Nationalism: Doctrină politică bazată pe apărarea (uneori exagerată) a drepturilor și aspirațiilor naționale. / Atitudine care are în vedere, în primul rând, apărarea drepturilor și aspirațiilor naționale (însoțite, în anumite împrejurări, și de xenofobie). / Ideologie și politică care urmărește întreținerea izolării și ațâțarea neîncrederii și urii între diferite naționalități. ♦ Tendință de a aprecia exclusiv și exagerat tot ceea ce aparține propriei națiuni.T.Adrian scrie:Ar fi si mai misto sa dati si voi dovada de putin bun simt. Daca nici nationalisti nu mai sunteti unii din voi lasati-ne linistiti in tarisoara noastra.puland scrie:Ar fi misto un Duster cu gratar de mici incorporat pe gaz si boxe mari cu 10 giga de manele aftermarket ca lu domnu presadinte haules
De ce se duce totul de rapa?Tocmai pentru ca noi vedem toate lucrurile negative dar aproape nimeni nu face ceva sa corecteze problema sau ca sa dau si cu exemplu, unii prefera sa isi ia rebuturile aruncate de altii si sa se dea cocosi ca au si ei Mertan (da nu se gandesc cati bani se duc pe partea de impozit pe motoarele alea imense, casco, asigurari, revizii, service, etc).
PS: Eu mi-as lua Duster !
Daca as fi nationalist din asta mi-as lua fix mertan din ala de neam prost. (si i-as schimba sigla cu una de marca romaneasca). Motor mare, consum mare, asigurare, revizie, service etc. scumpe. Remuneratie mica. Un nationalist ar trebui sa contribuie cat mai mult la bunastarea tarii lui. Impozitele pe care le plateste sa fie cat mai mari ca sa ajute statul (saracu) si biserica (saraca) lui sa ajunga ca soarele sfant de pe cer. Sa creeze locuri de munca pentru conationali (sti) in service-uri si agentii de asigurare. Sa moara de ciuda toate natiile vecine -dusmanii- cand vad cat de bogat si frumos e statul si cat de cu sarg contribuie cetatenii lui la bunastarea acestuia.
Dar cum nici nationalist nu sunt, ma lasa rece bunastarea statului si imi cumpar ce imi place mie. Pentru ca ma consider indreptatit sa fac ce vreau cu banii mei.