Constructii verificari preturi (pls help)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Constructii verificari preturi (pls help)
Uite ce e:
ma poate ajuta careva cu niste estimari/mp la urmatoarele manopere?
-shape
-zugraveli
-gletuiri
-tavane de gips carton
MS anticipat.
-shape
-zugraveli
-gletuiri
-tavane de gips carton
MS anticipat.
ceva de genul am facut eu la un apartament in Timisoara, am lucart doar la dormitor si sufragerie. cred ca foarte mult conteaza orasul(marimea lui=cerere mare=multi tapari) si cat este de munca. daca ai reusi mai multe detalii iti pot spune mai multe avand in vedere ca m-am interesat vreo 5 luni inainte sa ma apuc de treaba.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- veteran
Re: Constructii verificari preturi (pls help)
Incerc eu dar preturile pot fi doar imformative ....eu mi-am facut apartamentul de 3 camere total....si am platit:Irod scrie:Uite ce e:
-shape
-zugraveli
-gletuiri
-tavane de gips carton
MS anticipat.
-sape-12 ron/m
-zugraveli-6ron
-gleturi 7ron/m
-tavane nu am facut dar cam 12-14ron/m
am platit manopera la tot ce am facut in casa -1200euro si baietii au terminat in 3 saptamini.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
shape stiu ca se pune pt parchet melaminat si eu am pus sub el polistiren extrudat(nu stiu daca termenul este corect) este putin mai scump dar cica nu ar face valuri parchetul.nu stiu exact pretul per metru patrat deoarece la mine am dat tot jos pana la caramida si a incarcat cu material ca peretele sa fie drept, a pus tavan fals,ink un perete fals ca era semi-decomandat,gletuit tot tacamu 1500 de euro 3 saptamani dar a fost un singur om
Daca ai facut tot apartamentul la doua camere ai iesit bine. Podeaua laminata face valuri daca nu are lasat spatiu de dilatare.BygDaddy scrie:shape stiu ca se pune pt parchet melaminat si eu am pus sub el polistiren extrudat(nu stiu daca termenul este corect) este putin mai scump dar cica nu ar face valuri parchetul.nu stiu exact pretul per metru patrat deoarece la mine am dat tot jos pana la caramida si a incarcat cu material ca peretele sa fie drept, a pus tavan fals,ink un perete fals ca era semi-decomandat,gletuit tot tacamu 1500 de euro 3 saptamani dar a fost un singur om
Sfatul meu ar fi sa renunti la glet si mai bine dai un strat de tinci pt a indrepta peretii. In tinci sau glet poti sa bagi plasa de fibra de sticla, densitate 125-145g/mp daca ai pereti fisurati
Preturile difera in functie de localitate, cat e de munca si nu in ultimul rand de arta negocierii

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
ia baga si un ochi aici si vezi ce mai spun si altii
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 85040.html
oricum,preturile difera de la oras la altul,asa ca ............
si nu te speria de manopere,defapt de preturile lor,au crescut anul acesta foarte mult si vor creste in continuare
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 85040.html
oricum,preturile difera de la oras la altul,asa ca ............
si nu te speria de manopere,defapt de preturile lor,au crescut anul acesta foarte mult si vor creste in continuare
pretul difera si foarte mult si de omul cu care te tocmesti.si nu intotdeauna preturile mari inseamana si meseriasi. sa se inteleaga io la apartament numai 2 camere am facut deoarece bucataria si baia le-am renovat cu acelasi baiat in urma cu 2 ani. tipul de care vorbesc munceste de pe la vreo 14 ani si acum este student la constructii iar lucrarea care mi-a facut-o am vorbit cu alti muncitori si ieseam dublu la pret(numai manopera). nu am reusit sa dau de el la telefon ca iti spuneam exact cat este manopera in Timisoara pt ce ai notat tu mai sus dar o sa revin cu un mesaj
preturi orientative arad, meseriasi pt care garantez
glet(tinci) + finisaj + dat lavabil ~ 25.00ron/mp
tavan gips carton+ finisaj + lavabil ~ 25.00 ron/mp
sapa 10-18 ron/mp
podea laminata 12 ron/mp
gresie faianta 20-40 ron/mp, in functie de ce este de facut

glet(tinci) + finisaj + dat lavabil ~ 25.00ron/mp
tavan gips carton+ finisaj + lavabil ~ 25.00 ron/mp
sapa 10-18 ron/mp
podea laminata 12 ron/mp
gresie faianta 20-40 ron/mp, in functie de ce este de facut
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
tencuiala 13-15ron
shapa + parchet 30ron
lavabila 5ron
1 mana glet 8ron
2 maini glet + slefuit 13ron
tavan cu profile si lavabila 10 euro
usa interior 25 euro
preturile sunt per metru patrat si sunt orientative putand creste in functie de ce mai este necesar
shapa + parchet 30ron
lavabila 5ron
1 mana glet 8ron
2 maini glet + slefuit 13ron
tavan cu profile si lavabila 10 euro
usa interior 25 euro
preturile sunt per metru patrat si sunt orientative putand creste in functie de ce mai este necesar