biban solzos - banare permanenta

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Închis
Avatar utilizator
johnnybravo
Moderator
Moderator
Mesaje: 2686
Membru din: 02 Oct 2006, 15:07
Localitate: Timisoara
Contact:

biban solzos - banare permanenta

Mesaj de johnnybravo » 24 Iun 2014, 20:54

In urma sesizarilor multiple din partea userilor si moderatorilor s-a decis banarea userului "biban solzos" pe termen nedeterminat.
Regulile forumului de mai jos au fost incalcate in mod repetat chiar si dupa interventii repetate din partea moderatorilor:
2. Se pastreaza subiectul discutiei, in incercarea de a mentine un topic cat mai la subiect. Discutiile sunt libere si exista o limita a bunului simt in care se deviaza de la topic, devierile persistente vor fi sterse.

3. Trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum.

4. Discutia se poarta la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor

5. Daca un user considera ca a fost jignit, ironizat, sau ca a fost tratat necorespunzator de catre un alt user, acest lucru va fi adus la cunostiinta moderatorilor sau Site admin-ului si nu vor fi starnite polemici, discutii contradictorii, certuri, etc

6. Daca continutul site-ului sau al unui topic de pe forum vi se pare nesportiv, neadecvat, va rog sa ma contactati pe privat ( sau pe moderatori ) si sa nu starniti pe forum polemici
Fir intins!

Închis