Cine ma poate ajuta din Cluj?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cine ma poate ajuta din Cluj?
Am nevoie de ajutor in urmatoarea "problema": vreau sa cumpar niste pesti de acvariu din Cluj de la un magazin (Nevertebrate.ro) dar ei trimit prin curier si nu m-as risca pentru ca durata transportului e prea mare. Asadar, am nevoie de o persoana care se poate deplasa la ei la magazin, lua pachetul si il poate pune la o cursa directa (micobuz/autocar) spre Brasov (sa ajunga aici seara). Transportul in platesc eu la destinatie, pestii o sa-i platesc in avans si o sa-i rog pe cei de la magazin sa fie bine ambalati.
PS: daca persoana respectiva e si acvarist, cu atat mai bine
Multam'
PS: daca persoana respectiva e si acvarist, cu atat mai bine
Multam'
Re: Cine ma poate ajuta din Cluj?
Inca nu. Am vreo 2 variante, dar e cam complicata treaba: singurul autocar care face cursa asta ajunge la Bv la 02,30. Daca as sti ca ajung pestii ok, as alege varianta curieratului.
Daca raspundeai in timp util......
Aveam un coleg in cluj si venea glont spre bucuresti
Acum nu mai e valabila oferta
Aveam un coleg in cluj si venea glont spre bucuresti
Acum nu mai e valabila oferta
pescar particular
Multumesc Viorel dar oricum era prea devreme. Pestii intra in stocul magazinului abia marti noaptea, iar de miercuri de la prima ora se pot expedia. Pentru miercuri e buba. 

La ce dai cu ei? 

Ar putea cineva sa ma ajute in data de 16 (miercurea viitoare), sa ia pestii de la magazin si sa-i puna la un tren care pleaca de la Cluj la ora 15? Contra cost. 

saut!
da-mi un pm cu numarul tau de telefon......inca nu stiu sigur ce fac miercuri....dar cred ca pot sa te ajut.
da-mi un pm cu numarul tau de telefon......inca nu stiu sigur ce fac miercuri....dar cred ca pot sa te ajut.
Aceeasi rugaminte pentru maine, 06 august.