Cum să te comporți în caz de masacru islamic

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori


Avatar utilizator
costica_fishing
veteran
veteran
Mesaje: 2092
Membru din: 21 Mai 2004, 11:45
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de costica_fishing » 09 Ian 2015, 13:07

Mda.....mistocareala! Ceea ce dovedeste si Europa ca stie sa faca.
In topul mistocarelii insa, Romania nu cred sa aiba egal in Europa.

Problema insa este cat se poate de serioasa la nivel european.

Dupa cum zicea un mare maiastru al pescuitului cu ....inimioare roz pe vobler :) , dupa 50 de ani de baut bere cu telecomanda in mana in fata televizorului, Europa nu mai poate avea nici o reactie in fata unor probleme concrete si urgente.

Nu suntem obisnuiti/amtrenati sa facem nimic, ci doar sa respectam niste reguli, multe din ele tembele si facute fara o mare aplicabilitate practica.

Toata politia si serviciile secrete ale Frantei, printre cele mai inarmate tari din lume, dotata cu bomba atomica, fosta detinatoare a unui imperiu, tara care acum 200 de ani a pus in *** toata Europa (si a murit de frig in Rusia :D , desigur asta s-a intamplat altora, si mai inarmati, acum 60 de ani. Evident ca nu se invata nimic din greseli),
de 2 zile nu e instare sa prinda 2 tembeli care s-au sculat cu fata la cearceaf intr-o zi si, cand sa se stearga undeva cu un ziar, au observat ca are niste ....desene care nu le plac.

Toata tara canta "Je suis Charlie". Si cu asta ce-am facut?

Daca ne loveste o treaba de asta pe noi, ca tara, impusca astia juma de bucuresti pana sa iasa din garnizoana armata.

S-a dovedit din plin cu ocazia prabusirii elicopterului ala in lacul Mamaia. Au venit niste .....pansati cu o barca cu motor outboard, dar nu l-au putut porni, fiindca "au uitat cheia acasa". Nu or fi avut niciodata curiozitatea sa puna o sarma in loc de "cheia aia"? sa vada ca merge bine-merci.
Eu cred ca nici nu s-au uitat vreodata la ea, sa vada ca mirobolanta "cheie" e un **** de saiba de plastic. Pui o sarma sau o agrafa din parul nevestii si merge bine-merci motorul.
Tembeli!

Suntem complet inadaptati si societatea se straduieste sa ne faca si mai inadaptati.
Suntem incurajati sa stam in fata teveului, calculatorului, facebook, rahat. Sa comandam pizza de acasa, ca sa nu plecam de timpiti prin oras.
Daca plecam insa de acasa, suntem incurajati sa mergem la mall, ca sa ne cheltuim tot salariul, eventual si pe ala de pe urmatoarele luni. Asta ca sa fim cuminti, si a doua zi dimineata sa mergem la munca, sa acoperim la loc cardul de credit.

In timpul asta, niste baieti destepti fura cam 50% din tot ce platim noi ca taxe si impozite, care, daca te uiti pe fluturasul de salariu, sunt cam jumate din cat, de fapt, castigi tu intr-o luna.
Si acum ne miram ca s-a furat tot, s-a privatizat tot, si ca toata clasa politica a facut spagi de milioane de EUR. In dosarul Microsoft - spagi de 10 mil EUR pe an. In EADS....nici nu se poate calcula. Alina Bica, procuror sef DIICOT, serviciu care ar trebui sa previna criminalitatea transfrontaliera si terorismul, adica fix ala care trebuie sa intervina in situatii din astea) semna sa se plateasca o despagubiri umflate cu 60 de milioane de EUR unui....neica nimeni. Si dupa aia se ducea la Paris, cu nevasta aluia de dadea spaga si scotea grosul din despagubirile astea si isi cumparau .....posete. Si presedintele tarii ne zice "de ce se fac publice asemenea poze. Sa fie investigate serviciile secrete pentru ca au urmarit-o pe Bica si pe Udrea".

Toate astea in timp ce noi stam si butonam telecomanda, band bere la pet in fata teveului si facand mici vara, in spatele blocului.....

Ce valori promoveaza religiile?

Ce valori promoveaza popii nostrii?

De ce e biserica intre institutiile in care romanii au cea mai mare incredere?
near the beer

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de SF » 09 Ian 2015, 16:39

O zic de multa vreme , traim aiurea in Europa !

Ca societate , astia de ne credem avansati santem exact invers , mai neajutorati ca niciodata !

Acuma atentatu asta islamic io il vad corect , sa mor io daca nu ! Stiu , pentru niste caricaturi .....insa SUA o intrat in Irak cautand ceva ce stiau ca nu exista , si miile de morti nevinovati a lor se pare ca nu conteaza la sensibila societate occidentala , pro drepturi si libertati insa atat de imbecilizata incat nu vede 2 pasi inainte .pe toti dracii ,de ce nu-i scot pe toti islamistii afara ?, ei , sare presa si televiziunea pe tine , esti contra drepturilor , adios electorat , nu mai ajungi la ciolan , asa ca permitem tot , numa sa punem mana pe tata vacii .
Cel mai mult ma distreaza aia mandrii ca-s inca o caramida in zid si se poarta exact cum se asteapta sistemu , sa-i zicem .

Is al naibii de curios cum ar reactiona societatea asta vestica daca ar ploua bombe vreo saptamana ca-n Siria sau Irak , societate cu membrii care suna panicati la politie daca cade netu , unde daca moare vreo rubedenie merge lumea la psiholog si primeste concediu medical pentru depresie , is curios cum ar reactiona daca ar ploua bombe , alea de le vedem la stiri .

Anu trecut sau acu doi ani in Spania o avut loc un accident feroviar . Rudele victimelor au avut parte de ajutor psihologic , iar psihologi au avut parte de ajutor psihologic la randu lor deorece au ramas marcati de ...durerea rudelor celor morti :shock: , pana in punctu in care au avut nevoie de ajutor . De la un accident de tren . Ce nsiba s-ar intampla daca ar cadea bombe , pentru ca societatea asta sta impasibila la cina si se ghiftuieste cu mancare in timp ce undeva moare lumea intr-un conflict pornit sau cu sprijinu sefului de stat de schimb , in numele libertatii , drepturilor , etc.cand scopu real ii mai clar , sa te faci cu resursele unei tarii , montezi un guvern bananier care-ti baga banu in buzunar (studiati cazu , de unde vine "tara bananiera") , de regula ies niste dictatori feroce (vezi Guinea Ecuatorial ) ,adevarati bolnavi mintali care-si vand tara ca sa-si vada paranoia implinita , de a fi sefu al mare .

Asa ca .....actiunea acestor teroristi chiar ii in pas cu epoca , si oricum , in aceasta civilizata lume au avut loc crime pe acelasi nivel , vedeti "i don't like monday " :wink:

rine
veteran
veteran
Mesaje: 2819
Membru din: 25 Apr 2009, 21:29

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de rine » 09 Ian 2015, 20:23

cum sa te(ne) comporti (am) dupa mai multe masacre islamice;
istoria (popoarelor mai avansate si mai civilizate )este plina de exemple ..
mai la indemana din wikipedia.....

Holocaust (din greacă ὁλόκαυστον (holókauston): holos, "complet" și kaustos, "ars"), (în ebraică: Hașoa השואה, în idiș: Hurben חורבן), este un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, de toate vârstele, marea lor majoritate din Europa,

ce ? la islamisti ,n-o fonctiona?! :twisted:

Avatar utilizator
anem
veteran
veteran
Mesaje: 3046
Membru din: 30 Mar 2006, 11:54
Localitate: carpi

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de anem » 10 Ian 2015, 06:36

Costica si SF ... de-o fi sa ne-ntalnim vreodata pe vreo apa berea o cumpar eu :respekt:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kleniacul
veteran
veteran
Mesaje: 1221
Membru din: 20 Ian 2011, 22:45
Localitate: bucuresti localitate înfrăţită cu Cernobîl

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de kleniacul » 10 Ian 2015, 09:10

Eu am vazut in Parlament cum parlamentarii fac desene despre Mahomed,cred ca ati vazut si voi lucrul asta.Chiar si cei ce stau pe tableta descarca bancuri la adresa Profetului, slavit fie-i numele.Se aude Al-qaida?


geppetto
veteran
veteran
Mesaje: 1699
Membru din: 18 Noi 2007, 22:47
Localitate: constanta
Contact:

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de geppetto » 10 Ian 2015, 10:55

Acum ceva vreme am luat cu autostopul două turiste nemțoaice de la Constanța la București. Ambele bolnave de multikulti ca Petre Țuțea de fundamentalism ortodox. Că „trebuie să învățăm unii de la alții”, că „de ce să judecăm oamenii după aparențe! suntem consternate că ne-a spus o femeie să ne păzim bagajele dacă vedem țigani!” „noi nu mâncăm carne că bietele animale suferă” etc.

A fost destul de amuzant.

Alea două mimoze tâmpe, la fel ca și tinerii ăștia occidentali din dreapta imaginii de mai jos, sunt rezultatul culturii occidentale.
Imagine

Ăștia au ajuns așa rupți de realitate prin mass media, prin politică, prin ONG-uri.

Pe de altă parte, există prea mult respect pentru religie. Pentru religie în general. Cu toate că în Occident religia a evoluat în ceva benign care-i folosește doar clerului ca să trăiască bine pe spinarea naivilor (cum e și islamul în Dobrogea, unde lumea e pașnică, mergem la băut, mâncăm porc, ne înjurăm de dumnezei etc.), în zonele de unde vin sălbaticii autoritatea religioasă încă omoară oameni.

Am mai observat încă ceva în ultima vreme: Andrei Pleșu, Cristian Tudor Popescu și alții ca ei care țin să adauge la condamnarea evenimentului recent „dar nici ăia nu trebuiau să deseneze”, pot să vină să mă pupe în centrul curului. Lucrul care ar trebui să se întâmple ar fi ca la fiecare colț de stradă să apară caricatura lui Mahomed. Să se obișnuiască cu ideea.

Avatar utilizator
costica_fishing
veteran
veteran
Mesaje: 2092
Membru din: 21 Mai 2004, 11:45
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de costica_fishing » 10 Ian 2015, 11:44

Un baiat care are talent la scris si pe care il citesc cu placere la cafea, in loc de ziar:

http://www.piticigratis.com/
near the beer

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3581
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: Cum să te comporți în caz de masacru islamic

Mesaj de SF » 10 Ian 2015, 21:07

Geppeto ,cleru in Occident incepe sa o suga tot mai mult , si mai mult :wink:
Puterea bisericii scade mai repede decat se crede :!:
Cu exceptia subnormalilor , cred ca in max 100 de ani omenirea ramane fara religii , posibil cu credinta ,insa odata deslusita treaba ,ramane fara efect .
Nu vreau sa ajung ziua in care omul va fi redus ,sau adus ,mai corect , la adevarata lui ....valoare .
Un organism care ii dispus la ......cat :?: , pentru propria viata :wink:

Sa fim sinceri ,ce societate ii aia care face posibil ca unele persoane sa traiasca din caricaturi despre religia altora :wink:

Incercati care vreti in Romania , sa faceti bani pe seama caricaturilor contra altor religii :wink: Chiar se poate trai din asta .....se pare ca in Franta da :!:

Scrie răspuns