- Moderator

-
oby 1 scrie:eu voi fi pe balta deci o voi respecta

Pe care balta?
Am inteles ca Earth Hour va fi undeva seara pe la ora 8 sau 9 seara. Te antrenezi pentru Sarulesti la salau?

-
Fario_nebunu
- veteran

Sunt curios cum o sa joace Romania cu Serbia la Constanta o repriza pe intuneric? Chiar daca le dai minge nu rosie (ca atunci cand ninge) ci fosforescenta si pui fosfor si pe barele portilor si pe liniile de var din teren, tot nu e suficient. Ar trebui sa fie fosfor si pe tricourile jucatorilor, pe ghete, apoi si cartonasele ar trebui fosforizate. Ah, sa nu uit: si arbitrul trebuie dat prin aceeasi substanta altfel risca sa fie inghiontit sau lovit cu mingea "din intamplare".
-
paul
- Moderator

-
Pai pui intr-un aruncator de flacari (genul de aruncator cu napalm) fosfor si dai cu el de jur imprejur

-
seve
- senior

-
sau poti stinge lumina (la tine acasa) inainte de meci sau dupa meci. sau cel mai bine mergi la meci! hai tricolorii!
-
Sebicu
- utilizator constant

dan bobei scrie:Cred ca se suprapune cu meciul, deci nici o sansa. Sorry!
Puteti sa va adunati mai multi prieteni in fata unui singur televizor, cu lumina stinsa si cu ceva beri pe langa voi

. Astfel la fiecare acasa o sa fie lumina stinsa si nu pierdeti nici meciul. In plus mai petreceti ceva timp impreuna, mai schimati o vorba, o impresie... Nu sun interesat de fotbal absolut deloc, nu ma uit la meciuri, dar ma gandesc ca asta ar fi o varianta de compromis rezonabila si fara mari sacrificii, poate chiar placuta...
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
-
p5ih0
- veteran

-
pana la urma la ce ora e eatrh hour?

-
alexc
- utilizator constant

Sebicu scrie:dan bobei scrie:Cred ca se suprapune cu meciul, deci nici o sansa. Sorry!
Puteti sa va adunati mai multi prieteni in fata unui singur televizor, cu lumina stinsa si cu ceva beri pe langa voi

. Astfel la fiecare acasa o sa fie lumina stinsa si nu pierdeti nici meciul. In plus mai petreceti ceva timp impreuna, mai schimati o vorba, o impresie... Nu sun interesat de fotbal absolut deloc, nu ma uit la meciuri, dar ma gandesc ca asta ar fi o varianta de compromis rezonabila si fara mari sacrificii, poate chiar placuta...
Sau putem sa ne uitam la meci cu lumanarea

Apropo am vrut sa iau bilete la meci impreuna cu niste prieteni si le-am ratat...am inteles ca pe la 12 ziua se dadusera toate. Ne-au ramas bisnitarii...