mesajul era scris intr-un anumit stil specific si era prea direct in conditiile in care nu am interactionat pana acum, avand in vedere ca majoritatea utilizatoruilor acestui forum dau totusi dovada de bun simt mi s-a parut suspecta abordarea facuta.rine scrie:dapjohnnybravo scrie:
@rine, am o vaga impresie ca acel mesaj nu-ti apartine si ca altcineva ti-a folosit contul, raspunsul la intrebare il gasesti in anuntul facut.![]()
cum de ti-ai dat seama![]()
un prieten care n-are cont aici dar urmareste forumul ( la recomandarea mea) a prins leptop-ul nesupraveghet cand eram logat si a avut momentul lui de glorie in urma mai multor beri.
acum ,nu ca sunt in dezacord total cu el in ceea ce priveste pe brady..( omul asta are simpatizanti de unde nu te astepti)dar io nu foloseam cuvintul ala urat care-i cenzurat aici;
foloseam cuvantul ala "gustos" si care nu-i cenzurat;de ce pizda mea.....![]()
restul postarii despre moderatori si ce fac ei nu-mi apartin...
datorez scuze
![]()
p.s. cum ti-ai dat seama ?
@all, clonele nu sunt permise, exceptie cele acceptate de admin dar, atentie la "cazier", banarea initiala nu cred ca s-a facut din greseala

daca mai pot ajuta pe cineva, asta vis-a-vis de intentia acestui topic, va ajut cu placere
altfel puteti sa va desfasurati pe Arena.