bors pescaresc numai cu pastruga si lin
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
bors pescaresc numai cu pastruga si lin
Ati vazut ultima emisiune a lui Tibanu in care spunea ca borsul de peste fara pastruga si lin nu-i bors?Si apoi ca sa exemplifice treaba asta cei patru obezi din emisiune au aratat cam cum se infuleca respectiva specialitate culinara.Din cate stiam ultima data astea doua specii sunt protejate.Oricum e o emisiune foarte educativa pentru tinerii privitori.
Re: bors pescaresc numai cu pastruga si lin
e o emisiune de toata groaza:(fishmaster scrie:Oricum e o emisiune foarte educativa pentru tinerii privitori.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
babanu' mai are emisiune? eu credeam ca a murit! dar daca ziceti voi ca nu...
deci ciorbica numai din lin, pastruga si alte specii disparute...
ar fi mers si 3-4 capete de lostrita...
niste imputiti! ca de fomishti....
deci ciorbica numai din lin, pastruga si alte specii disparute...
ar fi mers si 3-4 capete de lostrita...
niste imputiti! ca de fomishti....

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- utilizator constant
sal
intreb si io ca ..pescaru..sturionu nu e interzis?sau astia fac bors cu
pastruga de la ucrainieni?am impresia ca ciorba asta e cam penala.
pastruga de la ucrainieni?am impresia ca ciorba asta e cam penala.
Toti pescarii ajung in Rai...
- costica_fishing
- veteran
-
- veteran
salut .
ba da voi aveti timp sa va uitati la idiotu ala de tibanu ,cum se exhibeaza ala pe sticla .
plat de resistance in emisiunea aluia e mancatul rahatului .
pai daca se mai agata si altii ,face rating si devine andrea marin cu barba . pai cand il barfim noi pe topic el se baloneaza de placere si saptamana viitoare va face gratar de latimeria chalumnae .
cum dracu ne-am potcovit cu tibanu si tarus nu inteleg ,dar cred ca ne meritam soarta .dixit.
ba da voi aveti timp sa va uitati la idiotu ala de tibanu ,cum se exhibeaza ala pe sticla .
plat de resistance in emisiunea aluia e mancatul rahatului .
pai daca se mai agata si altii ,face rating si devine andrea marin cu barba . pai cand il barfim noi pe topic el se baloneaza de placere si saptamana viitoare va face gratar de latimeria chalumnae .
cum dracu ne-am potcovit cu tibanu si tarus nu inteleg ,dar cred ca ne meritam soarta .dixit.
walleye