Boxerul . Un caine cu suflet urias .

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Mar 2011, 22:13

Bai , .... as scrie mult .... si nu stiu cu ce sa-ncep .

Zair al meu are probleme mari . Probleme ivite absolut ,, instant " , probleme cu coloana . Mai exact , ceea ce doctorii numesc , ,, ciucuri pe coloana " .
De la un comportament absolut normal , de la locomotie ireprosabila , in ultimele trei zile asist disperat si neputincios la agonia lui . Poate exagerez , poate nu-i chiar agonie . Insa este evident faptul ca se misca foarte greu , cu eforturi isi controleaza trenul inferior , etc, etc .

Nu scriu asta sa va impresionez , scriu in atentia celor ce au deja sau isi doresc boxeri . Asta se pare ca e problema lor . Coloana vertebrala !

E nasol , nene , sa cresti un caine atatia ani , sa dea ce-i mai bun in el , sa fie devotat pana la extrem cu tine si cu intreaga familie , ba sa fie chiar dispus sa moara pentru stapani , .... si sa vina momentul la care simti ca trebuie sa raspunzi la intreg acest devotament , si sa constati disperat ca nu ai ce face . Te uiti in ochii lui , se uita-n ochii tai , ambii intelegeti ...... ce-i de neanteles , si parca tot cainele-i mai rational si resemnat decat omul . Pffffffffffffffffff !

Ca dracu' , la radiografie , astazi , am descoperit ca are coloana ,, varza " . Ca tratament .... nimic sigur , nimic operabil , .... nimic concret . Si ,, bomboana de pe coliva " a fost un ... obiect ciudat de cam 7 cm ... in stomac ! Imi venea sa-l strang de gat pe ,, tampitul meu personal " ! De cand dracu' tine chestia aia-n el si ce-o fi ? Astia , doctorii , deja faceau scenarii : ,, il operam azi , maine , sau cel ai tarziu Sambata " . Pana a venit unu' mai cu capu' pe umeri de mi-a adus la loc pamantul sub picioare : ,, Domle , daca are apetitul normal , daca nu-l deranjaza vizibil , ce rost are sa-l ,, deschidem " ? . Chestia aia e ..... a lui ! :lol: O lasam acolo si ne ocupam de ceea ce este prioritar : coloana . "

Deci , domnilor , daca aveti nevoie de un suflet urias pret de cativa ani prin preajma dvs , ..... boxer sa fie !!! Dar nu uitati vreodata ca are si el problemele lui . Specifice rasei .

p.s. Sunt .... terminat !!! :cry: :cry: :cry:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 03 Mar 2011, 22:15

Iarasi rog moderatorii sa curete din acest topic tot ce-i ,, non boxer " . Inclusiv postarea asta , inclusiv citatele din postarile OFF. Va rog .

Va multumesc mult .

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 03 Mar 2011, 23:12

multa sanatate lui Zair si sa va dea Dumnezeu voua (familiei) puterea de a trece cat mai bine prin aceasta incercare.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Mar 2011, 23:16

Pictore,
imi pare nespus de rau pt ceea ce induri si prin ceea ce trebuie sa treci, tu si prietenul tau Zair.
te inteleg perfect fiindca si eu am trecut printr-un asemenea moment cand de sarbatori am aflat ca Bracul meu este bolnav de inima si poate muri in orice clipa - imi venea sa omor pe doctorita pt ce sarbatori mi-a facut, dar ................prefer sa ma bucur in fiecare zi de prezenta prietenului meu, atat cat va mai fi - nu vreau sa ma gandesc mai departe, prezentul este suficient.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 04 Mar 2011, 23:22

E grav . E nasol . E poate .... la capat . Suntem ,, varza " . E dincolo de cuvinte . Numai despre privirea lui daca as putea sa va scriu ..........

Zair , cel mai bun caine al tuturor timpurilor , un suflet urias , ,, prizonier " intr-un trup necuvantator ...........

Mersi domnilor , celor ce ne intelegeti ..... :( :( :(
adiwolf scrie:Pictore,
imi pare nespus de rau pt ceea ce induri si prin ceea ce trebuie sa treci, tu si prietenul tau Zair.
Zair , .... fratele meu , copilul meu , prietenul meu , de multe ori .... chiar echilibrul meu , ....... etc ........

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Mar 2011, 23:29

stiu.
:cry: :cry: :cry:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 04 Mar 2011, 23:34

Ati putea crede ca ne consolam cu Pogo care are doar 5 ani . Ei bine , Pogo nu face decat sa sublinieze drama in sine . E agitat , nelinistit , se straduie sa-l ridice pe tac-su de jos , ne intreaba din priviri si scancete ..... ,, ce dracu' se-ntampla cu Mosu' ? " , parca stie ca urmeaza o nenorocire .

Mereu am crezut ca mai bun ca un boxer sunt .... doi boxeri ! Ei bine , momentul asta , incarcatura emotionala ...... ma face sa vad lucrurile altfel .

Spuneam de curand ca noi , oamenii , avem ratiunea care na ,, ajuta " sa depasim asemenea momente . Greu , dar le depasim . Cum sa ma ,, lupt " eu acum intre rational si privirile lui Zair care cauta la mine .... speranta , cum ma voi putea impaca cu drama prin care va trece Pogo , in conditiile in care Zair este ...... universul lui existential ???????

Pogo , alt boxer , ..... alt suflet urias !

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 05 Mar 2011, 00:04

hai sa ne pastram putin calmul, desi e foarte greu in asemenea momente...
poate ne vedem miine si iti zic ce e de facut...doar stii in ce situatie era a mea. una peste alta, daca te lasi coplesit de deznadejde nu-l ajuti.
si nu in ultimul rind...asculta de sfatul lupului. atit cit mai are de trait(eu zic ca mult) bucura-te de fiecare moment alaturi de el.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 05 Mar 2011, 05:53

Mihai, stii ca nu ma pricep la vorbe mari, insa vreau sa spun si eu vreo doua.
Ca unul care a trecut prin cateva experiente asemanatoare, inteleg perfect deznadejdea prin care treci. Din nefericire, cainii, ca si oamenii sufera de aceleasi boli si au , raportat la existenta lor, aceleasi slabiciuni ale sanatatii si ale varstei, care se accentueaza mai mult sau mai putin , in functie de cum si-au trait viata. In afara de durerea pe care o simtim in eventualitatea despartirii definitive de prietenul nostru bun, cel mai greu este sa-i sustii privirea care cauta ajutor la tine, asa cum a facut-o toata viata, tu de fapt controlandu-i complet existenta, incepand cu hrana si apa, terminand cu plimbatul si mersul la fete. El stie, in mintea lui de caine, ca tu ai sa rezolvi si problema asta pentru ca asa e construita lumea lui. De aceea , indiferent cum se va termina aventura lui Zair in viata, daca tu-i vei fii alaturi, el va fii impacat si linistit !
In ceea ce-l priveste pe Pogo, cred ca poti sta linistit. Va suferi cumplit, il va cauta disperat prin casa si pe-afara, dar , ca si la Zair, universul vietii lui se invarte in jurul tau. Zair este un camarad exceptional(eventual fratele mai mare)pentru el, alaturi de care orbiteaza in jurul tau. Daca Doamne fereste, Moshu pleaca dintre noi, o sa vezi ca in echipajul pe care il reprezinta familia voastra si al carui capitan esti tu, Pogo va ocupa deliberat si responsabil locul lasat liber de Zair si va deveni in mod natural, noul secund. Din nefericire, probabil ca se va schimba si va deveni mult mai serios si probabil mult mai protector fata de membrii familiei, copiind mult din comportamentul lui Zair.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Mar 2011, 14:55

... :(

Scrie răspuns